Şimdi Ara

RüyaYı bi tek benmi Kontrol edebiliyorum Varmı başka..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
9.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Orjinalden alıntı: djerrowing

uçmak süper oluo yafff insan her istediğini yapıo ya manyaq bişi matrixmi olmadık playboymu olmadık süpermenmi olmadık ...

+1 sonsuz özgürlük çünkü orası senin rüyan kimseyi kırmadan kimseye zarar vermeden istediğini yapıyosn süper bişey

kimseye zarar vermediğimizi kim söledi

• orta okul zamanımda (sanırım orta 1) beni bi köpek kovalamıştı bu yüzden bende bi köpek fobisi başladı.ve rüyalarımda beni köpeğin veya köpeklerin kovaladığını görmeye başladım.artık o fobi yüzünden bende antifobi! mekanizması çalışmaya başladı..ne zaman rüyamda köpek görsem anında uyanabiliyordum.süper bişi...
    demekki bu olay geliştirilip,başka şeylerde yapılıp rüyalar kontrol altına alınabilir...gerçi ben başka amaçlarla denemedim ama öle istediğini görebilen falan varsa hakkaten mükemmel bişi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadman -- 10 Şubat 2007; 0:15:57 >
  • quote:

"Hervey uyurken rüyalarının akışını kontrol etmekle kalmıyor, bir de istediği zaman rüyasından uyanıyor, istediği zaman da rüyasına istediği yerden devam ediyordu."

bende varımbunu nasıl yapıyorum bende bilmiyorum ama cok cok güzel ve zevkli daha bu sabah bile öyle uyandım tamam yeter uyanmak istiyorum demem kafi kalkmam için veya uyandım diyelim rüyayı istediğimde devam ettirebiliyorum aynen yazıdaki gibi bunun yanı sıra zaten cok fazla ruya görüyosun buda rem uykusunda oldugunu gösteriyor tıbben
  • "Hiç çok gerçek olduğuna inandığın bir rüya gördün mü Neo? Peki bu rüyadan hiç uyanmasaydın, gerçek dünya ile rüyalar alemi arasında ki farkı nasıl anlardın?"
  • kız görünce yanına gidiyorum rüyada direkk :P mesela böyle şeyler için geliştirebilirsiniz kendinizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

kız görünce yanına gidiyorum rüyada direkk :P mesela böyle şeyler için geliştirebilirsiniz kendinizi

bende kız görünce yanına gidip direk kerkinmeye başlıom

• metni okuyan var mı şu uzun olanı

ilginç geldi denemeye değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassguitarx -- 10 Şubat 2007; 0:42:35 >
  • quote:

gördüğüm rüyaları kontrol edip istedigim zaman uyanabiliyorum rüyadada istedigimi yapabiliyorum küçüklükten beri aceba tek bendemi oluyo

ben rüyanın tam heyecan noktasında uyanıyorum ama tam...
    bir de mesela kıza bişey söylüyorum rüyamda kız ağlıyo hemen ben kendım kontrol edıp saka saka oyle degıl boyle dıyorum kendı ıstegımle bazen ruya goruyorum hayal zannedıyorum kendı kontrolüm altında oldugu ıcın ama ruyalar hayallerden daha gercekcı oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 10 Şubat 2007; 0:35:20 >

• bende onu yapabliodum kötü rüya gördümü aklımda hmn bu kötü rüya korkma falan diodum kendime.veya uyanmak isteyince uyanıodum.ama 2 sene önceydi bunlar.artık tm anlamıyla rüyada göremiorum.ama istediğim zmn yapbliodum.sanki gerçek haytmış gibi.

