Şimdi Ara

RüyaYı bi tek benmi Kontrol edebiliyorum Varmı başka..... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
9.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim söyle bir olayım war mesela atıyorum 1-2 sonra bi seyahetemi cıkacam onu rüyada yaşıyorum kontrol ettigimde oluyor rüya görmek garip birsey beyin çok karmasık ve hala tam olarak çözülebilmiş değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

İkinci mesajda Astral Seyahati anlatmış arkadaş.

Astral seyahati gerçekleştirenler var.

Bende denemeye çalışıyorum bir kaç gündür. Başaracağım

Gerçekleştirdiğinde pm den ulaşırsan sevinirim..Çünkü bu tip olaylarda yapan biri hep var ama hiç yok..Yani sordunmu hee bizim bilmem kim var astrale çıkıo ama lafta kalıyo.Yapan birini göremedim harbi harbi konuşamadım daha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SP3ctr3

benim söyle bir olayım war mesela atıyorum 1-2 sonra bi seyahetemi cıkacam onu rüyada yaşıyorum kontrol ettigimde oluyor rüya görmek garip birsey beyin çok karmasık ve hala tam olarak çözülebilmiş değil

O olay çoğu kişide oluyordur. 6. his gibi birşey.

Mesela ben rüyamda yada başka biryerlerde birşeyler görüyorum ne biliyim aklıma geliyor.

Uzun bi süre sonra mesela arkadaşlarla bi yere gidiyoruz, yaa diyorum ben buraya daha önce gelmiştim felan oluyorum öylece kalıyorum. Bu çok oluyor bende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

yaklaşık 2 yıldır rüya görmüyorum ciddiyim.

mutlaka görüyorsundur ama hatırlamıyorsundur
  • ruya esnasinda ruyada oldugumu anliyinca,kizarkadasimin evine girdim odasini karistirdim,cekmecesinde kirmizi papatya desenli dantelli camasirlarini gordum sonra ruya bitti,kizarkadasimla bulustum, sordum bugun kirmizi papatya desenli dantelli camasirinimi giydin diye,,oda yoo ama sen benim kirmizi papatya desenli dantelli camasirimn oldugunu nerden biliyorsun dedi,sasirdi

simdiki hedefim kizarkadasimin gunluklerine bakmak ama ruya gormuyom bikacgundur,dun bi savasli ruya gordum onlada kizarkadasimin eviyle ilgili baglanti kuramadigim icin savasa girmek zorunda kaldim,heryerde tank mank vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 11 Temmuz 2007; 3:57:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: esereser

askerden önce bende kontrol edebılıyodum asker den geldıgımden berı kontrol dişi hersey askerlıgıde şirnak da yapdım..

askerden önce bakıyom etrafıma rüyadayım hemen bıım mahalledekı sayısal bayıne gıyodum adama rüsvet verıp gelecek haftakı sayısal sonuclarını alıyodum sonrada o sayıları ıyıcı ezberleyıb uyanıyodum her hafta sayısal oynadım ama tutmuyo yıne gırdım rüyaya en son olarak sayısal bayındekı adamı dövdüm eve kacdım evı basdılar balkondan atladım japonyaya ataturk hava alanına gıttım kalkan ucaga kasarak yetısığ ucaga bındım sonra ucakdan atladım atladıgım an korkudan uyandım cok korkdum 1 ay bıım mahhalledekı sayısal bayıne gıtmedım hatta o adamaın benı gormemesı ıcın hıc ordan gecmedım..

bu arada bende de bi kac kere olmustu....

• Benim rüyalarım gerçekten dizi gibi dvm ediyor... Ben bile şaşırıyorum yaffss nasıl oluyor.. Aynı rüyanın değşik versiyonları ama hep gelişiyor konular ve olaylar...
  • ben küçük yaşlarımda rüyamın istegi yerinde kendimi uyandırabiliyordum.
    bide güzel bi rüya gördügümde rüya oldugunu bildigim için uyanmamak için o anda düşünüyorum ama uyanıyodum
  • Astral seyehat olayına kafayı takmıştım ama ilk denememde aşırı derecede tedirgin olmuştum. Bir hafta sonra tekrar denediğimde ve odanın tavanına doğru yükseldiğimde anladımki insan isteyince herşeyi yapabilecek bir yaratıkmış. Belki benim yaşadığım tam olarak ayrışma değildi ama ayrışma belirtileri ve tüm noktalar tutuyordu. Yani yaklaşmışta olabilirim diye düşünüyorum. Tekrar ne zaman deneyebilirim bilmiyorum tabi. Bunu son derece ilerletmiş insanlarda tanıdım ve tecrübelerini dinledim...

