Şimdi Ara

Rx 570 / ryzen 5 5600le yayın açılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana kartım asrock a320m hdv Ekran kartım rx570 8gb işlemcim amd ryzen 3 2300x. Drop yediğim için 1 hafta sonra ryzen 5 5600e geçiş yapıcam bu parçalar darboğaz yapar mı en önemlisi yayın açmak istiyorum bi sorun çıkartırlar mı (1000mb upload dw)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• acar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayın açar açmasına da darboğaz olur. R5 5600, rx570 e fazla

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    İlerde ekran kartımı değiştirebilirim o yüzden güçlü işlemci almak istedim. Bi yazıdada işlemcinin ekran kartından güçlü olması bi sorun yaratmaz diye okumuştum ama galiba darboğaz ekran kartı güçlü işlemci güçsüz olunca oluyo tabi pek sağlıklı bilgim yok ama denilene göre konuşuyorum. sıkıntı yaratır mı sisteme böyle olması peki¿

• Darboğaz, sistemin tam verilme çalışmamasıdır. Yani herhangi bir sorun yaratmaz. Misalen sizin sistemde Rx580 r5 5600 ün hızına yetişemediğim için r5 5600 hızını kesmek zorunda kalıyor. Bu durumda da r5 5600 tam randımanlı çalışamıyor.

İlerde yüksek bir ekran kartı alırsanız olabilir ama böyle kalacaksa, r5 5600 fazla.

Benim de bildiğim Darboğaz herhangi birinin, diğerinden güçlü olmasıdır veya eski PCe 4.0 kartı 3.0 slota takmaktır

Son birşey sorucaktımda benim şuanki işlemcim oyunlarda çok fazla droba yol açıyo. Bu işlemciyi değiştirsem birde güzel ssd alsam sorun çözülür mü çünkü ekran kartı gereken oyunlarda fpsim çok iyi ama işlemci gereken örn pubg mobile aşırı droplu oynuyorum. Yayın açma merakım var umarım bi sıkıntı çıkmaz birazda anakartımdan korkuyorum a 320m hdv ısınma sorunu yapabilirmis o işlemciyle ama bakıcam artık..

• Ferhatatat F kullanıcısına yanıt

Anakartın ısınmasını bilemem ama drop konusu, yayın açarken işlemci fazla harcar. Bu açıdan işlemcinin iyi olması gerekir. Ram ler de önemli.

Anakart genellikle takılmayacak bir konu. Mevcut teknolojileri destekliyorsa yeterlidir. Yani o ya çalışır ya çalışmaz.

Ssd ise, pek fark etmeyecektir. Arayüz ve açılış hızları artar ama not al drop olayları ssd den bağımsız sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ramim 16 görev yönetcisine baktığımda 8gb kullanılıyo gözüküyo ama 2 ramide algılıyo pc sorun ney bâyadır çözemedim dediğim gibi ram, işlemci yönünden bi sıkıntım yok umarım yayında bi sorun çıkarmaz

• https://www.technopat.net/sosyal/konu/donanima-ayrilmis-bellek-sorunu.1478770/

Donanıma ayrılmış bellek sorunu mu var? Bazı çözümler sunulmuş, onları deneyebilirsiniz.

AMD relive (AMD sürücü içinde) yayın açmak veya video çekmek için kullanabilirsiniz. R5 2600 + RX 570 + 2x8 GB Ram ile oyun videosu çekilebiliyor.
    Kendi çekimim ETS 2 videosu

• :p biz binlerce lirayı her yıl yada 2senede bir veriyoruz. Komik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.