Şimdi Ara

rx 470 aldım çalıştıramıyorum:D yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • durum şöyle i5 6500 aldım rx 470 aldım kurdum bilgisayarı ama rx 470'i anakart'a takınca görüntü gelmiyor ekrana hdmi ile laptop'a görüntü vermeye çalışıyorum bu yüzden mi? çünkü mönitörüm eski vga girişi var sadece ve ekran kartında yok, dönüştürücüyü bir kaç güne alıcam. ekran kartı çalışıyor zaten ışıkları ve fanı. ekran kartının güç kablosunu çıkartıp pcyi çalıştırıyorum ekran kartı çalışıyor ama bilgisayar ekran kartını görmüyor hiç bi şekilde. benim istediğim vga dönüştürücü alana kadar laptop'ın ekranıyla oyun oynamak

bu linkden indirdim ekran kartı bulunamıyor diyor çalıştırınca

http://sapphirenitro.sapphiretech.com/en/470-4.html ->>>http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?Pid=070ECC49-9BEA-4221-AC39-0386443583FE&tag=download&lang=eng

Anakart: MSI H110M PRO-VD DDR4 2133MHz
    Ekran Kartı: Sapphire RX 470 Nitro+ OC 4GB
    İşlemci: Intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz
    Ram: Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz DDR4
    HDD: WD 3.5 1TB Blue 7200Rpm 64MB Sata 3
    Kasa: Deep Cool Smarter Kasa
    Power Supply: Zalman ZM500-LX 500W
    Monitör: ACER V173 17 inch Monitor

• kasadaki ekran kartı ile laptop ekranına görüntü verme diye bir olay yok. monitör tarafında ise bu sadece vga giriş varsa bu kart ile görüntü alabilmek için aktif dönüştürücü alman gerekiyor. bence kasayı evde lcd televizyon varsa yanına taşı ve kullan şimdilik.
  • Yanlış anlamadıysam kasanızı laptopa bağlamışsınız?

Böyle görüntü alamazsınız zaten...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Yanlış anlamadıysam kasanızı laptopa bağlamışsınız?

Böyle görüntü alamazsınız zaten...

sadece hdmi kablosu takıyorumda ekran kartı ve laptop arası olan biten yok, daha önce bu laptop ile vga aracılıyığla görüntü almıştım başka bilgisayardan tabi oda anakart'a bağlıydı. sanırım ekran kartından laptop'a görüntü verme yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.