Şimdi Ara

Rusyada Universite ((yıllık 1720$)) SS li (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
10
Favori
8.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evomit

o zaman helal olsun sana diyorum canyucekardes ..kurstan sonra 5 yıl moskova 2 yıl kazakistanda çalıştım...şurayıda iyi oku arkadaşım ...kardeş şimdi bu konuya bir dalarsak ПРО-ПРИ-ПЕРЕ-ВЫ-С-У ...bunlarla iş bitmiyor tamamlanmış ve tamamlanmamış fiiler cabası...tercuman olman için .kelime haznenin aşırı zengin olması lazım ,..ben sanmıyorumki bire bir konuşabilesin ..eğer kazak gürcü türkmen veya azeri değilisen .. hoş bu vatandaşlarda latinceu,yi okuyabiliyor ama kiril alfabede zorlanabiliyorlar..veya kiril alfabeyi latince olarak yazamıyorlar veya abul sabuk şekillerle latince tarif etmeye çalışıyorlar....dediğini unutmayacağım dostum

moskovanın neresinde hangi firmada çalıştın dostum ??? rönesans???

• klin ..barnaul ..sant peterburg ..alma-ata.. firma değil kardeş .. ben masör olarak çalıştım ... taşeron firma değil
  • aylık 150 dolar haftada kaç saat hocam

İstanbulda araştırayım bende

nasıl faydasını gördün mü
  • haftada 3 gün 2.şer saat ...ilk giriş olarak alfabeyi öğrenmen daha faydalı kiril okumak sorun değil iş yazmaya gelince pert !! baya baya bir kitap okuman ve el pratiği yapman lazım...faydası oluyor gerçekten...her ne kadar % 100 yazamasanda ucundan kenarından hatayla bitiriyorsun zaman lazım hocam zaman
  • bu iş özel derslerle olucak şeyler deil ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyucekaya

bu iş özel derslerle olucak şeyler deil ...

sana katılıyorum can hocam ...aradan yıllar geçince anlıyor insan amma olan onca zamana ve yıllara oluyor ..şimdi düşünüyorumda ...4 yıllık ünversite bitirseydim şu an nasıl bir konumda olurdum bilmiyorum... ...............yeni başlıyacaklar için canyucekaya hocayla irtibata geçebilirler ...gerçekten çook zor ve zahmetli bi dil ..işin uzmanından kurs almanız en doğrusu şimdiden herkese başarılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evomit -- 20 Mart 2011; 23:36:24 >
  • quote:

quote:

sana katılıyorum can hocam ...aradan yıllar geçince anlıyor insan amma olan onca zamana ve yıllara oluyor ..şimdi düşünüyorumda ...4 yıllık ünversite bitirseydim şu an nasıl bir konumda olurdum bilmiyorum... ...............yeni başlıyacaklar için canyucekaya hocayla irtibata geçebilirler ...gerçekten çook zor ve zahmetli bi dil ..işin uzmanından kurs almanız en doğrusu şimdiden herkese başarılar ..

4 yıllık universite mezunu olupta içi saman gibi bomboş olan insanlar var... kendini geliştirdikten sonra yolunu her türlü bulurusn zaten dostum... ama ben sahsen Türkiye'de kendini geliştirmenin cok sınırlı olduğunu düşünüyorum ... o yüzden yurtdışının bir fırsat olarak görüyordum ve bu 4 sene içerisinde ne kadar haklı olduğumun kanısına şimdi yeni yeni anlamaya başladım ... yurtdışı insanın ufkunu açar, dünya görüşünü değiştirir. o yüzden Türkiyede 3 4 büyük üniversite dışında lisans eğitimi için kesinlikle yurtdışını tavsiye ediyorum dil+diploma+kişisel gelişim ve iyi bir gelecek için...

• evet bizim fırıncı tahir usta gibi hayatının yarısını orada geçirmiş ve işinden başka hiçbir şey düşünmemiş ...konuşamıor ve cümle kurmayı bırak anlamıyor bile daha halen aklım ermiyor insan bu kadarmı alakısız olur oluyor işte ...bana çok yardımı oldu orada yaşamanın azim olduktan sonra imkansızı bile başarmak içten bile değil
  • quote:

quote:

quote:

4 yıllık universite mezunu olupta içi saman gibi bomboş olan insanlar var... kendini geliştirdikten sonra yolunu her türlü bulurusn zaten dostum... ama ben sahsen Türkiye'de kendini geliştirmenin cok sınırlı olduğunu düşünüyorum ... o yüzden yurtdışının bir fırsat olarak görüyordum ve bu 4 sene içerisinde ne kadar haklı olduğumun kanısına şimdi yeni yeni anlamaya başladım ... yurtdışı insanın ufkunu açar, dünya görüşünü değiştirir. o yüzden Türkiyede 3 4 büyük üniversite dışında lisans eğitimi için kesinlikle yurtdışını tavsiye ediyorum dil+diploma+kişisel gelişim ve iyi bir gelecek için...

orada hukuk okudun diyelim denklik var mı türkiyede avukat olabiliyor mu.şahsen ben köpek gibi çalışıp kazanmışım ankara hukuğu sonra 1720 dolar veren bir adam benim meslektaşım,benim hakimim,savcım olmasını istemem.bu mümkün mü merak ettim.sizin çıkarınız ne onu merak ettim reklamını yapıyorsunuz da.getirdiğiniz kişiye göre komisyon mu alıyorsunu amaç ne

• sadece hukuk, tıp, ve eczacılık diplomalarının direk denkliği yok arkadaşım... bunların arasında sadece uluslararası hukuk bölümünün denkliği var ve bu okulu okuyup bitiren arkadaş senin zaten savcın olmaz.. ancak uluslararası bir şirkette çalışabilir veya rusya ve avrupa ülkelerinde avukatlık yapabilir... o yüzden endişelenmene gerek yok... universitenin reklamını yaptığımda yok ... ben universitenin türk öğrenciler temsilcisiyim ve konuyu merak eden arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum...
  • Konunun SS lerle desteklenmesi taraftarıyım
  • can rus kızları çok namuslu imiş öylemi..
  • msj bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

can rus kızları çok namuslu imiş öylemi..

namus kavramı kişiden kişiye değişir dostum.
  • Uçak mühendisliği için araştırıyorum. Ukrayna'nın bu alanda kaliteli eğitime sahip olduğunu ve gelişmiş olduğunu duydum Rusya'da da kaliteli midir?
    Türklere bakış açısı nasıl?
    Rusça'da problem yaşıyor musun ne kadar süreni aldı tam olarak anlayıp konuşabilmek?

Çok soru oldu ama kısa kısa cevaplarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

can rus kızları çok namuslu imiş öylemi..

bana daha hiç dekgelmedi..görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3-Charm

Uçak mühendisliği için araştırıyorum. Ukrayna'nın bu alanda kaliteli eğitime sahip olduğunu ve gelişmiş olduğunu duydum Rusya'da da kaliteli midir?
    Türklere bakış açısı nasıl?
    Rusça'da problem yaşıyor musun ne kadar süreni aldı tam olarak anlayıp konuşabilmek?

Çok soru oldu ama kısa kısa cevaplarsan sevinirim

ukraynada olan herşey rusyadan daha zayıftır diyebilirim ... örneğin Türkiye-azerbaycan gibi...
    türklere bakış açısı konusunda bu 4 sene içerisinde hiç problem yaşamadım ... hatta türküm deyince antalyadan fatih tekkeden falan muhabbetler doner hiç tanımadım kişilerle )) ... Rusça konusda kişiden kişiye değişir arkadaşım .... 10 sene kalır rusça konuşamazsın ... aktif biriysen okulunu aksatmıyorsan az cok rus arkadaşların varsa 4-5 ayda konuşulanları anlar cevap verirsin az çok muhabbet edersin..

• quote:

Orijinalden alıntı: alicanbaba37

Konunun SS lerle desteklenmesi taraftarıyım

SS ilk mesajdaki konuda var arkadaşım
  • çok ucuz değil mi ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

çok ucuz değil mi ya ?

özel üniversite değil.. devlet universitesi olduğu için ucuz...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.