Şimdi Ara

RXV 775 İçin Hoparlör Tavsiyesi (Odanın Çizimleri İçerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki şekilde bir oturma odam var. AVR işine yeni başlıyorum ve hiç tecrübem yok. Sistem %99 sinema %1 müzik için kullanılacak. sistemden beklentim, apartmanda yaşadığımdan dolayı düşük seviyede detaylı ve hoş bir ses almak.

AVR olarak Yamaha RXV 775 aldım. Şimdi de yavaş yavaş hoparlörleri almak istiyorum ve 2. el düşünüyorum. Önce frontları ve centerları almak istiyorum. 2 front için belirlediğim bütçe 800-1000 TL arası. Daha düşük fiyatlara da sıcak bakabilirim tabi ki :)

Şimdiye kadar Yamaha NS-777, Jamo C607, Wharfedale Diamond 9.6 ve Dali Zensor gibi hoparlörlerle ilgili araştırma yapıyordum. Buradaki arkadaşlar sayesinde bir de Heco markası ile tanıştım.

Amacım düşük seviyede detay ses alabilmek olduğu için okuduğum bazı yazılar beni yukarıdaki hoparlörlerin bir kısmından uzaklaştırdı.

Amacıma yönelik olarak hangi hoparlörü almalıyım sizce? Deneyimli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilancho -- 5 Ağustos 2014; 13:55:43 >

• Elimde ilgilenirsen sıfır ayarında yeni gibi çok az kullanılmış JBL ES 25C Center var şuan boşta duruyor .İstanbuldaysan ister bakabilirsin.Front olarakta sahibindende Heco 700 gördüm 1050 yazmış ama pazarlığı varmı bilmiyorum.Kolay gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.