Şimdi Ara

RX470 'li Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=K_SAFNVcc5Q

Merhabalar,
    RX470'li sistem topladım ve bu sistemin toplanma aşamasını sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

Önümüzdeki günlerde RX460'lı Mini ITX sistem toplama aşamalarını sizlerle paylaşıcam.

• Kablo toplama, saklama olayını cok begendim, Avcuna al topak yap bos bi yere bırak.

Bayagi kotu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASP -- 22 Ocak 2017; 20:27:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - İlk giriş cümlem şu; Ciddi ciddi soğutucuyu işlemci üzerine macun süremeden mi taktınız? Bir de öyle sistemi çalıştırdınız?? Aman diyeyim halâ öyle takılı ise bir an önce çıkarın, önce işlemci üzerine termal macun sürün sonra soğutucuyu takın. Yoksa, daha sonra işlemci şöyle oldu böyle oldu ve ya sıcaklıklar niye böyle yüksek diye konu açarsınız ona göre :)
    - Ayriyetten ileride OC yapacağınız bir işlemci almayacasanız uzunbir süre, o anakrt gereksiz olmuş. Anakarttan kısıp B150M Bazooka alıp + 1 Adet daha 8Gb Ram alabilirdiniz.
    - PSU yeterli sayılacak bir derecede ama 12V kanalı tek midir? Bir de uzun vaade de yetersiz gelmeye başlar yavaş yavaş. Bunun yerine aynı fiyatlara 500W High Power 80+ 12V Single Rail alabilirdiniz, bence biraz daha kalitelidir.
    - Kablolama biraz iyi olsa iyi olurdu. Sistem mini biraz rahat nefes alışverişi lâzım kasaya çünkü.

Not : Yanlış anlamayın sakın kötüleme amaçlı değil, videoyu sonuna kadar açtım. Ufak bir eleştri ve bilgi amaçlı yapıyorum yorumumu. Videolar çekemyi düşünüyorsanız da kanalınız hayırlısı olsun, umarım gönlünüzce olur. Video işlerinden pek anlamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumun için teşekkür ederim.
    Macun konusuna gelince bu yorum çok komik olmuş.Sıfır işlemci alıyoruz videoyu dikkatli incelersen sogutucu altındaki fabrikada sürülmüş macunu görebilirsin :D
    Anakart konusuna gelince B150M fiyatına geldiği için almıştım şuan fiyatı baya yüksek alınmaz doğrusu.
    PSU konusuna gelince burda herkesin bir yanılgısı var hala millete 600w psu lar satıyorlar paranıza yazık.Bu işi ben 2005 yılından beri yapıyorum kendi çapımda.Eskiden 80+ verimli psular yoktu.600w alınırdı.İşlemciler ekran kartları çok watt çekiyordu.600w alınırdı.
    Şimdi yıl olmuş 2017,
    İşlemci 75 watt çekiyor.
    RX470 Max. 125 watt çekiyor.
    80+ verimli psular dolu piyasada hala neden 600watt 500watt alıp paranıza yazık ediyorsunuz.Bu 400w nagas ile saatlerce ultra ayarda oyunlar oynadım özellikle Gta 5 olabilen en yüksek ayarlarda 1080p de oynadım hiç sorun yaşatmadı.Bence şu anki teknoloji ile 400w üzeri psulara boşa para vermeyin.Artık o eski elektrik canavarı ekran kartları kalmadı.Yeni çıkan her kart bi öncekinden daha az elektrik harcıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Kablo toplama, saklama olayını cok begendim, Avcuna al topak yap bos bi yere bırak.

Bayagi kotu....

Yorumun için teşekkür ederim.

Kabloları mecburen öyle bıraktım.Daha sonrasında 2 adet HDD ekleyeceğim için geçici olarak bu şekilde yaptım.Sonra HDD leri taktım.
  • Clubhit kullanıcısına yanıt
    Soğutucu alt tabakasını göremediğim için videoda, direk macunsuz monte ediliyor gibi geldi.
    O zaman aldığınızda ucuzduysa bir şey diyemem, doğrudur.
    PSU konusuna gelince ben yeter demişim zaten size. Ama inanın 80+ olması sizi 1-2 sene rahat nefes aldırarak taşıyacak anlamına gelmiyor maalesef. Sonuçta 400W bir psu. Sistem yaşlandıkça 400W sıkıntı çıkartır gibi ileride.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.