Şimdi Ara

Rusyada Universite ((yıllık 1720$)) SS li (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
10
Favori
8.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu çok takip edemedim.Birkaç sorum olacak;

-Buraya bursla girebilir miyiz?
    -Aylık taksitle masrafları ödeyebilir miyiz?
    -Yıllık toplam masraf ne kadar?
    -Eğitimi nasıl görüyoruz? Yani, benim İngilizcem çok iyidir.Dersleri İngilizce mi göreceğiz?
  • Ö.M

Bu arada Tr deki üniversitelerden fiyat olarak bir farkı yok bildiğim kadarı ile trdede 2000 tlden aşağı üniversite yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbed -- 23 Mart 2011; 10:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerice

Konuyu çok takip edemedim.Birkaç sorum olacak;

-Buraya bursla girebilir miyiz?
    -Aylık taksitle masrafları ödeyebilir miyiz?
    -Yıllık toplam masraf ne kadar?
    -Eğitimi nasıl görüyoruz? Yani, benim İngilizcem çok iyidir.Dersleri İngilizce mi göreceğiz?

yurtdışı devlet bursaları var... ancak sınavlarının cok zor oluduğunu duydum ...
    okul harcını taksitle odeme gibi bir seçenek yok ..
    yıllık masraf kişiden kişiye değişir, aylık 350 tl yede geçinebilirsin 10000 tl ye de
    hazırlık sınıfındaki tüm hocalar ingilizce biliyor . ama 1. sınıfa geçtiğinde ruslarla birlikte rusça eğitim görüceksin
  • cevapladım arkadaşım
    quote:

Orijinalden alıntı: darklord111

Ö.M

Bu arada Tr deki üniversitelerden fiyat olarak bir farkı yok bildiğim kadarı ile trdede 2000 tlden aşağı üniversite yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord111

Ö.M

harçlarmı 2000 tl ?
  • takip
  • arkadaşlar universite kayıtları temmuz ayı içerisinide başlıcak ...
  • Akşamları dışarıya çıkmak icap ettiği zaman can güvenliği garantiniz var mı?
  • bu ygs lys den sonra düşünmüyor değilim hem 2000$ çok bi para değil. bi tek şu alan olayını anlamadım, burada hangi lisenin hangi bölümünü bitirdiğimiz bir önemi var mı? + rusyada'ki en kaliteli okul ve bölümleri nedir?
  • dostum sorularımı sıralıyorum

1- hazırlık 1720 dolar , lisans kaç dolar
    2-diyelim işletme bitirdik direk burda devlette memurluk sınavlarına girebiliyormuz
    3-yarı denklik tam denklik olayını duydum tam olarak nedir bu üniversitenin denkliği
    4-okul 1720 yurt 360 dolar bilet 120 dolar yazıyor diğer konuda, tam olarak bunları ödediğimizde direk gelip başlıyabiliyormuyuz yoksa farklı ücretlerde çıkıcakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

bu ygs lys den sonra düşünmüyor değilim hem 2000$ çok bi para değil. bi tek şu alan olayını anlamadım, burada hangi lisenin hangi bölümünü bitirdiğimiz bir önemi var mı? + rusyada'ki en kaliteli okul ve bölümleri nedir?

İStanbul'da olan can güvenliğinden daha fazlası var )...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YIPman

dostum sorularımı sıralıyorum

1- hazırlık 1720 dolar , lisans kaç dolar
    2-diyelim işletme bitirdik direk burda devlette memurluk sınavlarına girebiliyormuz
    3-yarı denklik tam denklik olayını duydum tam olarak nedir bu üniversitenin denkliği
    4-okul 1720 yurt 360 dolar bilet 120 dolar yazıyor diğer konuda, tam olarak bunları ödediğimizde direk gelip başlıyabiliyormuyuz yoksa farklı ücretlerde çıkıcakmı

1- Lisans ucretleride 1400 ile 2100 dolar arasında değişiyor
    2- tabiki girebilirisin...
    3-tam denkliği var... ancak sağlık bölümleri yarı denkliği olan bölümler...
    4-sağlık sigortasını eklemeyi unutmussun... 120 dolar sağlık sigortası var... hasta olduğunda bedava tedavi olabilmek için ... ayrıca okul için ufak tefek masraflar olucaktır tabiki...

• arkadaşlar sorularınız varsa alabilirim.... 1 hafta kadar giremicem dh ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyucekaya
    arkadaşlar sorularınız varsa alabilirim.... 1 hafta kadar giremicem dh ye

Almanyada harcsiz ustelik hazirlikla beraber 4 yil suren bir secenek varken neden Rusya'yi secelim? Yasam maaliyetleri olarak da cok ucurum yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

quote:

Almanyada harcsiz ustelik hazirlikla beraber 4 yil suren bir secenek varken neden Rusya'yi secelim? Yasam maaliyetleri olarak da cok ucurum yok gibi

tabiki dediğin doğru ama herkezin ileriye donuk planları farklı.... ben şahsen rusçanın almancandan şuan için çok daha onemli bir olduğunu düşünüyorum... ayrıca ekonomik olarak 1 senelik masrafını göze alırsan almanyadan çok daha ucuza geleceğini düşünüyorum... aylık 400-500 tl ye almanyada geçinebileceğini sanmıyorum...
  • quote:

quote:

quote:

tabiki dediğin doğru ama herkezin ileriye donuk planları farklı.... ben şahsen rusçanın almancandan şuan için çok daha onemli bir olduğunu düşünüyorum... ayrıca ekonomik olarak 1 senelik masrafını göze alırsan almanyadan çok daha ucuza geleceğini düşünüyorum... aylık 400-500 tl ye almanyada geçinebileceğini sanmıyorum...

400-500 TL cok iyi gercekten. Almanya 1000 TL civari yaklasik

Ama Rusca ogrenmek de zor gibi , alfabesi falan bile farkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyilmz -- 7 Nisan 2011; 23:55:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen öyle ki bir amacı olmadan kimsenin gelmesini tavsiye etmiyorum, "aaa Rusya çok ucuzmuş hadi gidelim" havasındaki amaçsız gelen kişiler ya okuldan atılarak yada çeşitli problemler geçirdikten sonra türkiyeye dönüyorlar ...alfabe 1 haftalık iş .. 1 hafta sonra rahatlıkla okuyup yazabiliyorsun ..... Türkiye'de öğrenilirke kesinlikle zor bir dil ama aksine rusyada rusça öğrenmek oldukça basit....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canyucekaya -- 7 Nisan 2011; 23:58:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ama Rusca ogrenmek de zor gibi , alfabesi falan bile farkli

almanyada direk 1300ytl falan
    devlet en az en az 650 euro istiyo

• ancak şunu söylüyorum sadece ucuz diye kimse gelmesin .... Rusya'nın size ne katacağını düşünerek gelin ...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.