Şimdi Ara

Rusyada Universite ((yıllık 1720$)) SS li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
10
Favori
8.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam dil nasıl öğreniliyor yav öyle zamanla diyorsunda.Çalışmadan etmeden 0 rusça ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

şu anda özel ünide okuyorum 2. sınıf end mühendisliği burada bırakıp ordan 2 den veya 3 ten devam eedebilme durumu varmı-?

devam etmen için 1. ve 2. sınıfın derslerini vermen gerekli ... ancak o şekilde geçebilirsin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Hukuk fakültesi için ne kadar puan istiyor?

denklik istiyorsan 180 puan yapman yeterli öğrenci dosyanın açılması için....
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyucekaya

quote:

şu anda özel ünide okuyorum 2. sınıf end mühendisliği burada bırakıp ordan 2 den veya 3 ten devam eedebilme durumu varmı-?

devam etmen için 1. ve 2. sınıfın derslerini vermen gerekli ... ancak o şekilde geçebilirsin ..

1. ve 2. sınıfn derslerini türkiyedeyken verdim eğer yök onaylıysa orada saymaları gerek dersleri
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Hukuk fakültesi için ne kadar puan istiyor?

denklik istiyorsan 180 puan yapman yeterli öğrenci dosyanın açılması için....

Denklik tam olarak nedir?
    Yani Türkiye'de 180 puan yapsam oraya giriş yapabiliyormuyum yoksa orda ayrı bir sınav falan varmı?
  • quote:

quote:

quote:

1. ve 2. sınıfn derslerini türkiyedeyken verdim eğer yök onaylıysa orada saymaları gerek dersleri

o yüzden hiç bir problem yok ... ancak ilk sene hazırlık okumak zorundasın rusça öğrenmek için ... hazırlıktan sonra direk 3. sınıftan başlayabilirsin ...

• ben sadece rusça öğrenmek istiyorum

onu nasıl yapıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

ben sadece rusça öğrenmek istiyorum

onu nasıl yapıcaz ?

universitenin sertifikalı 1 yıllık ve 6 aylık rusça kursları var ...
  • Dostum kalacak yer nasıl oluyor? Ev kiraları filan ne kadar? veya öğrenci yurtları varmı? Birde bunu yazarken sanki daha önce yaşamış gibi oldum. Sanki daha önce bu konuyu okumuşum ve aynı soruyu sormuşum gibi. Enteresan.
  • o kursların fiyat ve linklerini alabilir miyim acaba ?
  • tercih olayını nasıl yapacağız ve okula nasıl başvuracağız bunu söylersen sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 20 Mart 2011; 22:29:58 >
  • quote:

o kursların fiyat ve linklerini alabilir miyim acaba ?

fiyat 1 senelik 1720 dolar 6 aylık yarım donem rusça kursu ise 860 dolar...
  • quote:

eğitim sistemi 1 yıl hazırlık+ 4 yıl lisans eğitimi.... dil konusu kafaya takılıcak en son şey olsun.... farkında olmadan öğreniyorsun ...

dil konusu kafaya takılıcak en son şey olsun.... farkında olmadan öğreniyorsun ....dostum sen böylemi diyorsun şimdi ..gelmek, gitmek fiillerini tam tamına eksiksiz bana çek bakalım canyucekaya kardeş....ben sadece kazakistanlı bir bayandan 3 ay özel kurs aldım..aralıksız ....5 yıl moskova 2 yıl kazakistanda çalıştım ....rusların kendi ana dilleri olmasına rağmen sende iyi bilirsin bazen konuşurken ne kadar zor olduğundan bahsederler..kendileri bile şaşırıyorlar ...arkadaşlar siz gelmek ve gitmek fiillerini ezberleyin ..gerisi teferruat sorundeğil saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: evomit

quote:

eğitim sistemi 1 yıl hazırlık+ 4 yıl lisans eğitimi.... dil konusu kafaya takılıcak en son şey olsun.... farkında olmadan öğreniyorsun ...

