Şimdi Ara

Ryze hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • West de silver 2yim.Serilere çıktığımda da çıkmadan öncede 3 kere oyunuma geldi.Midde melee herolar oynuyordum dolayısıyla bana karşı avantajlıydı muhtemelen ranged herolara karşı öyle değildir.Hiç ezilmedim yani farmda tabiki benden öndeydi ama kill falan vermedim jungle falan gelince onu öldürdük arada roam yaptım falan.Ama üçündede o kadar hızlı item tamamladılar ki hem tf de aşırı derecede vuruyorlar hemde ölmüyorlardı.Şimdi sorum şu ki gerçekten ryze oyun taşıyabilir mi ?Yani gold olmak istiyorum elimde rün sayfamda var hafiften bu heroya yönelsem faydası olur mu ?

• Beni golda ryze çıkarmıştı. Ama solo top ryze
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanÇar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bu oyunda 3 heroyu feedlemiceksin.

1 Draven
    2 Rengar
    3 Ryze

adam seviye başı mana kazandıgı için bi bakıma seviye başı skillerinin gücüde artıyor. hadi bunu bi tarafa koyalım asırlık sopa ve archangel tamamladımı çok fazla damage oluyor. yani evet. Taşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsky3

West de silver 2yim.Serilere çıktığımda da çıkmadan öncede 3 kere oyunuma geldi.Midde melee herolar oynuyordum dolayısıyla bana karşı avantajlıydı muhtemelen ranged herolara karşı öyle değildir.Hiç ezilmedim yani farmda tabiki benden öndeydi ama kill falan vermedim jungle falan gelince onu öldürdük arada roam yaptım falan.Ama üçündede o kadar hızlı item tamamladılar ki hem tf de aşırı derecede vuruyorlar hemde ölmüyorlardı.Şimdi sorum şu ki gerçekten ryze oyun taşıyabilir mi ?Yani gold olmak istiyorum elimde rün sayfamda var hafiften bu heroya yönelsem faydası olur mu ?

ryze , ccsi olmayan ad ağırlıklı takımlara karşı inanılmaz güçlüdür biraz tankımsı kasarsan(donmuş yürek , asırlık vb.) , ayrıca midde değilde soloda daha iyi sanki . Oyunu tabi ki taşır late gamedeki en güçlü champlerden biri

• quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

quote:

West de silver 2yim.Serilere çıktığımda da çıkmadan öncede 3 kere oyunuma geldi.Midde melee herolar oynuyordum dolayısıyla bana karşı avantajlıydı muhtemelen ranged herolara karşı öyle değildir.Hiç ezilmedim yani farmda tabiki benden öndeydi ama kill falan vermedim jungle falan gelince onu öldürdük arada roam yaptım falan.Ama üçündede o kadar hızlı item tamamladılar ki hem tf de aşırı derecede vuruyorlar hemde ölmüyorlardı.Şimdi sorum şu ki gerçekten ryze oyun taşıyabilir mi ?Yani gold olmak istiyorum elimde rün sayfamda var hafiften bu heroya yönelsem faydası olur mu ?

ryze , ccsi olmayan ad ağırlıklı takımlara karşı inanılmaz güçlüdür biraz tankımsı kasarsan(donmuş yürek , asırlık vb.) , ayrıca midde değilde soloda daha iyi sanki . Oyunu tabi ki taşır late gamedeki en güçlü champlerden biri

Yani doğrudur aslında soloda melee heroalr ağırlıkta.Ryze de onlara karşı avantajlı.Teşkkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeen

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    nasıl taşıyor anlamadım .ryze fanatikleri vardır forumda fakat bana göre çöp ryze ile taşıyan kimseyi görmedim şu ana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

nasıl taşıyor anlamadım .ryze fanatikleri vardır forumda fakat bana göre çöp ryze ile taşıyan kimseyi görmedim şu ana kadar.

Alıntıları Göster
    Mimer'i bilir misin? Adam TR'deki hesabında sadece Ryze ve Elise oynayarak challenger olmuştu.Ryze'ın olayı ap kasması değil mana kasması.Bu yüzden defansif birçok eşyası oluyor.Oyun sonuna doğru 2v1 çoook rahat yapabilecek bir şampiyon, TFlerde zaten ultiyi açtıktan sonra bütün takımın içinden geçiyor.
  • RoA pova
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

quote:

Dediklerine tamamen katılıyorum.