Telekineziyi bizim iş yerindeki müdür arkadaşlardan birisine tavsiye ettim adam bir kaç denemeden sonra kağıda tur attırmaya başlamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 11 Temmuz 2007; 8:50:50 >
  • rüyadaki senaryoda içinden çıkamadığım bir durumla karşı karşıya kalmışsam "tamam, artık uyanmak istiyorum" diyerek rüyayı terk ediyorum. bunun dışında bir müdahelem olmuyor.
  • ASTRAL SEYAHAT LE İLGİLİ YASIYI OKUDUM İLGİÇ BİR MAKALE
    BEN TV DE BUNUNLA İLGİLİ BİR FİLM SEYRETMİŞTİM AMA BENCE BU KADAR HEVESLİ OLMAYIN ÇÜNKÜ SONUÇLARI O KADAR DA İİ OLMAYA BİLİR SÜREKLİ UYKU HALİNDE OLABİLRİSNİS .BİLGİSİZCE HEYECANLANIP HEMEN DENİCEM DİYE ATLMAYIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: djerrowing

gördüğüm rüyaları kontrol edip istedigim zaman uyanabiliyorum rüyadada istedigimi yapabiliyorum küçüklükten beri aceba tek bendemi oluyo

ona lucit rüya gibi bir şey diyolardı ona, rüyada olduğunu fark edebiliyorsun fark ettiği için istediğin gibi kontrol eedebilirsinçç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of Low -- 11 Temmuz 2007; 9:10:43 >
  • quote:

quote:

benim söyle bir olayım war mesela atıyorum 1-2 sonra bi seyahetemi cıkacam onu rüyada yaşıyorum kontrol ettigimde oluyor rüya görmek garip birsey beyin çok karmasık ve hala tam olarak çözülebilmiş değil

Mesela ben rüyamda yada başka biryerlerde birşeyler görüyorum ne biliyim aklıma geliyor.

Uzun bi süre sonra mesela arkadaşlarla bi yere gidiyoruz, yaa diyorum ben buraya daha önce gelmiştim felan oluyorum öylece kalıyorum. Bu çok oluyor bende.

Bu önceden yaşadım olayı bilimsel olarak açıklandı beyni sağ ve sol tarafı arasında milisaniyelik bir gecikme olunca ben bunu daha önceden yaşadım olayı oluyormuş bana baya çok olur eskiden böyle şeyler görünce kendimi zorlayıp sayısal lotoları falan görmeye çalışırdım

• ben ortamı deiştiremiyom rüyamda sadece kaderimi değiştiriyom bi keresinde rüyamda bi herif beni vurcaktı sonra adama doğru koşmuştum adam cebinden bisküvi çıkarmıştı ama ben adamın kafasına uçan tekme atmıştım bi keresinde de Street fighterı bilirsiniz :P Ken'i evire çevire dövüyodum
  • Bi keresinde rüyamda vampirler arasındaydım. Bi ara bütün olan biteni anlayıp uyanmak için kendimi ısırtmıştım vampire
    Tamamen gerçektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun_gs

şimdi ben savaşta olcam rüyamda varya herkezi deşerim
    rüyaların hilesi varmı? uçma hilasi vs.

konsolu indir , sv_gravity 100 yaz ,uçarsın
  • quote:

quote:

Deja Vu

ben de çok dejavu yaşıyorum hatta bazen klendi kendime derdim lan oğlum sen geleceği görebiliyorsun aman kimseye çaktırma diyerekten meğersem kendimi kandırıyormuşum daha doğrusu beynim beni kandıyormuş

• ya bırak kontrol etmeyi bn rüya bile zor goruyorm sen ne diyosn
  • quote:

Orjinalden alıntı: öslem

ASTRAL SEYAHAT LE İLGİLİ YASIYI OKUDUM İLGİÇ BİR MAKALE
    BEN TV DE BUNUNLA İLGİLİ BİR FİLM SEYRETMİŞTİM AMA BENCE BU KADAR HEVESLİ OLMAYIN ÇÜNKÜ SONUÇLARI O KADAR DA İİ OLMAYA BİLİR SÜREKLİ UYKU HALİNDE OLABİLRİSNİS .BİLGİSİZCE HEYECANLANIP HEMEN DENİCEM DİYE ATLMAYIN

evt dogru olabilir zaten söylentilere göre 30 dk dan fazla o durumda kalırsanız ölüyormuşsunuz ne kadar dogru bilemem.. ama öle bir şey yapabilmek güzel olurdu
  • sadecesen degilsin.ben de istedigim zaman ruyami istedigim gibi kontrol edebiliyorum.hatta ruyamda gordugum kisilere de bunun ruya oldugunu anlatiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.