Şimdi Ara

Rüyada yazı okumak gerçekten imkansız mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
28.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • finallere çok çalıştığım zaman rüyamda sınav olduğumu görüyorum ve sınavı okuyabiliyorum.
  • Dun uyumadan bu konuya bakmistim. Rüyamda Türkiye haritasında İstanbul ve Hatay i okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece rüyamda telefonuma mesaj geliyordu ve okuyup cevap attım mesaja hatta o kadar net gördüm ki sabah uyandığımda gerçekten attım mı acaba diye telefonuma baktım. 1 hafta felan da çok net biçimde deprem rüyası gördüm ama o kadar netti ki her detayına kadar anlatabilecek durumdayım

• Rüyamda face ve vkontakte dan mesaj geldiğini okuyabiliyorum (mesaj içeriğini değil)
  • Az önce uyandım rüyamda kapının üstüne yszılmış notlar vardı dediğin gibi okuyamadım hiçbirini ve okumuş gibi kendi kendime salladım şöyle böyle yazıyo diye.

• Ben okudum.İddaa bülteninde ki bir maçı koduyla birlikte okudum.Yani bu mit çuvalladı.
  • bugün rüyamda dilekçe yazıyordum... yanımda da arkadaşım yazıyordu... onun yazdıklarını okudum... sıkıntı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi william thomsen -- 14 Ocak 2014; 8:07:13 >
  • ben okunuyo diye biliyorum ama aynı yazıyı iki kere okuman imkansız bu saatte de geçerli

• Pavyon yazısını okudum.
  • teenwolf'ta bir de parmaklarını tam sayamayacağın söyleniyor bu gerçek mi acaba?
  • Yeni uyandim ve ruyamda roman okuyordum ama turkce olduguna %100 eminim vede okudugum 1 kac kelimeyi hatirliyorum hatta okurken arkadasa goturuyorum kitabi diyorumki " su satiri bi okusana bu bir filmde geciyorsu sanki? " ..

• Ben okuyabildim ama sevinsem mi üzülsem mi bilemdim. Çünkü yazan şey:
    Şanlıurfa Edirne Yozgat Trabzon Adana N
    Baş harfler.
    Korktum biraz. Hatta rüya tabirleyebilen varsa danışabilirmiyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara tüm karne notlarım süperdi falan. Herkes kesin takdirliksin adamsın falan diyor. Akşam uyudum rüyamda e okulu açıyorum ama tüm rakamlar harfler ful okunuyor. Not bilgisine geldim. Bir baktım ki notlar 30,20,15,45,35 öyle gidiyor. Bir notta 50 üstü değil. Korkuyla uyandım e okulu açtım. Rahatladım notlar aynı.

• Yazılanlara baktığım kadarıyla okuduğunu söyleyenler var. Ancak gerçekten okuduğunuzu sandığınız şey mi yazıyordu orada işte o olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayktekc

Rüyamda Kuran-ı Kerim okuduğumu hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 26 Nisan 2015; 22:36:23 >
  • Rüyamda sınava girdiğimi, hatta sınavı yetiştiremeden kağıdı teslim ettiğimi hatırlıyorum. Yazıları okuyabiliyordum.
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 28 Mart 2021; 10:8:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monterrey

Evet arkadaslar.Turkce fazla kaynak bulamazsiniz ama boyle bir gercek var.

Ruyada insanlar hic bir zaman anlamli yazilar okuyamazlar.Hatta bir lucid dream'de oldugunun temel yollarindan biri bir yaziyi okumaktir.

Siz hic bir zaman anlamli bir butun okudugunuzu hatirliyor musunuz?

Ben bugune kadar hic okuyamadim.Okuma eyleminin beynin sag lobu ile yapilirken ruyalarin sol lob kullanarak gorulmesi seklinde bir teori var.

Sizce neden? Buyrun tartisalim.

ben yazı okuduğumu çok bilirim rüyada. hatta bir tanesinde okuduğum telefon numarası hala aklımda
  • Öyle bir şey yok.

Ben ağır seviyede uyku apnesi ve hipersomniadan dolayı sık sık narkolepsi ( önlenemez uyuma isteği ) durumuna düştüğüm için yani derin uykuya hiç bir zaman dalamadığım için gördüğüm rüyaların %80 kadarını hatırlarım. Gece boyunca ne gördüysem hepsi aklımda olur.

Defalarca kez rüya esnasında yazı okumuşumdur. Benim asıl fark ettiğim durum rüyada insanların yüzlerinin ya olmadığı yada o yüzleri hiç hatırlamıyor olmam. Rüyayı en ufak ayrıntısına kadar hatta mekan izahlarını kusursuzca yapabilecek kadar iyi hatırlamama rağmen hiç bir zaman simaları yüzleri hatırlamıyorum.
  • Ruyada birseyler okumak imkansizdir denmisti isvicreli bilim adamlari tarafindan yapilan arastirma sonucu ama ben ruyamda son uc aydir ayni kitabi ve kizi goruyodum kitabin ismini artik ezberlemistim hatta kitabi falan arastirdim sonuc ruyamda yasadigim olayin aynisini yasadim ve o kizla tanistim
    not : kitabin ismi ayni yildizin altinda

isvicreli bilim manyaklarinin bir tezi daha curumus oldu :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.