Şimdi Ara

Rüyada kız görmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani yorgun argin yatmissinizdir daha sonra ruya gormeye baslarsiniz. Bir kiz gorursunuz hic tanimadigniz bilmedigniz bir anda biseyler yapmaya baslarsiniz olaylar gelisir +18 veya kotu olaylar degil ama. Aksiyon filmi gibi.. sonra bi anda uyanirsiniz cok pis asiksinizdir o kiza ve icinizde inanilmaz bir huzur ve mutluluk vardir tekrar uyuyup kaldigniz yerden devam etmek onu bi kez daha gormek istersiniz ama nafile olmaz ama gununuz guzel gecer o huzur butun gun birakmaz sizi.. varmidir benim gibi boyle ruya gorenler eskiden arada bir nadiren de olsa gorurdum ama bayagdir gormez oldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O huzuru bilirim ama olaydaki kızı tanıyordum, o ayrı mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kızı bilmeyen mi var, kanka olduk biz reelde görüşmeyi düşünüyoruz

• Anca rüyamızda görüyoruz işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Hani yorgun argin yatmissinizdir daha sonra ruya gormeye baslarsiniz. Bir kiz gorursunuz hic tanimadigniz bilmedigniz bir anda biseyler yapmaya baslarsiniz olaylar gelisir +18 veya kotu olaylar degil ama. Aksiyon filmi gibi.. sonra bi anda uyanirsiniz cok pis asiksinizdir o kiza ve icinizde inanilmaz bir huzur ve mutluluk vardir tekrar uyuyup kaldigniz yerden devam etmek onu bi kez daha gormek istersiniz ama nafile olmaz ama gununuz guzel gecer o huzur butun gun birakmaz sizi.. varmidir benim gibi boyle ruya gorenler eskiden arada bir nadiren de olsa gorurdum ama bayagdir gormez oldum.

Aynısını bi kere yaşadım.Kendi hayal ürünüm olan bir kızdı ama öyle ne biliyim anime karakteri gibi degil capcanlı insan gibiydi ve çok gerçekçiydi.Sorun şu ki anal yapıyorduk hemde çok degisik bi şekilde rüya ya bilinçaltın şekilden şekile sokuyor herşeyi.Çok karııktı.Rüyadan rüyaya atlama olayı var bide bende mesela okulda ders işlerken telefon geliyor dışarı çıkıyorum ve bi anda x bi ülkenin x bi istasyonunda adam kovalıyorum adamı kovalarken rüya degişi veriyor ve pat asansörde bi yakın akrabamla ölüm kavgası ediyorum.(akrabam:yaşlı kısa boylu ve şişko garip kısmı çinli olması) ve asansörde gözüne bıçak batırarak onu öldürüyorum.Anlattıklarım hepsi tek bi gecede bi rüyada yaşandı sırasıyla.Yani rüya görmeyi çok severim.Müthiş bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Güneyli Şaman

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben rüyamda bembeyaz tenli çok güzel çok az çekik.kaşları müthiş güzel bir kız gördüm.Üstüne siyah telli tişört altına yırtık kot giymişti.Az biraz arabesk rapçi havası var gibiydi ama hiç öyle değildi.Sonra tanıştık sohbet ettik bayağı benim bilgili olmam edb. Okumam onu cezbediyordu tebessüm ediyordu.

Sonra uyandım,gerçek sanmıştım.

Fakultede umduğum benzeyen bir kız ama ben kim o kim.Bakmaz bilene bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneyli Şaman -- 19 Ekim 2015; 3:52:11 >

• quote:

tekrar uyuyup kaldigniz yerden devam etmek onu bi kez daha gormek istersiniz ama nafile olmaz

Ben bunu başarmış biriyim. Kaldığım yerden devam ettim rüyaya çok kez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    *Veri Silindi.
    4 yıl önce açıldı
    Rüyada gibi hissetmek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

tekrar uyuyup kaldigniz yerden devam etmek onu bi kez daha gormek istersiniz ama nafile olmaz

İşin sırrı ne, yada taktiği falan var mı

• Bunun kötü versiyonuda rüyada unutulamayan eski sevgiliyi görmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: erpls

quote:

quote:

Uyandığımda olayı hayalimde devam ettiriyorum. Uyuyunca oradan devam ediyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bu hep olmuyor

• Nadir rüya görürüm onlardada iyi şeyler değil ölüm vs görüyorum.

• O kız sadece senin rüyana geliyor mu sanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bu hep olmuyor

Her zaman olmuyor zaten ama cok kez oldu bende.

• günde 10 -12 saat uyuduğum ve tembellikten evden dışarı çıkmadığım zamanlarda böyle bir rüya görmüştüm. Kıza dedim ki ya bi git şimdi sabah kalkıcam banyo falan alıcam hiç uğraştırma beni. kız da gitmişti. bu da böyle bir rüyamdır.
  • Rüyalandığım her kıza aşık olsaydım ohoooo
  • Bir gün rüya göreceğim
  • İnanılmaz bir duygu gerçekten ...

• beyler o kız hayal ürünü değil yani muhakkak onu daha önce bir yerde gördünüz yolda, okulda, otobüste belki tv de bilinç altınızda kaldı ha rüyada görülen kişilik ile tamamen farklıdır gerçek kişiliği orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro grey

beyler o kız hayal ürünü değil yani muhakkak onu daha önce bir yerde gördünüz yolda, okulda, otobüste belki tv de bilinç altınızda kaldı ha rüyada görülen kişilik ile tamamen farklıdır gerçek kişiliği orası ayrı

Kesinlikle :)
    Ama gerçekten böyle rüyalar görmek insanı mutlu ediyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.