Şimdi Ara

Rüyada yazı okumak gerçekten imkansız mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
28.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardesim sinava hazirlandigim zamanlarda ruyanda turkce ve matematik testi cozerdim ama birkac soru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerleşelim
  • ilginç bir kaç Rüyada okudum mesela bi masanın üstünde Tuğçe ahmet vs gibi bir kaç isim yazıyordu Hepsini okudum ama aklımda sadece Tuğçe kaldı Rüya Tuğçenin üstüne kuruluydu ondan sanırım. birde fb gs maçını 1- 1 olduğunu mu ne Görmüştüm

• Okuduğumu hatırlıyorum.
  • Ruyamda kitap yaziyorum ama hic okumadim dogrusu . Dogru olabilir. Ama harfleri okuyabiliyordumml.

• Ben gördüğüm rüyaların kendisini bile hatırlayamıyorum doğru düzgün.Zaten uyandıktan 5 dk sonra az buçuk hatırladığım bişey varsa o da gidiyor.Sinir bozucu bi durum rüyayı hatırlayamamak,bu konuda önerisi olan var mı?
  • Bir Keresinde rüyamda Bana Oyun Cd leri hediye edilmişti Diyom bunun içinde Battlefield 4 vardır dur bulayım diyom 100 e yakın cd nin hiç birisini okuyamıyom sanki yazı varda bana gözükmüyo bulanıklaşmış gibi en sonunda sokacam ha diyom cdleri atıyom sonrasında uyanıyom zaten gerçekten yazıları okuyamıyorum.
  • Soru çözdüğümü bile hatırlıyorum sınav stresindeyken

• Ben bırakın yazı okumayı mantıklı rüya gördüğüm olmuyor

• yazıyı okuyamıyorum fakat orada ne yazdığını biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Band of Borthers serisini 3 günde bitirdikten sonraki gün rüyamda kendimi almanlara karşı savaşırken bulmuştum almanca yazıları okuduğumu ve söylediğimi hatırlıyorum. O değilde o kadar keyifli rüyaydı ki uyandıktan sonra tekrar uyudum rüyaya devam ederim diye( yaklaşık 2 sn. sürdü bu kararı almam) sonrasında kaldığım yerden devam etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: armynel

Hocam varmi gercekte oyle biten bir mac.Ben hatirlamiyorum:)

Hocam ben rüya görmeden önceki gün Kayserispor - Galatasaray maçı vardı. Tv izlerken ne izliyordum hatırlamıyorum ekranın sağında yazıyordu ve durum 0-0 dı galiba. Sonra ben yattım rüyada görünce merak ettim bakayım dedim maç 4-2 bitmişti yanlış hatırlamıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D589D20C -- 8 Ocak 2014; 7:58:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

Orijinalden alıntı: Coleslaw

Nedenini söylemişsin neden diyorsun

Bu sadece teorilerden bir tanesi :)

Diğerleri ne. Kaynakları ver de biz de okuyak
  • Teori değil bilimsel açıklaması bu hocam
    Ama yazı görmeyecek olmamız, atıyorum gazetede katliam haberi görebilecek olmamıza engel değil. Yazıyı okumasakta anlamlandiririz diye düşünüyorum.

• Gerçekten okumasak da okuduğumuzu düşünerek o kağıda veya yazı yazan bir tabelaya anlam verebiliriz. Mesela rüyada geçilen bir il ya da ilçe sınırı tabelasında ne yazdığını anlamak ve oraya gelediğimizi öğrenmek gibi.
  • Rüyamda battlefield 3 oynuyordum enemy killed yazısını okudum belkide zihnimde bi görseldir o

• daha geçen gün okudum rüyamda yazı
  • Üniversite zamanlarında İngilizce çalışmaktan bir dönem rüyalarımı Türkçe altyazılı görmüştüm.
    Kelimeleri okumaktan çok kalıp olarak algılıyordum galiba.

Daha önce dikkat etmemiştim.
  • okurdum hatta eskiden gençken çözemediğim soruları rüyamda falan çözerdim, şimdi sonuç 6 yıldır ünide bilg muh okuyorum seneye biterse ne ala...
  • Rüyamda kılıç satın almaya gittim adam bana 3 tane kılıç gosteriyo sirayla birine bakarken önceki kilicin nasıl göründüğünü unutuyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.