Şimdi Ara

RX570 4GB ın GTX1060 6GB ile aynı seviye olduğu gerçeği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
18.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanboyluk veya geçmişde nvidia başarısından dolayı nvidia tercih edip kullanan bide amd kullansın farkı anlar bi kartı kullanmadan sonuç a varmak
  • Ben gecen hafta 650 tl 1 sene kullanilmis rx 570 aldim cok iyi bir tercih mi yapmisim hacilar

• peki arkadaşlar rx 570 veya 580 için laptop önerinizi alabilimiyim, bu adamlar laptop için kart üretmiyormu ?
    internette uygun laptop bulamadım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sphygmus

900 tl lik rx570 nerede?

https://www.itopya.com/sapphire-pulse-rx570-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-kart/

iki oyunda hediye. Ayrıca hepsiburadada zaman zaman 900TLye düşüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gun önce 800 e bile vardi. Vega 56 var ben bile almayi düşündüm.😀

• Peki 2013 nisan ayında tam 5 buçuk sene önce ortalamanın bir tık üstü olan 7950 ekran kartımın hala tüm oyunları akıcı oynatmasına ne demeli :D PUBG bile oynuyorum en az 50 fps ortalama 65 70 fps alıyorum
  • yukko.com
    Sapphire RX 570 Nitro+ OC 4GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-14-20G
    https://www.yukko.com/sapphire-rx-570-nitro-oc-4gb-gddr5-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-11266-14-20g-v-50041587
    en iyi modellerdendir

yukko.com
    Sapphire RX 570 Pulse OC 4GB 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-04-20G
    https://www.yukko.com/sapphire-rx-570-pulse-oc-4gb-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-11266-04-20g-v-50041580
    orta kalite diyelim

yukko.com
    Sapphire RX 570 Pulse ITX 4GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-34-20G
    https://www.yukko.com/sapphire-rx-570-pulse-itx-4gb-gddr5-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-11266-34-20g-v-50090430
    tek fanlı ucuz model

• KENDİM HER İKİ KARTIDA KULLANDIGIM İÇİN SÖYLEMEK ZORUNDAYIM AMD KARTLAR UZUN KULLANIMDA PERFORMANS DÜŞME SORUNLARI OLUŞUYOR VE NVİDİA DESTEKLEDİGİ DRİVER YAZILIM GİBİ KONULARDA AMD GERİ VE NVİDİA CHİPLERİ BANA SORARSAN DAHA KALİTELİ AMD KENDİNİ DAHADA GELİŞTİRİRSE YAKALAR AMA MANTIK ÇERÇEVESİNDE SENİN DEDİGİN DOGRU PARA DURUMU KÖTÜ OLAN HERKEZ AMD EKRAN KARTI KULLANMALI ÇÜNKÜ F/P ÜRÜNLERİ KAFASINDA ÇALIŞIYOR FİRMA VEGA64 NASIL GÜÇ ÇEKTİGİNİ BİLİRSİNİZ RX570 BU KAFADA ÇALIŞAN BİR KART AMA AMD BENCE DAHA ÇOK YOLU VARDIR 1060 6 GB RX570 İLE FARK VARDIR BUNU BİL YETER SADECE PERFORMANS OLARAK DÜŞÜNME KARTLARI SOGUTMA ENERJİ YAZILIM AÇISINDAN İYİ GÜNLER DİLERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 25 Aralık 2018; 11:34:16 >
  • arkadaşlar laptop öneriniz varmıdır bu arkadaşlar laptop için üretim yapmıyormu ? sadece masaüstümü var ?
  • NE İÇİN ARIYORSUN DOSTUM BİLGİ VER YARDIMCI OLALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 25 Aralık 2018; 11:52:11 >
  • ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    yani şöyle dostum laptop alacağım 1050ti düşünüyordum, arada bu kadar ciddi fiyat farkı varsa amd ye dönebilirim, eğer tavsiye edebilieceğiniz bir laptop varsa 1050ti veya 1060'a eş değer amd'yi değerlendirmek istiyorum,
  • Öncelikle kesinlikle laptop amd yönelme amd kötü anlamadında demiyorum ısınma ve enerji sistemi çok çabuk bozulma yapıyor bu yüzden intel nvidia iş birligi çok iyi bu laptoplar sorarsan fiyat aralıgı söylersen ben sana linkleri atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 25 Aralık 2018; 12:3:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST0RMHAWK

Öncelikle kesinlikle laptop amd yönelme amd kötü anlamadında demiyorum ısınma ve enerji sistemi çok çabuk bozulma yapıyor bu yüzden intel nvidia iş birligi çok iyi bu laptoplar sorarsan fiyat aralıgı söylersen ben sana linkleri atarım
    O zaman sağol dostum, zaten nvdia kısmını hatim ettim :)

teşekkürler yardımın için,
  • oguz_ua O kullanıcısına yanıt
    iyi günler dilerim nvida yakında rakip gelcek gibi :D
  • Arkadaşlar YUKKO'dan veya Türkiye garantili başka bir yerden Sapphire kart alanların dış kutu güvenlik bandrolü markanın orijinal Sapphire yazılı bandrolü müydü? Konuyla alakalı değil, kusura bakmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Hepsi buradadan aldım yarına elimde en azından kargoya öyle yazmıslar gelince yazarım size konu neydi merak ettim bide olmasımı lazım olmamasımı :D
  • serkan_nl S kullanıcısına yanıt
    Kutu açılım videolarına, ikinci el ilan fotolarına baktım bandroller Sapphire yazılı. Sanırım bana önceden iade edilip orijinal bandrol olmadığından alelade koruma bandı yapıştırılıp satışa sunulmuş bir ürün yolladılar. Kargo gelince distribütörü ve bandrolün durumunu özel mesajla belirtirsen sevinirim. Hayırlı olsun şimdiden...

• Guzel konu olmus ama o kadar dikkat cekmicektir .d

• TechTR T kullanıcısına yanıt
    Merhaba yukko sitesinden dün RX 570 4gb nitro+ aldım güvenlik bandrolü sapphire yazılıydı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.