Şimdi Ara

Rx 480'in özel soğutmalı modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu kartın özel soğutmalı modellerini ne zaman ülkemizde görebiliriz ve 4G gelmicek gibi bi söylenti vardı bu doğrumu Vatan Bilgisayardan alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1060 al geç kardeş boşver. Nette fırsat kovala 1100-1200 civarına bulursun

• 4G gelmez büyük ihtimalle çünkü 900 lira 8gb 470 1100 lira 8gb 480 ee bu adamlar 4gb rx480 ni niye üretsin ki gelmez bekleme boşuna 4gb.
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Bende herkez gıbı bekle bekle peki 470 özel soğutmalı modelleri ne zaman bulunur dediğim gibi vatandan alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar.ea

Bende herkez gıbı bekle bekle peki 470 özel soğutmalı modelleri ne zaman bulunur dediğim gibi vatandan alıcam

3-5 güne görürüz diye düşünüyorum.
  • 1.5 ay önce 1 haftaya kadar çıkacak deniyordu
  • Keşke 1060 alıp geçebilsek freesync özelliği için bekliyorum bende amd yi mecbur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özel soğutmalı modeller aslında çoktan piyasaya çıktı. Fakat AMD gelen talebi karşılayamadığı için piyasa sürülen miktar anında tükeniyor. O yüzden Türkiye'ye de gelenler 1-2 günde bitmiş. Malumunuz ülkemiz öncelik olmadığı için stoklar artana kadar beklemek durumundayız.
  • Ulan nerede kaldı bu Sapphire Nitro, PowerColor Devil, 21 Temmuz diyorlardı 13 Ağustos oldu hala yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexcore

Ulan nerede kaldı bu Sapphire Nitro, PowerColor Devil, 21 Temmuz diyorlardı 13 Ağustos oldu hala yok.

http://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-nitrooc-rx470-4gb-gddr5-256bit-11256-01-20g-pmu71929

Burda işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam konu başlığı 480.
  • nexcore N kullanıcısına yanıt
    Rx 480 şuan dünyada bulunamıyor, Türkiye'de nasıl bulunsun. Adamlar talebi karşılayamıyormuş.
  • Resmen bir aydır ozel tasarım rx 480 bekliyorum gelmedi gelmedi de gelmedi. Arkadaş bir karta heves ettim kursağımda kaldı ayırdığım para bitti.
    Ayrica arkadaşlar bir soru sorayim Q9550 ile rx 480 ile çok dar boğaz yapar mı (biraz o.c yapacam)

• join J kullanıcısına yanıt
    Darboğaz olur, orası kesin de. Ne kadar olur onu bilmem.
  • join J kullanıcısına yanıt
    Darboğazın daniskasını yapar. Witcher 3 falan ağlatır yani.
  • Arkadaşlar darboğaz yapar farkındayım ama şuan yeni bir sistem toplamaya bütçem yok. Zaten monitörüm 75 hz full HD benim için önemli olan oyunları Full detayda Full HD çözünürlükte oynanabilir seviyelerde tutsun yeter. Şöyle 45 ve üstü fps alayım yeter. Fazlasına gerek duymuyorum.
  • Sapphire distribütör e mail attım bana yazdıkları cevap Ağustos sonu itibariyle Türkiye ye getirilmesi beklenmektedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.