Şimdi Ara

Rüyada yazı okumak gerçekten imkansız mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
28.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okumuştum. Yıllardır konuşmadığım bi kızın msn adresini almıştım. Ama bu olay 2009 da yaşadım rüyamda görmüştüm tabii. Şuan hatırlamıyorum.
  • rüyamda dinlediğim şarkılar bozuk şekilde çalıyor
  • Rüyamda Kuran-ı Kerim okuduğumu hatırlıyorum.
  • Şahsen ben okuyabiliyorum.
  • okumayı sağ sol diye ayırmak yanlış 2 tarafta da okuma merkezi vardır rüyada daha farklı bir durum. genellikle okuma da sağ baskındır ama sol da çalışır. eğer sol çalıştırmayı artırırsanız okuyabilirsiniz imkansız değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunesbagdunes

okumayı sağ sol diye ayırmak yanlış 2 tarafta da okuma merkezi vardır rüyada daha farklı bir durum. genellikle okuma da sağ baskındır ama sol da çalışır. eğer sol çalıştırmayı artırırsanız okuyabilirsiniz imkansız değil

sağ sol yoktur, kapitalizm vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ruslar komünist olduğu için solcudurlar ve beyinlerinin sol tarafını kullanırlar. Okuma ise beynin sağ lobu ile yapıldığı için onlar okuyamazlar Okumak istiyosanız ikili oynayın veya sağcı olun

ne diyon la değişik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ruslar komünist olduğu için solcudurlar ve beyinlerinin sol tarafını kullanırlar. Okuma ise beynin sağ lobu ile yapıldığı için onlar okuyamazlar Okumak istiyosanız ikili oynayın veya sağcı olun

• Yarim saattir konuyu Rusya da egitim gormek zor cunku kizlar cok guzel butun gun ruyariniza giriyorlar diye algilamaya ugrasiyorum.bir anda Eror verdim beynim calismadi yemin ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 yaşımdayım bu zamana kadar rüyada yazı okuduğumu hiç hatırlamıyorum.
  • Bulunsun, yemekten sonra bakacağım.
  • değildir tabi ki. Çoğu bilimadamı rüyasında birçok kitap bitiriyor.
  • Bir şeyler okumuştum ben sanırım.

Ama kesinlikle kapılar kapanmıyor. Hep kapı çerçeveden daha küçük kalıyor. Bana özel bir şey mi bilmiyorum ama
  • Konuyla ilgili bir video buldum.

• Daha geçen hafta rüyamda sınav oluyordum soruları gayette net bir şekilde okuyordum ve hala aklımda
  • rüyada okumak için, rüyada ayrıca okuma yazma öğrenmek gerekir.
  • mektup okuduğumu hatırlıyorum ama öyle tabelaymış,reklam tabelasıymış hiç okumadım.
  • Evet okunabilir
  • Bugün rüyamda bilmediğim bir sınıfta türkçe dersindeydim, heceleri ayırıp kelimelerin hecelerindeki saklı anlamları buluyorduk, tahtaya yazıyordu hoca. Yani rüyada yazı okunabiliyor. Fakat dersin sonlarına doğru hocaya geçmişten geldiğimi o an bir çeşit rüyada olduğumu söyledim, hoca da hep mi beni buluyorsunuz şeklinde bir laf etti bu olay kaçıncı dedi, geçmişten hep geliyorlar böyle dedi, bunun kendi yaptığı bir deneyle ilgili olduğunu söyledi, hatta şu an açık bir lop vardı ordan girmişsine yakın bir laf etti, sınıftakiler falan da şaşırdı bayaa, bana boş bir perdeye bakmamı söyledi ve beynime bir kaç görüntü göndereceğini ve ne görürsem onu söylememi istedi, hocaya arkamı döndüm ve sadece perdeye baktım, sonrasında kafamda saçma sapan elli tane hareketli görüntü oluştu, hepsini söyledim, hoca ve sınıftakiler şaşırdı bayaa. Rüyadaki düşündüklerimi buraya yazim ilerde rüya içinde bu tarz bir şey olursa hemen arama yaptırıp bu yazıyı bulmak isterim. Kimya malzeme mühendisliği metropol sineması heceli türkçe dersi projeksiyon görüntü aktarma etut mavi beyaz duvar lacivert notebook laptob

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 29 Ekim 2013; 13:14:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilinç ile bilinçaltı birbiriyle ilişkilerini ilerlettikleri zaman mümkün olacağını düşünüyorum.
    Arasıra bilinçaltımın nasıl çalıştığını anlıyorum çok güzel oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.