Şimdi Ara

RÜYALARIMDA ROOMSTER :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. arkadaslar uzun suredirr symbol 2009 model kullandım arabayı degiştirsem artık yası gecmeden dedim vee bir gün yolda Roomster gördüm vee resmen aradığım araç bu dedim markayı gorunce daha dda sevindim SKODA abi gerisi teferruat dedim
    alabildim mi ? hayır ilanlardaki fiyatlar ve km ler yüksek buldumm filan derken gittim yeni kasa 2013 symbol joy aldım ama aklım hala roomsterde tabi ve bi tanıdık vasıtası ile 2012 model 1.4 panorama 85hp 21000km de bulddum. çok şükür kavustum...

4 gün oldu 2012 model 1,4 panoroma 21000 km'de aldım. Ankara'da yolda roomy görüp ilgimi çekmesiyle girdabına ben de kapıldığım ve 2-3 aydır inceleme arastırmamdan sonra temiz buldugum aracıma kavustum :) son iki kasa symbole binmiş biri olarak cok rahat konforlu ve fiyatı uygun geldi. benden onceki sahibi aracın halılarının ustune komple döşeme yaptırmıs bagaj dahil :) ve koltukları aldıgında kaplattırmıs gerci koyu renk ama bi çıkarıp yıkasam diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum cunku bildigin orjinal gibi döşenmiş :)

ürgüpten alıp geldim aracı ve gelirken kışlık lassa lastiklerle 160ı gördüm yerler de biraz soguk ve tuz gölü civarları sisli olunca 120lerde Ankaraya giriş yaptım ve 80tl (19lt) benzinle 340km yol geldim..

aracım camlarına film yaptırmak istiyorum tecrubelerinizi paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judgeofnights -- 20 Ocak 2015; 11:46:04 >

• Hayırlı olsun beklentiletinizi karşılıyorsa ne ala .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir araç almışsınız. Nedense benimde Skoda'ya karşı bir sempatim hep olmuştur. Cam filmi konusunda 2 numarayı geçmemek koşuluyla yaptırın derim ben 3yıldır cam filmiyle araç kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
  • Bu konuyu daha önce açmadınızmı , aynı konu sıktı artık.

• Bir kadın bile rüyalarımda hiç olmadı; kaldı ki bi araba olsun ! Olabildiğince açık konuşmak istiyorum ama kalbim boş. Bu boşluk yüzüme tutulan bir ayna gibi. Kendimi görüyorum.İçim korku ve tiksintiyle doluyor.İnsanlara karşı duyarsızlığımla kendimi çevremden soyutladım.Şimdi bir hayaletler dünyasındayım. Rüyalarımda ve hayallerimde tutsak kaldım...

Deyip yeraltı edebiyatına bağlamayayim :) Hayırlı olsun güle güle bin.

• millet ruyalarinda bentley,lambo, kate
    moss falan gorur. Arkadas skoda gormus cok oluci bir ruya olsa gerek

• Hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA HATCHBACK SORUNSALI
    5 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Güzel bir araç almışsınız. Nedense benimde Skoda'ya karşı bir sempatim hep olmuştur. Cam filmi konusunda 2 numarayı geçmemek koşuluyla yaptırın derim ben 3yıldır cam filmiyle araç kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

tesekkur ederim cevabınız için. aslında bod perde olayını da dusunmuyor degilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

millet ruyalarinda bentley,lambo, kate
    moss falan gorur. Arkadas skoda gormus cok oluci bir ruya olsa gerek

gerceklestiremeyecegim ruyalar görmekten iyidir sayın gts1907.
  • kapynyn üst ba?lantysyny foto?opla my kestiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

kapynyn üst ba?lantysyny foto?opla my kestiniz?

hayır.
  • ön yolcu koltuğunun sırtı öne tam katlansaydı, (scenic te..vs olduğu gibi.)
    B segment MPV ler arasında tavsiye edeceklerimin başında gelirdi.
  • Adam bildiğin rüyalanmış.

Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.