Şimdi Ara

Rusyadaki kızların rahatlığı adlı bir konu vardı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rusyadaki kızların rahatlığı adlı bir konu vardı yorumları okuyodum sayfayı yeniledim konu çöpe gitmiş linki nasıl bulabilirim??

• Rahatsız oldukları için silindi.
  • Harbiden neden silindi o yav?
  • Silinmiş bir konuyu bir tek yöneticiler görebilir. Normal kullanıcıların gösterimine kapatılır.

Ayrıca böyle gidici konuların sayfalarını tek tek yeni sekmede açacaksınız. Hazırda bekleyecek. Okuyup, sonraki sayfaya geçeyim derseniz böyle avcunuzu yalarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Silinmiş bir konuyu bir tek yöneticiler görebilir. Normal kullanıcıların gösterimine kapatılır.

Ayrıca böyle gidici konuların sayfalarını tek tek yeni sekmede açacaksınız. Hazırda bekleyecek. Okuyup, sonraki sayfaya geçeyim derseniz böyle avcunuzu yalarsınız.

yoo arkadas yolladi bana linki ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.

quote:

Silinmiş bir konuyu bir tek yöneticiler görebilir. Normal kullanıcıların gösterimine kapatılır.

Silinmiş bir konuyu okuyabildiniz yani?

O zaman siz Premium üyesisiniz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52405797/tm.htm

Bu video biraz olsun durumu belli eder şekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Normal kullanıcıların gösterimine kapatılır.

Silinmiş bir konuyu bir tek yöneticiler görebilir. Ayrıca böyle gidici konuların sayfalarını tek tek yeni sekmede açacaksınız. Hazırda bekleyecek. Okuyup, sonraki sayfaya geçeyim derseniz böyle avcunuzu yalarsınız.

Bencil insanları hiç sevmem.
  • youtube'a "epic putin women voters" diye arayın çıkar video.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: V.

quote:

Silinmiş bir konuyu okuyabildiniz yani?

O zaman siz Premium üyesisiniz.

onemli olan yorumlar degil videoydu.videoyu izlememistim.videonun linkini arkadas yolladi ve izledim ve rusyaya gitmeye karar verdim^^

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Normal kullanıcıların gösterimine kapatılır.

Silinmiş bir konuyu bir tek yöneticiler görebilir. Ayrıca böyle gidici konuların sayfalarını tek tek yeni sekmede açacaksınız. Hazırda bekleyecek. Okuyup, sonraki sayfaya geçeyim derseniz böyle avcunuzu yalarsınız.

Bencil insanları hiç sevmem.

Yöneticiye benzer halim mi var?

• Sinir Oldum Elemana Yaa :SS:
  • web browseri kapatmadıysanız ack yaparak görebilirsiniz diye tahmin diyorum.
  • saat 2 sularında yalan oldu
  • Wtf ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.