Not : +1 vereceğime yanlışlıkla -1 verdim kusura bakma.

• Mid ve solo top ryze oynuyordum 2 gündür daha hiç oyun kaybetmedim hocam sadece farm yapsan bile latede hayvani bir damagesi oluyor.
    Bende westteyim iyiysen duo girelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avenged Sevenfold. -- 20 Ağustos 2014; 8:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avenged Sevenfold.

Mid ve solo top ryze oynuyordum 2 gündür daha hiç oyun kaybetmedim hocam sadece farm yapsan bile latede hayvani bir damagesi oluyor.
    Ryze şöyle bir şey

Ap kasarsın vurur

Mana kasarsın yine vurur

Hem ap hem mana hem zırh hem büyü direnci kasarsın belki tek atmaz ama baya vurur yani mesela

Asırlık başmelek bot ruh gömleği buzdoğan donmuş yürek

Karşısına melee gelince q q q q q yaparak rahat şekilde lane i alır

Tüm skilleri hem ap ye hem de mana ya göre vuruyor o yüzden hem ap hem mana ksaıyorlar güçlü bir şampiyon

Kombosu biraz değişik q yü hep kullanmak için ben

q w q e q yaparım genelde tabi

q w e q yapanlarda oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Avenged Sevenfold.

Mid ve solo top ryze oynuyordum 2 gündür daha hiç oyun kaybetmedim hocam sadece farm yapsan bile latede hayvani bir damagesi oluyor.
    Dade Ogn yarı finalinde Samsung White'a karşı Ryze ile oyun taşımıştı.Bence oyunun en güçlü şampiyonlarından biri ve her eloda iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

1 Draven
    2 Rengar
    3 Ryze

adam seviye başı mana kazandıgı için bi bakıma seviye başı skillerinin gücüde artıyor. hadi bunu bi tarafa koyalım asırlık sopa ve archangel tamamladımı çok fazla damage oluyor. yani evet. Taşır.

sen hiç kata görmemişsin kardeş :D
  • quote:

1 Draven
    2 Rengar
    3 Ryze

Kayle says hello
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

1 Draven
    2 Rengar
    3 Ryze

Kayle says hello

Alıntıları Göster
    ryze diamond 5e kadar free elo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhammettuncer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhammettuncer

quote:

Ben cevabı verdim konu hala silinmemiş

Sizin amacınız ne lan sırf millet uyuz oluyor diye oxi yazıyorsun eline ne geçiyor komik olduğunu mu sanıyorsun abisi lol forumana hadi

oxi

Postuda kaçırmıyorsun Ço
    Edit:Tersten

Haters Gonna Hate
    yarın görürsün oxi army i çağırıcam ve mezdeke team de gelicek
    eksi yiyiceksin zuhahha

bastım eksiyi hemen!

OXİ ARMY FOREVER !!!!

• Ryze bilen elde taşır,sanıldığı kadar kolay bir sampiyon da değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

Ryze bilen elde taşır,sanıldığı kadar kolay bir sampiyon da değil bence.
    her metada azcık yeri olmuştur ryze ın bence güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Mimer'i bilir misin? Adam TR'deki hesabında sadece Ryze ve Elise oynayarak challenger olmuştu.Ryze'ın olayı ap kasması değil mana kasması.Bu yüzden defansif birçok eşyası oluyor.Oyun sonuna doğru 2v1 çoook rahat yapabilecek bir şampiyon, TFlerde zaten ultiyi açtıktan sonra bütün takımın içinden geçiyor.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

Ryze bilen elde taşır,sanıldığı kadar kolay bir sampiyon da değil bence.

Bir ara oynamaya çalışmış ama pek becerememiştim .Gerçektende sanıldığı kadar kolay champ değil.

Edit:Bir sorm daha var.Rünler yani genellikler ryze maini olanlar mana veren rünlerle giriyor.İyi bir etkisi oluyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertsky3 -- 20 Ağustos 2014; 13:10:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.