Şimdi Ara

RX 460 İçin Psu'm Yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx460-2gb-oc-gddr5-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

bu kartı satın alıcam yalnız şuan elimde 350W luk şöyle bir PSU var

İşlemcim i5- 3350P

8gb dd3 ram

4 Slot usb 2.0
    2 Slot Usb 3.0

Sizce bu PSU rx 460'ı kadırır mı ?

• hocam gözle görünür bir şekilde matematiksel olarak tam sınırda ama şimdi kaç yıllık büyük bir ihtimal 6 yıllık falan o güç kaynağı zamanla gücü biraz düşmüştür biraz besleyememe bilir ekran kartınıza ihtiayaç var ise ekran kartınızı alın deneyin olmaz ise yapacak birşey yok 200 lira civarı 450 w kaliteli psu almak zorundasınız

• Hocam şuan için o kadar para vericek bütçem yok ekran kartım yandı kart almaya mecbur olduğum için 500 liralık bir bütçe ayırabiliyorum.

Şu psu'nun değerleri nasıl yeterli midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kristallo -- 21 Mayıs 2017; 0:59:20 >
  • kristallo K kullanıcısına yanıt
    o zaman bu -> 143 lirahttp://www.ebrarbilgisayar.com/zalman-zm400-lx-400w-power-supply-pmu342825

highpower eco serisi almayin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kristallo

Hocam şuan için o kadar para vericek bütçem yok ekran kartım yandı kart almaya mecbur olduğum için 500 liralık bir bütçe ayırabiliyorum.

Şu psu'nun değerleri nasıl yeterli midir ?

güç kaynağı çok önemli sistemin diğer parçalarını besleyemez ise aldığınız ekran kartının hiç bir anlamı kalmayacak ekran kartına nasıl bütçe ayırdıysanız güç kaynağına da ayırın. takılmalar donmalar reset atmalar olmasını istemiyorsanız önemsemeniz gerekecek. forumda bazı arkadaşlar bu konuda çok muzdarip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.