< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LukaCross -- 13 Mart 2020; 23:1:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LukaCross -- 13 Mart 2020; 23:1:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LukaCross -- 30 Mart 2020; 12:58:14 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 26 Nisan 2020; 19:28:42 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Evet, DNA'larımızda atalarımızın anıları saklı ona bir şey demiyorum ama sen dedenin geçmişini görmüşsün. Geçmişte yaşanan bir şeyi görmek ile yaşayacağın bir şeyi görmek aynı değil ki. Bu konuyu açalı baya bir zaman oldu. Hâlâ bu tür rüyalar görmeye devam ediyorum ama o "ben bunu gördüm" artık eskisi gibi şaşırtmıyor. Rüyaları belki eskisi gibi net hatırlayamadığımdan ya da bu küçük olayları değiştirmek için direnç göstermek istemediğinden. Eskiden , bu küçük olayları bile değiştiremiyorsam kaderimi nasıl değiştirebileceğim diye düşünürdüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |