Şimdi Ara

RüyaYı bi tek benmi Kontrol edebiliyorum Varmı başka..... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi hani derler yaa rüya 4-5 saniye falan ben saydıgımı cok iyi biliyorum rüya görürken rüyanın akısındayken saydgımı hatırlyorum4-5 falan degil bayaa sürüyo
  • ben bazen kontrol edebiliyorum ama çok ender oldu.. kontrol edemesemde rüya da olduğumu anlıyorum..

mesela bir gece LOST filminin içinde buldum kendimi ve sawyer, jack, kate fln takılıoduk o adada.. rüya olduğunu anladım ve jack'e söyledim sonra uyandım... wallaha dalga geçmiyorum ya..

ama rüyada olduğumu anlayıp kontrol edebildiğim hayatım boyunca heralde 15-20 kere fln olmuştur.. 23 yaşındayım hesaplayın işte

• fantezidir o.

örnegin tvde korku filmi seyreden küçük çocuklara izleme rüyana girer vs. derler.

ayrıca kuran-ı kerim de peygamberimizi rüyanızda görmek için dua gibi bi şey vardı yanlış hatırlamıyosam.

yani yanlız degilsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djerrowing

gördüğüm rüyaları kontrol edip istedigim zaman uyanabiliyorum rüyadada istedigimi yapabiliyorum küçüklükten beri aceba tek bendemi oluyo

uzun bir kafa yormam dan sonra bende başarabildim amacım Kabeyi gitmekti ben sadece yanına gidebildim ama gördüm bu aralar işimin yoğunluğu nedeniyle pek ugraşamıyorum
  • Bir rüya görüyorum.Rüyanın başını yönetemiyorum ama daha sonra kontrol elime geçiyor yani belirli bir senaryo doğrultusunda istediğimi yapabiliyorum ve bu hayatta yapamagım şeyleri yapma imkanı veriyor
  • ben de kontrol edebiliyorum ve istediğim yerde rüyayı kesebiliyorum.
  • Ben rüyamda oldugumu her zaman anliyorum ama yinede özgür davranamiyorum
  • bende de oluyor bu aralar mesela uyanıyorum wc ye gidip geliyorum aynı uykudan devam ediyorum istediğim şeyleri yapma imkanım oluyor
    önceden birileri kovalardı beni rüyada şimdi yakalayıp döven ben oluyorum
    gidemediğim yerlere gidiyorum hatta bazen denize giriyorum bazen uçmak istiyorum uçuyorum istediğim şeyler oluyorbaşta uyumadan istiyorum uyuduktan sonra ise istediklerim oluyor
    mesela fb nin ilk maçta 2-1 yeneceğini görmüştüm gerçi golleri ben atıyodum ama 2-1 bitmişti sonuçta:D
  • Bende de oluyo o .. Fazla pc başındayız sanırım elimi klavyede gibi hissediyorum konsolu falan açıp bişeler yazıyorum (anlatmama gerek varmı ) istediğim zaman uyanıyorum.. Çok süper oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

kız görünce yanına gidiyorum rüyada direkk :P mesela böyle şeyler için geliştirebilirsiniz kendinizi

Ben kız görünce uzaklaşmaya çalışıyorum.

Neden derseniz ne zaman bi kızın yanına gitsem kısa bir süre sonra uyanıyorum ve boxer ıslak oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: djerrowing

gördüğüm rüyaları kontrol edip istedigim zaman uyanabiliyorum rüyadada istedigimi yapabiliyorum küçüklükten beri aceba tek bendemi oluyo

aynı şey banada oluyor rüyayı görüyorum istesem gözlerimi açabilecek derecede ve çok tatlı bir duygu bütün dış sesleride duyabiliyorsunbunun nedeni rem şürecinden çıkıldığı içinmiydi neydi tam hatırlayamıyorum şimdi
  • Bende hatırlıyorum bir gün 10 saat mi ne cs oynamıstım.Sonra yattım sabaha kdr cs deydım savasıyodum ruyamda.Uyanmak ıstıyodum bıkmıstım savastan ama uyanamıyodum.
    kısaca bende olmuyo olmasını cok ısterdım.
    not:Imla hatası
  • mesela bir rüya görüyorum tuvalete kalkıyorum tekrar yatıyorum rüyanın devamını görebiliyorum bazen bir kere 3 bölüm halinde bir rüya görmüştüm çok kötü birşey
  • Valla kontrol etmeyi hiç denemedim.Bu akşam deneyip raporu yazarım.
    Ayrıca bana şöyle birşey oluyor.Mesela bu sabah gördüğüm Rüya yı anlatayım;

