Şimdi Ara

Rx480 beklemedim acayip pişmanım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gtx 950 güzel kart. Yanlış yapmışsın ama keyfine bak bence parasını vermişsin sonuçta elindeki aletde kötü birşey değil.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Saçmalama 950 gibi bir kartı övüyorsun. yazık ona giden 550-600 liraya. 200 daha katıp 4 GB 480 alsa kat kat daha iyi olacaktı.

GTX 950 nereye GTX 980 'e kafa tutan RX 480 nereye.

bilmem anlatabildim mi. 768 adet cuda çekirdeği çok değil.

kısacası kazık yemiş kendi kendine.

sadece kendin biliyon. kendini avutma çabaları bunlar.
  • Bin defa söyledik bekleyin diye, kötü çıkarsa yine kaybetmezdiniz iyi çıkarsa zaten alırdınız yazık olmuş.
  • 8gb lık versiyonu kaç tl olur arkadaşlar birde i5 4670k darboğaz yapar mı?
  • i7 920ye yeni bi kart alacağım büyük ihtimal 480 yada 1060 olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixus

Saçmalama 950 gibi bir kartı övüyorsun. yazık ona giden 550-600 liraya. 200 daha katıp 4 GB 480 alsa kat kat daha iyi olacaktı.

GTX 950 nereye GTX 980 'e kafa tutan RX 480 nereye.

bilmem anlatabildim mi. 768 adet cuda çekirdeği çok değil.

kısacası kazık yemiş kendi kendine.

sadece kendin biliyon. kendini avutma çabaları bunlar.

Kardeşim ciddi anlama sorunlarınız var galiba.

Ben kartı 2 ay önce aldım o zamanlar RX 480 ağaçta portakaldı.

Şimdi olsa bende 950 almazdım.
  • coMMann kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum, Türkiye'de TL üzerinden donanım fiyatları amazondaki dolar fiyatlarına göre yaklaşık 3.7 kat, ben 4gb modelin kesinlikle 850TL'den ucuz olacağını düşünüyorum. Pahalı olursa da 2-3 hafta içinde bu fiyatın altına iner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 23 Haziran 2016; 22:21:11 >
  • Geçmiş olsun..
  • Dert etmeyin. Yalnız birşeyi anlamadım. Eğer rx 480'i bekleseydiniz büyük ihtimal 800-1000 tl arası para verecektiniz. Bu durumda eski seri kartlardan 960 alabilirdiniz. Yok eğer bütçeniz 950'ye uygun ise zaten rx 480 alamazdınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz konularda iyi düşünerek sakince hareket etmek gerekiyor çünkü sürekli bir yeni ürün yelpazesi genişeyen bir oluşum ekran kartları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay rahat olmuştur GTX 960 4 GB aldım. Amd nin kartlarını merak ediyorum çok fazla performans farkı olacak mı diye
  • Öncelike şunu bir açığa kavuşturalım 600 tl verdiğiniz bir kartın çöp olma ihtimali gibi bir şey olamaz bir 480,970.980 falan değil ama fiyatına göre iyi bir performans veriyor ama ben kabul ediyorum hata yaptım bekleseydim 480 alacaktım sabırsızlık yüzünden 480'nin altında bir kart kullanıyorum hatta nerdeyse çıktıktan belki 3-4 ay sonra fiyatı gtx950-960 kadar olacağını bile bile

• Vatanin şubelerinde Musteri hizmetleri bölümünde ki kadınla 10 dakika tartışmaya gir sonra diğer firmalardan dem vur hemen şubenin müdürü ile telefonda konuşuyor mudur zaten peki değiştirin diye bir onay veriyor (3 kere denenmiştir ) tabi para iadesi gibi bir durum değil sadece hediye ceki veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 24 Haziran 2016; 6:30:44 >
  • Zaten iki kart arasında dev bir fiyat farkı olacak. Pişman olunacak bir durum yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: experienced

280x kullanıyorum, 480 e de geçmiyeceğim, pişman değilim.

bende 270x var ama 4 cigolayt. bende geçmiyorum.
  • Hacı sat bana 300 e 500 e de bizde oyun oynayalım. Biz bu gidişle rx 480 falan alamayacağız anlaşıldı.
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Hocam isterse 1000 tl fiyat farkı olsun alacaktım

• ben de az once r9 380inimi sattim. 1 ay olmuştu daha alali.

Rx 470 alacagim ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: alppolat

quote:

Orijinalden alıntı: emır_turk_97

Gtx950 mi çöp?

evet abi. nvidianın kazığı. millet 70 80 serisi alsın diye. orta seviyeyi işe yaramaz yapmış

950 f/p kralı olarak geçiyor wtf giriş seviyesi kartların en babacanı oluyor 950 yanlışın olmasın
  • 4xx seriside ucuz olmayacak, r9 480 ilk başta 199$ duyuruldu sonra 220$ dediler en son üretici firmalar 250$ yapmıştı, tr'de de 1500 tl'den aşağı olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.