Şimdi Ara

Rx480 beklemedim acayip pişmanım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bide öyle deniyim hocam stajda olduğum için kartla daha 1-2 kez anca oyun oyanmışımdır kutusu fişi garantisi hatta posteri bile duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocamda da ne biliyim böyle beklememekten dolayı alamamak üzüyor ya

• Aynen hocam gidip gerekirse yatarım vatan bilgisayarın içinde

• Hocam bence çok büyük bir kaybınız yok. GTX950le RX470'i kıyaslamak gerek. RX470 tabiki daha güçlü gibi duruyor şuanki bilgilere göre. Açıklanan fiyatı 150 dolar. 20 dolarda özel tasarımları için fark olsa, 170 dolar yapar. Amazonda şuan GTX950 fiyatı 150 dolar. Yani 20 dolar daha ucuz aldınız RX470'e göre. Ve arasında ki performans farkıda çok aman aman olmayacak gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Hocam bence çok büyük bir kaybınız yok. GTX950le RX470'i kıyaslamak gerek. RX470 tabiki daha güçlü gibi duruyor şuanki bilgilere göre. Açıklanan fiyatı 150 dolar. 20 dolarda özel tasarımları için fark olsa, 170 dolar yapar. Amazonda şuan GTX950 fiyatı 150 dolar. Yani 20 dolar daha ucuz aldınız RX470'e göre. Ve arasında ki performans farkıda çok aman aman olmayacak gibi...

hocam şimdi rx480, 470, 460 gelecek bunları fiyat performans olarak sıralarsak yine sıraladıgım gibi mi olacak, ben ve forumun geneli cogunluk olarak Rx470 üzerinde konusuyor türkiye fiyatı tahmini ne kadar olur 600ü geçerse inanın alamam :)
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Gerçi aynen öyle hocam ya bilemedim şimdi stajdan zaman kalırsa gidip bir konuşmak istiyorum ama zaman bulamazsan gtx950 ile devam edicem

• quote:

Orijinalden alıntı: ruven

quote:

Hocam bence çok büyük bir kaybınız yok. GTX950le RX470'i kıyaslamak gerek. RX470 tabiki daha güçlü gibi duruyor şuanki bilgilere göre. Açıklanan fiyatı 150 dolar. 20 dolarda özel tasarımları için fark olsa, 170 dolar yapar. Amazonda şuan GTX950 fiyatı 150 dolar. Yani 20 dolar daha ucuz aldınız RX470'e göre. Ve arasında ki performans farkıda çok aman aman olmayacak gibi...

hocam şimdi rx480, 470, 460 gelecek bunları fiyat performans olarak sıralarsak yine sıraladıgım gibi mi olacak, ben ve forumun geneli cogunluk olarak Rx470 üzerinde konusuyor türkiye fiyatı tahmini ne kadar olur 600ü geçerse inanın alamam :)

İlk çıktığında kesinlikle 600 TL üstü olur RX470 ama piyasada bollaşınca 600 TL civarına inmeye başlar.

Dediğim gibi hesabı siz yapın. 150-160 dolarlık GTX950 şuan 600 TL ülkemizde. RX470'de 160-170 dolar olacak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• emır_turk_97 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.
    Doğru, söz konusu Vatan olunca yatmak çözüm olabilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kart çöp abi.

cidden çok kötü bir kart. git bari varsa 970 ile 1070 ile değiştir takside filan gir.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• Gtx950 mi çöp?

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Nasıl aman aman olmayacak? RX470 GTX970 seviyesinde gelecek. %50-60 civarı performans farkı demek. 950'nin rakibi 460 olacak ve onun fiyatı da 400TL civarı olacakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emır_turk_97

Gtx950 mi çöp?

evet abi. nvidianın kazığı. millet 70 80 serisi alsın diye. orta seviyeyi işe yaramaz yapmış
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Yani 200 tl zarardayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ruven

quote:

İlk çıktığında kesinlikle 600 TL üstü olur RX470 ama piyasada bollaşınca 600 TL civarına inmeye başlar.

Dediğim gibi hesabı siz yapın. 150-160 dolarlık GTX950 şuan 600 TL ülkemizde. RX470'de 160-170 dolar olacak...

O zaman Agustosun 9-11 arası topluyorum hocam sistemi diger aya kalırsa aslında benim için daha iyi olur, çift maaş ile alırım, i3 skylake alacaktım en azından i5 6500 serisi bir işlemci alırım :) ekran kartı malumunuz "Rx470" sabredecez.

• Vallaha 1-2 oyunda test ettim gayet de mükemmel performans verdi ısınma sorunuda yok yani bu karta çöp denmez

Ya öyle düşüneceksin ya da aynı fiyatlara 470 alınabileceğine göre %50-60 fps veya detay zararın var. Yine de 950 güzel bir kart. 1080p için ideal. Çok kafaya takacak bir durum yok ama iade şansını dene yine de.
  • Çöp kart beş para etmez. Parasını da haketmiyor. 970 'in yarısı. Çok kırpılmış. Mimarisi sayesinde az-çok iş görüyor.

Isınmamasının sebebi de belli işte güçsüz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.