Şimdi Ara

Ryze konusunda yardımınızı istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce ryze oynama gibi bir hevesim yoktu ama bu oyundaki kendi karakterimi bulma aşkım beni ryze a yöneltti.Bende bu konuda Ryze'ın tf de ki görevini,early de ne yapmalı ve late de ne yapmalı gibi soruları cevaplandırmanızı istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucavio -- 21 Aralık 2012; 19:07:29 >

• ryze rylai alıyorum gerisini mana veren itemlerden al offtank mage gibi birşey oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

ryze rylai alıyorum gerisini mana veren itemlerden al offtank mage gibi birşey oluyor
    rod of ages , archangel staff , banshee , frozen heart , yeni çıkan bir sürü manalı itemler. Ryzeye bol bol mana veren armor , can , magic resist itemlerini tavsiye ederim. Ryze oynadığım bi karakter ama direk şunları şunları al diyemem. Skill atmak için yakına gireceğinden ötürü biraz dayanıklı olmalısın.Sakın ability powere abanayım deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

ryze rylai alıyorum gerisini mana veren itemlerden al offtank mage gibi birşey oluyor

Rylai early de ryze için pek iyi değil bence, mana veren bir item cok daha uygun olabilir, RoA gibi, ayrıca ryze kombosunu snared ile yaptıgı için slowa pek ihtiyacı olmaz, he kullanışlı itemdir o ayrı ama ilk item olarak pek uygun degil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

rod of ages , archangel staff , banshee , frozen heart , yeni çıkan bir sürü manalı itemler. Ryzeye bol bol mana veren armor , can , magic resist itemlerini tavsiye ederim. Ryze oynadığım bi karakter ama direk şunları şunları al diyemem. Skill atmak için yakına gireceğinden ötürü biraz dayanıklı olmalısın.Sakın ability powere abanayım deme

Alıntıları Göster
    aynen Vadocz kardeşimizin dediği gibi hocam. rylai ile falan işin yok zaten mana veren ap itemlarının çoğundan hp eksiğini de kapatıyorsun. earlygame de çok agresif oynama direk tokatlarlar ama bekle midde ağırlığını koyuyosun oyuna

• quote:

Orijinalden alıntı: B52.

aynen Vadocz kardeşimizin dediği gibi hocam. rylai ile falan işin yok zaten mana veren ap itemlarının çoğundan hp eksiğini de kapatıyorsun. earlygame de çok agresif oynama direk tokatlarlar ama bekle midde ağırlığını koyuyosun oyuna

Alıntıları Göster
    q fulle q ile bol bol harras yapmaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackie Boy

q fulle q ile bol bol harras yapmaya bak

Alıntıları Göster
    Iceborn gauntlet kesinlikle unutmayın roa'dan sonra ona çıkabilrsiniz.
  • Mana+Ap diz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestie

Mana+Ap diz.
    teamfightta pozisyonun iyiyse kendin bile şaşırırsın vurduğun damage e. Ryze basit ama süprizlerle dolu bir hero. Ghost+ignite ya da flash+ghost kullanılır. Kombo sıralamaları filan karışıktır oynaya oynaya kendı sıralaman oluşur. Duruma göre farklı sıralama kullanman gerekebilir pasifi sebebiyle.
    Item tamamlamaya kasma kendini, buildlere bakarsan anlarsın zaten; ryzeın pure ap'ye ihtiyacı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

teamfightta pozisyonun iyiyse kendin bile şaşırırsın vurduğun damage e. Ryze basit ama süprizlerle dolu bir hero. Ghost+ignite ya da flash+ghost kullanılır. Kombo sıralamaları filan karışıktır oynaya oynaya kendı sıralaman oluşur. Duruma göre farklı sıralama kullanman gerekebilir pasifi sebebiyle.
    Item tamamlamaya kasma kendini, buildlere bakarsan anlarsın zaten; ryzeın pure ap'ye ihtiyacı yok.

Alıntıları Göster
    http://www.own3d.tv/AtheneLive/live/42146

• quote:

Ghost+Ignite kullanmak bu oyunda sadece Olaf ve Vladimir (Genel olarak top ise midde skillshot dodgelamak için vb. daha çok ihtiyacınız oluyor.) viable, diğer tüm herolara flash gerekebiliyor. Ryze'a flash lazım Ghost+Ignite girmenizi hiç tavsiye etmem. Flash+Ghost ilede zaten earlyde pek damage yapabilen bir hero değil ignitesız tek comboda kill alabilir misiniz bilemiyorum. Eyyorlamam bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

quote:

Ghost+Ignite kullanmak bu oyunda sadece Olaf ve Vladimir (Genel olarak top ise midde skillshot dodgelamak için vb. daha çok ihtiyacınız oluyor.) viable, diğer tüm herolara flash gerekebiliyor. Ryze'a flash lazım Ghost+Ignite girmenizi hiç tavsiye etmem. Flash+Ghost ilede zaten earlyde pek damage yapabilen bir hero değil ignitesız tek comboda kill alabilir misiniz bilemiyorum. Eyyorlamam bu kadar.