not:ama rüyadayken baya kasman lazım kendini.ve hatta farkında olmadan konuşablirisn rüya esnasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VermillioN_ -- 10 Şubat 2007; 0:39:12 >
  • valla ben uzun zaman önce bir rüya gördüm herkes beni gazlıyordu işe işe diye ben de gaza geldim bi uyandım altıma işemişim
  • BEN 4-5 YAŞLARIMDA ÇOK KORKUNC VE KONTROL EDEBILDIGIM RUYALAR GORUYODUM SIMDI AZALDI ANNEM VEFAT ETMISTI O GUNDEN SONRA O RUYALARDAN GORMEDIM AMA HALA COK ILGINC RUYALAR GORUYORUM VE SIMDILERDE KENDIM KONTROL EDEBILME SEYIM TEKRAR GELDI.. COK ACAIP
  • eger uykunuz hafif ise kontrol edebiliyorsunuz.
    yoksa top patlasa duymaz halde uyuyorsanız kontrol edemessiniz.
    bende cogu rüyamı gunduz uyanacagim zamanlarada yapabiliyorum
    guzel bi olay keske gercek olsa

gecen günde hilary duff'la bogaz turu yaptik (Rüyada)
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

eger uykunuz hafif ise kontrol edebiliyorsunuz.
    yoksa top patlasa duymaz halde uyuyorsanız kontrol edemessiniz.
    bende cogu rüyamı gunduz uyanacagim zamanlarada yapabiliyorum
    guzel bi olay keske gercek olsa

gecen günde hilary duff'la bogaz turu yaptik (Rüyada)

ulan Allah canımı alsın kı dun gecekı ruyamda Hıllary Duff Ankaraya gelmıs benle arkadas olmus ben kendım ıstegımle kontrol ederek telefon nosunu sordum nerde kaldıgını bulup da sonra zaten arkadas olmustuk sıktı artık dedım uyandım

nerde kaldıgı tel no felan ruyada kaldı medyum degılım heralde gercek nosunu bulamam noyu versene demeyın esprı yaparak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 10 Şubat 2007; 0:46:58 >

• Ben 1 kere kontrol edebildim ondada bi yokuş cıkıyordum yokuşu cıktım dedimki içimde bu ne biçim rüya kalkıcam daha cok işim var dedim ve rüyadan çıktım (yalan soylemiyorum). Çok enterasan ve cok guzel birşeydi.
  • aslında düşünsenize rüyalar gerçek oluyo ya keşke kontrol ettiğimiz rüyalarda gerçek olsa rüyaları kontrol edip edip piyasaya sürecen a.q
  • quote:

aslında düşünsenize rüyalar gerçek oluyo ya keşke kontrol ettiğimiz rüyalarda gerçek olsa rüyaları kontrol edip edip piyasaya sürecen ........

süpersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 10 Şubat 2007; 0:58:33 >
  • Bende rüyamda bölümlerini geçemediğim oyunların rüyasını görüp geçmiştım çok oldu bu çünkü kafama çok takıyodum geçemiyorum falan diye sonra rüyada görüp sabah kalkar kalkmaz geçiyordum çok güzel oluyordu.Bunu normal hayatdada kullandım arkadaşlara nasıl davranmam gerektiğini falan.Birde rüyamda gördüğümü sanki normal hayatta yaşıyormuşum gibi geliyo bana çok garip
  • aynı olayı bir kere uyku esnasında yaşadım ruhumu yerde buldum ve geriye dönüp baktıgımda bedenimi gördüm kendime dokundugumda da şeffaf oldugumu farkettim heh tamam öldüm heralde diyip korkudan geri uyandım

quote:

Benliğin ve bedenin birbirinden ayrılması; bazen uykuda, bir baygınlık ya da ağır bir hastalık anında da ortaya çıkabilmektedir. Böyle bir olayla karşılaşan birçok kişi bedenini yukarıdan seyredebilmektedir. Bazıları kendilerini bir bulut olarak tarif etmişlerdir. Bu da bedenden dışarı çıkan birşeylerin olduğunun en büyük kanıtlardından biridir.
  • ayda 1-2 kere benim de başıma gelir. çok eğlenceli oluyor. ama rüya olduğunu anlayana kadar çok korkuyorum.(arabayla 200 le giderken frenler tutmuyor gerçi)

lucid dreaming deniyor bu olaya
  • Arada oluyor.
    Bazen de rüyadan çıkmak istiyorsun, rüya olduğunu biliyorsun fakat bir türlü uyanamıyorsun. Kötü bir durumdur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.