Şimdi Ara

Rx480 beklemedim acayip pişmanım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1500TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    R9 290x
    R9 390x

Bu iki kartın ülkeye giriş fiyatına bak, buda onlarla aynı performansta çıkacak. Yani aynı fiyattan girecek. Fanboyluğun lüzümu yok tr'deki fiyatlandırma sistemini biliyorsunuz. Almak isteyen yine amazondan 750-800 tl gibi uygun bir fiyata alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

4xx seriside ucuz olmayacak, r9 480 ilk başta 199$ duyuruldu sonra 220$ dediler en son üretici firmalar 250$ yapmıştı, tr'de de 1500 tl'den aşağı olacağını sanmıyorum.

gtx 970 mi 980 mi kullanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına karşıyım native görüntü herzaman iyidir

Te allahım fiyat belirledik diye fanboy ilan ettiler ya la.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Bu daha da komikmiş 430 dolara tanıtılmış kart ile 200 dolara tanıtılan kart aynı fiyattan çıkacak öyle mi? Bu arada 390X 1700-1800 liradan çıkmıştı. O yüzden RX480 için de 1750 diyebiliriz herhalde :)
    Ya hocam ben kartın türkiyeye geleceği fiyatı diyorum amazondan yine zaten 750-800 tl gibi bayağı uygun fiyata alabilirsiniz dedim bu mesajın neresini anlamıyorsunuz? 480 geldiğinde vatanbilgisayar fiyatını ilk sizi mention'layıp atacağım bakalım buna ne diyeceksiniz.
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Hocam düşüncelerimi dile getirmişsin teşekkürler.
  • 250 dolari 5 ile çarpsak 1250 lira yapiyor eleman 1500 liraya gelir diyor cidden iq yerlerde blokladim bu şahsı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    800-950 civarı gelmesini beklediğimiz karta 1100 dersin anlarım da 1500 komik geliyor ne yapayım? :) Bu kart R9 380'in yerine, aynı fiyatla tanıtılarak geliyor. 970'i "en çok satılan ekran kartı" unvanından etmek için geliyor. Tamam devlet bizi yolmak için uğraşıyor. Hatta vatandaş bile vatandaşı yoluyor ama gerizekalı da değiller. 1000 lirayı bile geçerse satışları yarı yarıya düşecek ve çoğu kişi 2. elden 970 falan kovalayacak veya 1070 alacak. 1500 olursa ise tüm ülkede 10 tane bile satamazlar. Mantıklı mı bu fiyatlar sizce? RX480'in popüler olmasının sebebi inanılmaz performansı değil ki. Fiyatına göre inanılmaz performans sunması. Fiyatı uçarsa hiçbir özelliği kalmaz. Siz olayın özünü anlamamışsınız yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 24 Haziran 2016; 16:40:34 >
    350 dolarlık 1070 bile 2000 tl'den satılıyor referans satarımları, bu zamanda herkes vatandaşı yoltma peşinde hocam o yüzden amazondan alınır diyorum. Türkiye'deki herkes tok satıcı konumunda satamazsamda satmam çokta fifi takılıyorlar sen şimdi 1070 almazsan öbürü almazsa fiyatının düşeceğini mi sanıyorsun mesela? Yok en kötü distribütörle görüşüp iade eder bu kadar basit. AMD'de ucuz gelecek ayağına 1200-1500 iteleyecekler görünen köy klavuz istemez. Diyorsun ki bu amd ucuz satar diye alakası yok, r9 290x'e 4 gb daha ekleyip 150 dolar fazlasına sattıklarını gördük r9 390x ile. r9 390'ın bile 1400-1500 civarına satıldığını hatırlıyorum 300 dolarlık kartın.

Umarım dediğiniz gibi olur benim hiçbir firmaya markaya kastım yok sadece bizim satıcılar tok gözlü modunda takılıyor kafalarına göre fiyatlandırıyor vatandaş mağdur oluyor. Bu kartı tr'den anca amazonla alır millet bana göre.

• coMMann kullanıcısına yanıt
    hadi oradan performansı kesinlikle tatmin edecek nVIDIA alanlar pişman olacak... 2'li cross firex yapanlar özellikle çok daha performans alacak...
  • Alıyorum Allahımmmm İstanbul'dan abim geliyor askerlikten geldi direk işe falan girdi uzun süredir görüşemiyorduk.Aradı konuştuk işte konu bilgisayara falan geldi zaten kendisi bilgisayar mühendisi konu AMD'nin kartlarına geldi ,abim sana gelince bir tane alcam babamlara çaktırma onuda satarız dedi.Karta alıcı bile buldum Çıldırıyorum şuan
  • henüz nvidia rx serisine cevap vermedi neyin acelesi bu? apar topar kartı elinden çıkarıyosun gtx1060 serisi var daha
  • Bi git başımdan.
  • rx460 400tl üzerinde olsun almam aynı şey rx480 içinde geçerli düşene kadar beklerim grev yaparız ulen... :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Bi git başımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Nasıl aman aman olmayacak? RX470 GTX970 seviyesinde gelecek. %50-60 civarı performans farkı demek. 950'nin rakibi 460 olacak ve onun fiyatı da 400TL civarı olacakır.

RX480 bile GTX 970 ile 980 arasına konumlanmışken RX470 GTX 970 seviyesinde diyorsunuz ya sadece gülüyorum

RX 470'i GTX970 ile kıyaslamak GTX950 ile kıyaslamaktan daha mantıksız değil. RX480 970-980 arası performans sunuyor. RX470 de GTX970'in biraz altında kalacaktır. Zaten TFlops değerlerine bakınca RX470'in r9 290 ayarında olduğu görülür.

• Fazla üzülme bence yeni ekran kartlarının stoklara ne zaman geleceği belirsiz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.