Şimdi Ara

Rx480 beklemedim acayip pişmanım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deniycem hocam sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha gtx950 çöp diyorsunuz aklım almıyor ya hani bende isterdim titan x kullanmayı ama işlemciyi yüksek tutunca kartıda orta seviye aldım

• emır_turk_97 kullanıcısına yanıt
    İşlemciyi niye bu kadar yüksek tuttun?
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Ileriye dönük olsun diye aldım hata yaptığımı yeni anlamaya başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: emır_turk_97

Vallaha 1-2 oyunda test ettim gayet de mükemmel performans verdi ısınma sorunuda yok yani bu karta çöp denmez

abi oyunlar konsol kalitesinde gidiyor. konsollarda da 950 gibi çöp kartlar var. o yüzden şu an için oyunlarda sıkıntı çıkmıyor. ama bu senenin sonunda konsollar da yeni nesil ekran kartlarına geçecek.

ekran kartı eskisi gibi artık ucuz bir şey değil. her sene ekran kartını değiştirmen çok maliyetli olur o yüzden almışken iyi bir şey almak gerekir.

gtx 950 kartı, nvidianım 4 sene önce çıkartmış olduğu 600 serisi kartların bile çok gerisinde.

senin aldığın kartın iki katı performansı 480 ile alabilirdin. az buz değil iki kat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prospect11 -- 23 Haziran 2016; 14:31:14 >
  • iyi olmuş

• Şu anlık bana yeterli bir kart bence çöp falan değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: emır_turk_97

Vallaha gtx950 çöp diyorsunuz aklım almıyor ya hani bende isterdim titan x kullanmayı ama işlemciyi yüksek tutunca kartıda orta seviye aldım

abi sen naptın. işlemcinin o kadar bir etkisi yok. olay ekran kartında biter.
  • Ben de 8gblık modelin ikinci ele düşmesini bekleyeceğim.200$ lık bi kart bile Tr şartlarında pahalıya satılıyor artık.Kartımızı alır bi sonraki konsollar çıkana kadar yolumuza bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Nasıl aman aman olmayacak? RX470 GTX970 seviyesinde gelecek. %50-60 civarı performans farkı demek. 950'nin rakibi 460 olacak ve onun fiyatı da 400TL civarı olacakır.

RX480 bile GTX 970 ile 980 arasına konumlanmışken RX470 GTX 970 seviyesinde diyorsunuz ya sadece gülüyorum
  • 480 beklerken 950 almak geçmişler olsun
  • 280x kullanıyorum, 480 e de geçmiyeceğim, pişman değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam

• Forumdaki bir arkadaş gelene geçene 950 öneriyordu umarım onu dinlememişsindir.
  • Çok büyük hata yapmışsın ne yazıkki rx470le hemen hemen aynı olacak diyen var aynı fiyattalar neredeyse rx470 gömer diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

Bu kartı bekleyen çok kisi var ama tr fiyatlari yine husran olacak galiba hocam

Tr'de bir firma ile görüştüm max 1000 tl olacak dediler amazon gibi yerlerde 850 900 gibi bir fiyata cıkarsa zaten direk TR'den alınır hiç amazona gerek yok ama 700 tl ve aşşağısı ile gelirse yine amazondan alınır.

aaa benım gıbı görüş belirtmişsin o zaman senı şikayet etmek lazım
  • Kefelon denen kısıyı dınlemeyın

bırkac ay once kart almıs galıba nedır bu kuyruk acısı

2000 dolarlık kart en az 1200 tlden gelecek dıyor.
    Rx 480 gtx 970 ayarında dıyor

kart sahıplerı artık kendınızı kandırmaya calısmayın vatandan aldınız kazık yedınız lutfen baskalarının da kazık yemesını ıstemeyın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konudaki GTX 950 güçsüz , dandik bu yüzden ısınmıyor..

Yazan kafalardan istiyorum.

Adamlar 128 Bit kart yapmış 768 shading'li.

256 bit 1024 shading'li karta kafa tutuyor üstüne 0C yaparsan abisi olan 960 ile aynı güce geliyor hala gelmiş burda 950 kötü kart diyenler var.

Allah cahillikle sınamasın kimseyi.
  • neyse ban yemeye değmez . saksı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 23 Haziran 2016; 20:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Bu konudaki GTX 950 güçsüz , dandik bu yüzden ısınmıyor..

Yazan kafalardan istiyorum.

Adamlar 128 Bit kart yapmış 768 shading'li.

256 bit 1024 shading'li karta kafa tutuyor üstüne 0C yaparsan abisi olan 960 ile aynı güce geliyor hala gelmiş burda 950 kötü kart diyenler var.

Allah cahillikle sınamasın kimseyi.

kardeş sen bişey yazma inandırıcı olamıyorsun.

r9 380 aldın öve öve bitiremedin sonra PSU yetmedi iade edip gtx 950 aldın onuda öve öve bitiremiyorsun. Üstüne rx 480'e fx 8350 öneriyorsun.

kısacası sen ne kullanıyorsan o ürün on numara beş yıldızdır süper performansı vardır.

gtx 950 kötü kart değil ancak son bi kaç ay içinde alanlar için kötü bir kart.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.