dil konusu kafaya takılıcak en son şey olsun.... farkında olmadan öğreniyorsun ....dostum sen böylemi diyorsun şimdi ..gelmek, gitmek fiillerini tam tamına eksiksiz bana çek bakalım canyucekaya kardeş....ben sadece kazakistanlı bir bayandan 3 ay özel kurs aldım..aralıksız ....5 yıl moskova 2 yıl kazakistanda çalıştım ....rusların kendi ana dilleri olmasına rağmen sende iyi bilirsin bazen konuşurken ne kadar zor olduğundan bahsederler..kendileri bile şaşırıyorlar ...arkadaşlar siz gelmek ve gitmek fiillerini ezberleyin ..gerisi teferruat sorundeğil saygılar

evomit dostum tercumanlık yapıyorum istersen bilgimi ölçmeye kalkma )) cok israr edersen özelden yazabilirim ... 3 ay bi kazakistanlıdan ders alman, bi ingilizin azeriden turkçe öğrenmesine benzer arkadaşım... inan bir rusun gelmek gitmek fiilerinde şaşırdığını hiç gormedim. Burada ruslara özel türkçe öğretmenliği yapıyorum 3 tane öğrencim var ve turkçenin ne kadar zor bir dil olduğundan bassediyorlar ... hiç bir dil 3 ayda öğrenilmez zaten... sana bir tavsiye gelmek gitmek fiillerinde sadece ПРО-ПРИ-ПЕРЕ-ВЫ-С-У eklerinin ne işe yaradıklarını öğren ve fiilin başına yapıştır, inan cok daha çabuk kavricaksın olayı

• Daha öncede pm atmıştım ama

bu Dil kursu 1 e 1 miş zannedersem 3 aylık olanı ?

Peki bilgiler ve diğer detaylar için 1 web sitesi yok mu ?

hangi üniversitenin falan filan.
  • o zaman helal olsun sana diyorum canyucekardes ..kurstan sonra 5 yıl moskova 2 yıl kazakistanda çalıştım...şurayıda iyi oku arkadaşım ...kardeş şimdi bu konuya bir dalarsak ПРО-ПРИ-ПЕРЕ-ВЫ-С-У ...bunlarla iş bitmiyor tamamlanmış ve tamamlanmamış fiiler cabası...tercuman olman için .kelime haznenin aşırı zengin olması lazım ,..ben sanmıyorumki bire bir konuşabilesin ..eğer kazak gürcü türkmen veya azeri değilisen .. hoş bu vatandaşlarda latinceu,yi okuyabiliyor ama kiril alfabede zorlanabiliyorlar..veya kiril alfabeyi latince olarak yazamıyorlar veya abul sabuk şekillerle latince tarif etmeye çalışıyorlar....dediğini unutmayacağım dostum
  • quote:

Daha öncede pm atmıştım ama

judith ....evet 1 e 1 ...ben okula veya kampüse gitmedim ...evde özel kursa gittim evli barklı kadın kazakistandan 15 yıl önce göç etmiş emekli bir lise öğretmeni..ama gerçekten çookkk işime yaradı allah ondan razı olsun ... ben aylık 150 dolar gibi bir fiyat vermiştim o zamanın parasıyla şimdi ne kadardır bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evomit -- 20 Mart 2011; 22:48:54 >
  • Bende takipteyim, güzel konu teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evomit

quote:

Daha öncede pm atmıştım ama

judith ....evet 1 e 1 ...ben okula veya kampüse gitmedim ...evde özel kursa gittim evli barklı kadın kazakistandan 15 yıl önce göç etmiş emekli bir lise öğretmeni..ama gerçekten çookkk işime yaradı allah ondan razı olsun ... ben aylık 150 dolar gibi bir fiyat vermiştim o zamanın parasıyla şimdi ne kadardır bilmiyorum

bu kadın nerde peki istanbulda değil heralde ?

• antalya arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.