Şimdi Ara

Rüya Takımlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim ki saldırılar hariç hazır. Birde sizinkileri görelim.
     Rüya Takımlarınız

Rüya Takımlarınız

• Bakın bakın da ibret alın, ölümsüz takım

Rüya Takımlarınız
  • Black Burn bunu ancak live açılınca görürürüz bakalım kimin ki ölümsüzmüş? Takımın tam livelik ama. İlk mystic spiritombumu dün gece yakalıcaktım server çöktü.
  • Ben takımımı kurdum gibi birsey ama simdilik bi sır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Bakın bakın da ibret alın, ölümsüz takım

Rüya Takımlarınız

Ayrıca senin team ile savaştım normal battle da beni pek zorladığını söyleyemeyeceğim ama tabi live da iş değişir

• Computer yönettiyse dandik saldırıları vurmuştur. Sadece Shadow Rush vursa bu kadar rahat alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Computer yönettiyse dandik saldırıları vurmuştur. Sadece Shadow Rush vursa bu kadar rahat alamazsın.

Evet zaten shadow 2 vuruşta indiriyo ama mystic olunca bide sekerse işler değişiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüya
    6 ay önce açıldı
    Rüya Tabirleri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Rüya Takımlarınız
  •  Rüya Takımlarınız
  • @Black Burn
    Sil o Blizzard'ı falan. Hepsine Shadow Rush yerleştir. Arkadaş da Mystic Sableye, Mystic Spiritomb karışımı bir takım yaptı. Döşedi Shadow Rush'ları gayet de iyi oldu.

Konuya gelirsek... Artık Rüya Takımı kavramını saçma buluyorum. Ancak oyuna başlarken ki hedeflerim şunlardı.
     Rüya Takımlarınız
     Rüya Takımlarınız
     Rüya Takımlarınız

Normalde takımım şu şekilde;
     Rüya Takımlarınız

• Shadow Rush? Takımıma tekrar bakmanı tavsiye ederim.
  • oyun sırf belli pokemon taktiklerıyle kazanmaya yönelik olunca zevk vermıyor herkes farklı sevdiği pokelerle yeni taktikler gelıştırse guzel olmazmı?
  • @Black Burn
    Baktım ve hala bakmaktayım. Ô.ô Ha, eğer takımının böyle daha iyi olduğuna inanıyorsan senin kararındır. Saygı duyarım. Aslında o cümleleri yazmamda şu mesajın
    "Computer yönettiyse dandik saldırıları vurmuştur. Sadece Shadow Rush vursa bu kadar rahat alamazsın."
    da etkili oldu. Neyse hadi iyi günler.
  • Ben demek istedim ki hepsini niye Shadow Rush yapayım? Hepsinde bir tane var zaten ayrıca bu takımı öylesine kurdum. Oyunu oynuyor sayılmam ama live battle gelse boş durmamış olurum benim de bir takımım var derim. Zevk vermiyor ve oyunu bozuyor aslında bu doğru destek veririm. Gerçek takımım bu olmazdı zaten. Ya da turnuvalarda Spiritomb/Sableye ikilisini engelletirdim.
  • hangi oyundan bahsediyosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKs..

hangi oyundan bahsediyosunuz ?

Pokemon vortex
  • ben vortexte şifremi ve adımı unuttum nasıl ogrenicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.