Şimdi Ara

RüyaYı bi tek benmi Kontrol edebiliyorum Varmı başka..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
9.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kontrol edebiliyorum çok uçurumdan atladım bilerek çok güzel bir his
  • Ben dün gece yine rüya gördüm..
    Böyle büyük bi savaş çıkmış..
    Kürt peşmergelerle savaştık ilk ben tek başıma yanımda 2-3 adamla taradım çoğunu..
    sonra Abd ordusuyla savaştık ama savaşı ben yönetiyorum kurşunu felan ben sıkıyorum..
    tam vatan kurtulacak ben bi kürt lideri evime getiriyorum öldürmeye..
    kafasına silahı dayıyorum..
    yanımda da bi kadın var ona veriyorum silahı ve 'ben insanları öldüremem sen öldür diyorum'.. o sırada peşmerge lideri bana ve vatana küfür ediyo..
    silahı dayıyorum tetiğe basıyorum ama o sırada şarjörün boş oldugunu farkediyorum..
    Hemen dolduruyorum bu sefer vuruyorum ve uyanıyorum..
    sanki dünya savaşı çıkmış gibi çok büyük bi savaştı abdye peşmergeler destek veriyodu kazanan biz olduk ..
    rüyayı tamamen ben yönettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 10 Şubat 2007; 12:48:26 >

• çok önceden çok güzel bir rüya görmüştüm ve uyanmıştım,sonra tekrardan o rüyaya girmek istemiştim girmiştim ama sonra yine uyanmıştım ve sonra yine o rüyaya geri gitmek istemiştim ve tekrar girmiştim çok acayip bir duygu oluyor(rüyamda çok güzel bir kızla dans ediyordum,tango)
  • Bende kontrol edebiliyom rüyamı
    bide ufak bir sese hemn uyanıyom.
    Odaya biri girse kapıyı actığı anda uyanıyom
  • evet bende kontrol edebiliyordum eskiden artık kontrol edemiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Ben dün gece yine rüya gördüm..
    Böyle büyük bi savaş çıkmış..
    Kürt peşmergelerle savaştık ilk ben tek başıma yanımda 2-3 adamla taradım çoğunu..
    sonra Abd ordusuyla savaştık ama savaşı ben yönetiyorum kurşunu felan ben sıkıyorum..
    tam vatan kurtulacak ben bi kürt lideri evime getiriyorum öldürmeye..
    kafasına silahı dayıyorum..
    yanımda da bi kadın var ona veriyorum silahı ve 'ben insanları öldüremem sen öldür diyorum'.. o sırada peşmerge lideri bana ve vatana küfür ediyo..
    silahı dayıyorum tetiğe basıyorum ama o sırada şarjörün boş oldugunu farkediyorum..
    Hemen dolduruyorum bu sefer vuruyorum ve uyanıyorum..
    sanki dünya savaşı çıkmış gibi çok büyük bi savaştı abdye peşmergeler destek veriyodu kazanan biz olduk ..

SEN KURTLAR VADİSİ TERÖRÜN ÇOK ETKİSİNDE KALMIŞSIN
    bu diziye kızdıkları kadar var yani
    baksananıza milletin rüyalarına giriyo

• ben de kontrol edebiliyorum...

çoğunlukla ''rüyanda ne istersen onu görürsün'' sözü geliyor aklıma ve rüyamda ''şu da şöyle olursa'' demeye kalmadan oluyor zaten o...beğenmediğim bir rüya ise genelde yüksek bir yerden atlamak veya duvara falan çarpmak uyanmak için yeterli oluyor...

hatta bir keresinde güzel bir rüya görürken uyanmış, uyandığıma sinirlenmiş tekrar aynı rüyaya dönebilmek için hemen uyumuştum ve de aynı rüyayı tamamlamıştım... (rebellion gibi)

genelde kötü rüya gördüğümde ise ''of yine mi rüya'' sözleri eşliğinde yüksek bir yer arıyorum atlamak için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 10 Şubat 2007; 15:07:33 >
  • bende rüyalarımı kontol edebiliyorum istediğim aleme dalıp çıkabiliyorum
  • evet ya özellikle masal tadında sürükleyici rüyalar çok hoş oluyor. Başka diyarlara götürüyor adamı. uyanmak istemiyor insan...
  • bende edebiliyorum. herşey istediğin gibi oluyor çok güzel
  • bende kontrol edebiliyorum çok manyak bi şey bazen savaşta filan oluyosun harika bi şey
  • kullanım klavuzu yok mu ya bunun
    ben kötü rüyalrın adamıyım korku filmi izleyeyim oradaki en kötü karakter olurum rüyamda
  • bazen rüyanın akışına bırakiorum kendimi kızlar felan oluo etrafımda normal hayat gibi yaşiorum hiçbirine dalamiorum ama rüyadan uyanınca hay ben aklımı ... Ama bazen kontrol edebiliorum ama kontrol edincede dürüstçe sölemek gerekirse pek güzel işler yaptığım söylenemez... Bari rüyamızda olsun bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Rüyayı sen yönettinde senaryo nası oluştu?Onuda kendin mi hazırlıyosun?

NOT:Ciddi bi sorudur.
  • ben gördüğüm rüyayı doğru düzgün hatırlamıyom bile bazen rüya bile görmüyom

[rüya görmek istiyorum.gif]
  • askerden önce bende kontrol edebılıyodum asker den geldıgımden berı kontrol dişi hersey askerlıgıde şirnak da yapdım..

askerden önce bakıyom etrafıma rüyadayım hemen bıım mahalledekı sayısal bayıne gıyodum adama rüsvet verıp gelecek haftakı sayısal sonuclarını alıyodum sonrada o sayıları ıyıcı ezberleyıb uyanıyodum her hafta sayısal oynadım ama tutmuyo yıne gırdım rüyaya en son olarak sayısal bayındekı adamı dövdüm eve kacdım evı basdılar balkondan atladım japonyaya ataturk hava alanına gıttım kalkan ucaga kasarak yetısığ ucaga bındım sonra ucakdan atladım atladıgım an korkudan uyandım cok korkdum 1 ay bıım mahhalledekı sayısal bayıne gıtmedım hatta o adamaın benı gormemesı ıcın hıc ordan gecmedım..

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Orjinalden alıntı: djerrowing

uçmak süper oluo yafff insan her istediğini yapıo ya manyaq bişi matrixmi olmadık playboymu olmadık süpermenmi olmadık ...

+1 sonsuz özgürlük çünkü orası senin rüyan kimseyi kırmadan kimseye zarar vermeden istediğini yapıyosn süper bişey

kimseye zarar vermediğimizi kim söledi

hehe gerçekte kimseye zarar vermiyosun ondan bahsettim

• quote:

Orjinalden alıntı: djerrowing

gördüğüm rüyaları kontrol edip istedigim zaman uyanabiliyorum rüyadada istedigimi yapabiliyorum küçüklükten beri aceba tek bendemi oluyo

bende yapabiliyorum, varsa herhangi bi sorun cevaplarım.
  • B ende de oluyo.Annem bu sabah beni uyandırdı,anne rüyam bitsin geliyom dedim,rüyamı mutlu sona uklaştırıp kalktım,gece de aynısı oluyo yani kontrol edilebiliyo.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.