Benim ki saldırılar hariç hazır. Birde sizinkileri görelim.
Bakın bakın da ibret alın, ölümsüz takım
Black Burn bunu ancak live açılınca görürürüz bakalım kimin ki ölümsüzmüş? Takımın tam livelik ama. İlk mystic spiritombumu dün gece yakalıcaktım server çöktü.
Ben takımımı kurdum gibi birsey ama simdilik bi sır
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Bakın bakın da ibret alın, ölümsüz takım
Ayrıca senin team ile savaştım normal battle da beni pek zorladığını söyleyemeyeceğim ama tabi live da iş değişir
Computer yönettiyse dandik saldırıları vurmuştur. Sadece Shadow Rush vursa bu kadar rahat alamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Computer yönettiyse dandik saldırıları vurmuştur. Sadece Shadow Rush vursa bu kadar rahat alamazsın.
Evet zaten shadow 2 vuruşta indiriyo ama mystic olunca bide sekerse işler değişiyo
@Black Burn Sil o Blizzard'ı falan. Hepsine Shadow Rush yerleştir. Arkadaş da Mystic Sableye, Mystic Spiritomb karışımı bir takım yaptı. Döşedi Shadow Rush'ları gayet de iyi oldu.
Konuya gelirsek... Artık Rüya Takımı kavramını saçma buluyorum. Ancak oyuna başlarken ki hedeflerim şunlardı.
Normalde takımım şu şekilde;
Shadow Rush? Takımıma tekrar bakmanı tavsiye ederim.
oyun sırf belli pokemon taktiklerıyle kazanmaya yönelik olunca zevk vermıyor herkes farklı sevdiği pokelerle yeni taktikler gelıştırse guzel olmazmı?
@Black Burn Baktım ve hala bakmaktayım. Ô.ô Ha, eğer takımının böyle daha iyi olduğuna inanıyorsan senin kararındır. Saygı duyarım. Aslında o cümleleri yazmamda şu mesajın "Computer yönettiyse dandik saldırıları vurmuştur. Sadece Shadow Rush vursa bu kadar rahat alamazsın." da etkili oldu. Neyse hadi iyi günler.
Ben demek istedim ki hepsini niye Shadow Rush yapayım? Hepsinde bir tane var zaten ayrıca bu takımı öylesine kurdum. Oyunu oynuyor sayılmam ama live battle gelse boş durmamış olurum benim de bir takımım var derim. Zevk vermiyor ve oyunu bozuyor aslında bu doğru destek veririm. Gerçek takımım bu olmazdı zaten. Ya da turnuvalarda Spiritomb/Sableye ikilisini engelletirdim.
hangi oyundan bahsediyosunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKs..
hangi oyundan bahsediyosunuz ?
Pokemon vortex
ben vortexte şifremi ve adımı unuttum nasıl ogrenicem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme