Şimdi Ara

RüyaYı bi tek benmi Kontrol edebiliyorum Varmı başka..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
9.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes rüyasını kontrol edebilir çünkü rüya sizin beyninizin içinde oluyo ve siz sadece onu kontrol ediceksiniz rüyada bilinçdışı hareket ederken bilinçiçi hareket etmeye çalışın ben bazen rüyamı bile hatırlayamıyorum
  • bende ara sıra nadir olsada bu işi yapıyorum. hiç güzel bitmiyor ama sonu sabahın köründe kalk banyo yap işin gücün yoksa
  • şimdi ben savaşta olcam rüyamda varya herkezi deşerim
    rüyaların hilesi varmı? uçma hilasi vs.
  • ben call of duty oyununu oynamışım.gece rüyamda gördüm sonra sabaha kadar rüyamda savaşmıştım

hissettiğim heyecan korku azim duygusu o kadar gerçekti ki nasıl anlatabilirim. sabah kalktığım da

şöyle bir ohh çekmişimki sormayın.iyiki rüyaymış.

ama en güzelide kızlarları gördüğüm rüyalardır.genellikle kızlar beni öpmek için kovalar.gerçekte ise tam tersi olur.

ama içinizde kaç kişi rüyasında bir vampirle birlikte oldu. vallaha ben odum.vampirle yattım. biraz piskopatça ama doğru.

bazıları o kadar güzel rüyalar görürümki hiç uyanmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigjackal -- 10 Şubat 2007; 17:34:59 >
  • bende kontrol edebiliyorum çok ilginç ama eğlencelibi keresinde angelina jolie le evlenmiştimODTÜ bitiroym fln ilginç bişe ama yaaa

• bende bi kere rüyamda şunu gördüm:
    annem bitane yüxük almış.yüzüğü görseniz hasta olursunuz.en dedim anneme anne ben bi kere takabilirmiyim dedim.annem tamam dedi bi tamkım süper güçler geldi bana her istediğim oluyo spiderman oluyom duvarda geziom sincap oluyom ağaçlarda geziyom.sonra kartal oldum uçtum.sonra süpermen olmak istedim uçuyom filan sonra pire gibi yükseklere zıplamak istedim binaların çatısından çatısına zıplıyom çok eğlenceli kalkmak istemiyom rüyamdan.bıraksalar akşamakadar o rüyayı görcem sonra okul var diye annem kaldırdı beni

• bana sole bi olay oldu..gece yattım uyudum rüya gordum ama farklı bi rüyaydı çünkü yapabilceklerimi düşünebiliodum şunu yapmalıyım dedim ve o işi yapmaya yoneldim bunu rüyamda bikaç kez yaptım 2. enteresan şeyse rüyamda korktum ve uyanmalıyım dedim o an uyandım uyandıktan sora işalla rüyanın devamını gorurum die kafamı koydum ve aynı rüyada kaldığım yerden devam ettim çok enteresan bi olaydı ama bunu şimdiye kadar sadece 1 kere gerçekleştirebildim...
  • Bende de başka birşey var,rüya gördüğümü biliyorum,ama uyanığım.Bir tür yönlendirme sayılır belki...
  • Rüyada kendimi kontrol edebiliyorum ancak rüyanın konusunu ben belirleyemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djerrowing

gördüğüm rüyaları kontrol edip istedigim zaman uyanabiliyorum rüyadada istedigimi yapabiliyorum küçüklükten beri aceba tek bendemi oluyo

Aynı durum bende de var.

O rüyaya başlama kısmı benim kontrolümde değil ama, rüya geliştikçe içindeki senaryoyu kontrol edebiliyorum. Olmasını, yapılmasını istediğim şeyi yaptırabiliyorum.

Ayrıca, istediğim an uyanabiliyorum. Rüyada olduğumun bilincindeyim, ama rüyada olduğum sürece. Uyandıktan sonra eğer sevdiğim bir olaysa "Tüh yaa rüyaymış!" deyip hayal kırıklığına uğrayabiliyorum mesela. Rüyada düşünüyorum, yapıyorum, olması istediklerim gerçekleşiyor.

Özetlen, rüya tam anlamıyla rüya değil. Olaylar senin kontrolün olmadan başlıyor, ama gelişme süreci senin elinde. Bunun da pek heyecanı yok ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 10 Şubat 2007; 20:14:49 >

• HOORT

En son dün oldu.Rüyada bina veya uçurum benzeri yüksek bir yerdeyim her zamanki gibi düşücem içim kalkıcak ve uyancam ama rüyada olduğum bilinciyle huraaaaaaa kendimi aşağıya bıraktım sonra boing boing tarzında zıplamaya başladım...Resmen eğlendim yani güle güle bi hal oldum.

Bundan öncede üstü açık bir arabada ben ve 3-4 arkadaşım gidiyruz alt taraf deniz dağ yolundayız.Dedim şunlara bir şaka yapayım gazı kökleyip arabayı uçurumdan aşağıya sürmüştüm ve hayatımda yaşadığım en zevkli anlardı belki de...Ama gerçek değildi rüyaydı..

Bu işler matrix hesabı resmen..

Hadi bana iyi günler.
  • farkına vardığım an ile gözümü kırpdığım an arasını kontrol edebiliyorumkendimi tek sanırdım
  • Bazen hiç kontrol edilmiyor:

http://forum.donanimhaber.com/m_13660526/tm.htm
  • bende bircogunu kontrol edebiliyorum ama fazla ruya gormuyorum
  • ulan geçen bi rüya gördüm. rüyada sınıftan bi arkadaşımla geziyoruz öyle uçuyoruz felan ama yarı kontrol edebiliyorum. sonra bizim evdeydik dedimki başka evrene bakmamız gerekir (bişi arıyoz heralde.) ondan sonra rüya olduğunu biliyorum ya atladım hemen aşşa bizim evde 5. katta sonra arkadaşım dediki mukhsalfhazyagaha öldün sen bu rüya değil. millette ölmüş felan dedi. bende dedim bizim komşuya yauw şaka yaptım yanlış anlamayın oda beni duydu böyle şakamı olur canım arkadaşıma döndüm olm rüya dedim ne gülüosn hayır diyo değil ben ağlamaya başladım arkadaşlar o korku çok kötü dedim ulan ya uyanamassam harbi .oku yedik bi yandanda ağlamaya başladım bide o gün özel bi durum vardı arkadaşma sıtkı böyle ölemem felan dedim ama çok kötüydü yaw bi tırstım felan sabah bi kalktım oeahhhh rüyaymış ama bigün gerçek olacak o ayrı

• yaklaşık 2 yıldır rüya görmüyorum ciddiyim.
  • Ben ve benim bir arkadaşım daha bunu yapabiliyoruz tek deilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigjackal

vallaa ben sahsen çoğu rüyamı kontrol edebiliyorum.mesela bir gün rüyamda sıkıldım hay ben böyle rüyanın dedim gittim birkaç hatun falan gerisini sorma...

bu anlattıklarım rüyada geçmiştir

nur içinde yat
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

yaklaşık 2 yıldır rüya görmüyorum ciddiyim.

valla ilginç bi durum. görsen bi dert görmesen bi dert o ayrı
  • İkinci mesajda Astral Seyahati anlatmış arkadaş.

Astral seyahati gerçekleştirenler var.

Bende denemeye çalışıyorum bir kaç gündür. Başaracağım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.