Şimdi Ara

rx 570 indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an hepsiburadada Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 1000 tl ihtiyacı olan varsa kaçırmasın

• kullanan var mi nasildir bu sogutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB

farklı soğutma modellisi ise 1085 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hundredeyes -- 8 Kasım 2018; 1:1:20 >

• Vay be, 6-7 ay kadar önce fiyatlar dip yaptı diye 1350TL'ye RX570 almıştım, ki o zaman dolar 4TL civarlarındaydı. Fiyatlar çok güzel seviyelere düşmüş kart almak isteyenler beklemesin derim.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    hangi sogutucu modeli var acaba memnun musunuz

• Nuada0306 N kullanıcısına yanıt
    XFX RX570 4GB RS XXX Edition diye ilginç, ortaya karışık bir model ama soğutmasından ve performansından memnunum. Kartın ilginç yanları bir taraftan backplate koymaktan çekinmemişler öteki yandan GPU üzerindeki soğutucu plakada 3 boru boğluğu varken 2 soğutucu boru geçirmişler. Biri sonradan iptal edilmiş veya daha üst modellerde kullandıkları soğutucu bloğu aynen kullanalım demişler. Bir de kutusunda XFX'in kendine has çıkarılıp dğeiştirilebilir fanlar özelliği olduğu yazmasına rağmen normalde içinden çıkan kartlarda bu tür bir özellik yok.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam valla. Vize haftası geldi, bir dünya proje ödevi var ama ben rx 570 peşine düştüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat farkı verip nitro aldım 1030 tl ye

• rx 480 4gb versiyon 1219 tl ilgilenen olursa iyi bir seçenek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.