Önü çimenlik yarı stadyum yarı alışveriş merkezi gibi biyerin önünde arkadaşlarla geziyoduk.Arkadan biri koşarak geldi elinde büyük oluklu bir şemsiye.Sonra işte bir anda çatıya çıkı verdi(Alışveriş merkezinin çatısı)Ordan uçmaya başladı.Sonra banada verdi bir tane.Sonra ben de çıktım çatıya sonra da dengemi koruyamayıp düştüm ve tam yere çarptığım anda annem uyandırdı.Sürekli böyle rüyalar görüyorum.Bir yerden yere düşüyorum her seferinde tam yere değdiğim anda uyandırılıyorum.GArip değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: rebellion

çok önceden çok güzel bir rüya görmüştüm ve uyanmıştım,sonra tekrardan o rüyaya girmek istemiştim girmiştim ama sonra yine uyanmıştım ve sonra yine o rüyaya geri gitmek istemiştim ve tekrar girmiştim çok acayip bir duygu oluyor(rüyamda çok güzel bir kızla dans ediyordum,tango)

aynısını yaşadım çok eskiden..

kontroL edmek sayıLmaz ama ne biLeyim nadir böyLe 1-2 haftada bir rüyamın bir iki tanesini ben kontroL ediyorum.. Tabi rüyayı görürken anLıyorum rüyada oLdugumu yani yarısı bitmiş oLuyor rüyanın

• Bir kaç yıl önce aklıma koymuştum rüyamı kontrol edeceğimi , rüyadayken "Şu an rüyadayım." gibi birşey diyeceğimi , en sonunda olmuştu.

O kadar kafama koymuştum ki bunu bir defa yaşayınca , daha sonra aklıma bile gelmedi.

Ama gerçekten hoş bişey.

Ekleme : Bazen rüya gördükten sonra uyanıyorum , rüyaya o kadar girmiş oluyorum ki uyandıktan hemen sonra yatında devamı geliyor.Bölüm bölüm devam ediyorum :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er.dyz -- 18 Nisan 2008; 17:08:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Orjinalden alıntı: SP3ctr3

benim söyle bir olayım war mesela atıyorum 1-2 sonra bi seyahetemi cıkacam onu rüyada yaşıyorum kontrol ettigimde oluyor rüya görmek garip birsey beyin çok karmasık ve hala tam olarak çözülebilmiş değil

O olay çoğu kişide oluyordur. 6. his gibi birşey.

Mesela ben rüyamda yada başka biryerlerde birşeyler görüyorum ne biliyim aklıma geliyor.

Uzun bi süre sonra mesela arkadaşlarla bi yere gidiyoruz, yaa diyorum ben buraya daha önce gelmiştim felan oluyorum öylece kalıyorum. Bu çok oluyor bende.

Deja Vu

ben de çok dejavu yaşıyorum hatta bazen klendi kendime derdim lan oğlum sen geleceği görebiliyorsun aman kimseye çaktırma diyerekten meğersem kendimi kandırıyormuşum daha doğrusu beynim beni kandıyormuş

Evet bendede oLdu bu oLay bir çok kez.. Ama bayadır yaşamıyorum

• Bendede kısmen oluyor yani rüyanın içinde nasıl yapsam nasıl etsem diye düşünüyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigjackal

vallaa ben sahsen çoğu rüyamı kontrol edebiliyorum.mesela bir gün rüyamda sıkıldım hay ben böyle rüyanın dedim gittim birkaç hatun falan gerisini sorma...

bu anlattıklarım rüyada geçmiştir

• nedense aynısını bende yapabiliyorum ne zaman rüyamda sıkılsam birden kendimi binanın tepesinde buluyorum atlıyom aşağıya rüyada bitio
    quote:

Orjinalden alıntı: carearofugur

bende kontrol edebiliyorum az mı bina tepelerinden atladımbence bu hayal gücüyle ilgili

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.