Şimdi Ara

rx480 4gb kartı görmüyor bilgisayar ne yapmalıyım acil yardım lütfen allah rızası için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün aldığım rx480 4gb ekran kartını bilgisayara taktım ama fanlarının dönmesine rağmen ne görüntü alabiliyorum nede bilgisayardan görebiliyorum kartı onboarddan görüntü alabiliyorum sadece pci express portu çalışıyor bundan önce kullandığım r7 250 kartımda kullanmıştım.Psu da yeterli 600 watt anakartın biosunuda güncelledim ne yapmalıyım bilen varmı

• Kullandigin monitörden kaynakli olabilir, monitör vga cikisli mi? rx480 sifir alinmadiysa ondan da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    monitörün üstündeki hdmi çıkışından onboard ile görüntü alıyorum ama ekran kartından alamıyorum.Ekran kartının fanı falan herşeyi çalışıyor ama ekran kartını bilgisayar görmüyor. sürücüyü yüklemeye çalışıyorum cihaz bulunamadı diyor
  • Charlattan C kullanıcısına yanıt
    Ekrankartini cikarip pcie baglantisini silgi ile temizleyin. Anakarta yuvasinin icine toz vs kacmismi bir bakin. Olmadi baska pcie yuvasina takin. bu arada anakart islemci ram marka model nedir? hdmi kablosunu ekran kartina takiyorsunuz görüntü geliyor fakat driver yüklenmiyor, dogru mu anliyorum? Ekrankartinin biosu ile ilgili olabilir mi diye düsünüyorum. ikinci el mi?(mining)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    temizleyip deneyeceğim. anakart msi z97 pc mate, işlemci i5 4690k, psu600 watt ama everest, hdmi kablosunu uzun süredir kullanıyorum onda bi sıkıntı yok. ekran kartıysa hazır bi kasadan çıkma hp rx480 4gb sıfır ama rx480 4gb kartı görmüyor bilgisayar ne yapmalıyım acil yardım lütfen allah rızası için ekran kartı bu
  • Sıfır değil ikinci el bu. Sıfır diye sana yutturmuşlae git iade et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    sanırım ben sorunu anladım sorun kartta değil benim pcı express slotunda çünkü biraz önce gt530 ekran kartını taktım gene aynı sonucu aldım 1 günde nasıl bozulabilir bu alet anlamadım ama bozulmuş sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.