Başlık ve açılan bölümü düşününce konunun patlaması lazım özellikle liseliler patlatmalıydı bence
ilk konu 25 000 e yakın tıklandı ... bi patlama var yani kardeşim .. ))
@canyucekaya Sivil Havacılık ile ilgili bir bölüm var mı? Özellikle pilotluk. Varsa fiyatlarını öğrenebilir miyim?
rusların werdıgı egıtımden cacık olmaz hacı....bın tane kadın war burda ogretmen olupta fuhus yapan..okurken beynını yıkıolar adamın orda heralde kotu yola suruklenıyorlar..allah korusun sende cıkma snra yoldan
quote:
Orijinalden alıntı: gurcanboztepe
rusların werdıgı egıtımden cacık olmaz hacı....bın tane kadın war burda ogretmen olupta fuhus yapan..okurken beynını yıkıolar adamın orda heralde kotu yola suruklenıyorlar..allah korusun sende cıkma snra yoldan
Liseli alert
Olm nasıl insanlarsınız siz ya babadan oğla nesil misiniz siz
Hayatında Rusya'nn R sini bilmeyen insan gelmiş rus kadınlarına laf söylüyor
mesajım bulunsun
ohhhha ulan milleti kaziklamak icin elinizden geleni yapin :d
quote:
Orijinalden alıntı: GoldGiyotin
@canyucekaya Sivil Havacılık ile ilgili bir bölüm var mı? Özellikle pilotluk. Varsa fiyatlarını öğrenebilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: Silverlight7
Bavulları toplayın beylerHocam sen burda okuyormuşsun biraz anlatırmısın?Hiç rusça bilmeyen biri olarak gitsek nasıl yapıcaz falan?
onlarda actı senı beklıyor zaten
hey allahım ya,sen akıl fıkır ver
quote:
sivil havacılık s.petersburg ta var dostum bir araştır istersen
up......
quote:
Orijinalden alıntı: canyucekaya
quote:
Ben araştırdımda giriş koşullarını bulamadım. Acaba pilotajlık bölümüne giriş koşullarını biliyormusun.
quote:
Orijinalden alıntı: d.eray
quote:
Orijinalden alıntı: canyucekaya
quote:
Ben araştırdımda giriş koşullarını bulamadım. Acaba pilotajlık bölümüne giriş koşullarını biliyormusun.
herhangi bi bilgim yok dostum sadece peterburgta olduğunu biliyorum... ne soylersem yanlış olma ihtimali var .. o yüzden bi bilgi vermek istemiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: @Majesty
quote:
Liseli alert
Olm nasıl insanlarsınız siz ya babadan oğla nesil misiniz siz
Hayatında Rusya'nn R sini bilmeyen insan gelmiş rus kadınlarına laf söylüyor
aslanım sen gıderken bız o yollardan donuyorduk..lise biteli 10 yıl oldu..ayrıca turızmcıyız bız rus unda kralınıda gorduk paçozunuda rahat ol
quote:
Uzaya ilk çıkanlar Ruslar. Edebiyatta ve matematikte,fen alanları pek çok tanınmış rus var...
Hocam biraz daha anlatabilir misin?
Mesela hangi bölümler var, Hukuk, Uluslararası İlişkiler gibi meslekler var mı? Eğer toplu bi liste yazarsan çok iyi olur gerçekten :)
quote:
Orijinalden alıntı: Cartmann
Hocam biraz daha anlatabilir misin?
Mesela hangi bölümler var, Hukuk, Uluslararası İlişkiler gibi meslekler var mı? Eğer toplu bi liste yazarsan çok iyi olur gerçekten :)
bolumlerin listelerini kısaca sıralamak gerekirse soyle arkadaşım ;
SÖZEL BOLÜMLER:
*Hukuk *işletme *Uluslararası ilişkiler *Gazetecilik *Reklamcılık *Radyo-televizyon *Arkeoloji *Jeoloji *Tarih *Psikoloji *Turizm *Rus dili ve edebiyatı *Alman dili ve edebiyatı *İngiliz dili ve edebiyatı *Fransız dili ve edebiyatı *İspanyol dili ve edebiyatı *Tercumanlık
SAYISAL BÖLÜMLER:
*Ekonomi *Tıp *Eczacılık *Kimya *Fizik *Matematik *Biyoloji *Genetik *Veterinerlik *Uçak müh. *İnşaat müh. *Bilgisayar müh. *Programlama ve yazılım *Mimarlık
bu bölümler universitenin ana bölümleri ... yan bölümler oldukça fazla o yüzden buraya yazamam çok uzun sürer... şimdiilik bu kadar sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz...
Bu yıl kayıtlar ne zaman başlayacak?
şu anda özel ünide okuyorum 2. sınıf end mühendisliği burada bırakıp ordan 2 den veya 3 ten devam eedebilme durumu varmı-?
Hukuk fakültesi için ne kadar puan istiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: teknolabs
Bu yıl kayıtlar ne zaman başlayacak?
ön kayıtlar başladı .. temmuz ayında asıl kayıtlar başlıcak ...