buildlerde ghost görünce kullanmaya başladım memnunum. Kısa cd ,sürekli skill spam yüzünden cazip geldi. Flash+ghost oyun başlarında sıkıntı çektiriyor sadece. Ignıte atacağıma ghost basıp bir kez daha q atabilmeyi tercih ederim.
    Flash+ignite noob pick demiyorum, oyun stili farklı herkesin sonucta^^

• quote:

quote:

ben hep ghost ve flash almıımdır. Ama elimden cok az hp ile kacan oldu ki keske ignite olsaydı dediğim çok oldu.

• quote:

quote:

quote:

buildlerde ghost görünce kullanmaya başladım memnunum. Kısa cd ,sürekli skill spam yüzünden cazip geldi. Flash+ghost oyun başlarında sıkıntı çektiriyor sadece. Ignıte atacağıma ghost basıp bir kez daha q atabilmeyi tercih ederim.
    Flash+ignite noob pick demiyorum, oyun stili farklı herkesin sonucta^^

Tabii, eleştirmedim zaten kendi görüş açımı söyledim.

quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

quote:

quote:

ben hep ghost ve flash almıımdır. Ama elimden cok az hp ile kacan oldu ki keske ignite olsaydı dediğim çok oldu.

Ignite denemeni tavsiye ederim, işe yarıyor ciddi anlamda 8-9 levelda çok iyi burst atabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucavio

Daha önce ryze oynama gibi bir hevesim yoktu ama bu oyundaki kendi karakterimi bulma aşkım beni ryze a yöneltti.Bende bu konuda Ryze'ın tf de ki görevini,early de ne yapmalı ve late de ne yapmalı gibi sorukarı cevaplandırmanızı istiyorum

ilk önce e yi aç. Dağınık kriplere basic atack yap. Sonra last hit e yi at. Böylece daha iyi farm yapabılırsın. Herkes ılk q acmak gibi bi hata yapıyor bence. Hem farm yaparken adamada sektıgı ıcın harrasta oluyor. Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

quote:

Orijinalden alıntı: Lucavio

Daha önce ryze oynama gibi bir hevesim yoktu ama bu oyundaki kendi karakterimi bulma aşkım beni ryze a yöneltti.Bende bu konuda Ryze'ın tf de ki görevini,early de ne yapmalı ve late de ne yapmalı gibi sorukarı cevaplandırmanızı istiyorum

ilk önce e yi aç. Dağınık kriplere basic atack yap. Sonra last hit e yi at. Böylece daha iyi farm yapabılırsın. Herkes ılk q acmak gibi bi hata yapıyor bence. Hem farm yaparken adamada sektıgı ıcın harrasta oluyor. Tavsiye ederim
    mov speedi vicdan azabı bi hero özel rune pagein yoksa oynamanı tavsiye etmem marklar magic pen seal mana per level glyph flat mr quintler ms bütün pro mid oyuncuları aynı rune kullanıyorlar ocelote alexich scarra nyjacky bigfatlp xpeke gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

mov speedi vicdan azabı bi hero özel rune pagein yoksa oynamanı tavsiye etmem marklar magic pen seal mana per level glyph flat mr quintler ms bütün pro mid oyuncuları aynı rune kullanıyorlar ocelote alexich scarra nyjacky bigfatlp xpeke gibi

Alıntıları Göster
    ilk dakikalarda tam bir eziyet o yüzden ona özel bir rune sayfan olmalı rangesi çok kısa olduğu için flashı habire adam yaklaşmak için kullanman gerekiyor. Ama itemlerin bir kısmı tamamladıkdan sonra tf sırasında vurduğun damageye ilk oynadığım zaman çok şaşırmıştım o kadar lanede ezildiğim halde tek tfde quadra 2. pentakill almıştım. itemler genel olarak ap ağırlıklı roa arcangel frozen heart banshee son itemi takımındakilere göre ayarlıyabilirsin mesela solo topta bir apc karakter varsa biriniz vota diğeriniz abbys alın ama sakın ona özel bir rune sayfası yapmadan ranked deneme.Son olarak ultine acıma farm yapmak için bile kullanabilirsin nasıl olsa cdsi düşük sadece late gamede her an tf olabiliceği için bekletebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

ilk dakikalarda tam bir eziyet o yüzden ona özel bir rune sayfan olmalı rangesi çok kısa olduğu için flashı habire adam yaklaşmak için kullanman gerekiyor. Ama itemlerin bir kısmı tamamladıkdan sonra tf sırasında vurduğun damageye ilk oynadığım zaman çok şaşırmıştım o kadar lanede ezildiğim halde tek tfde quadra 2. pentakill almıştım. itemler genel olarak ap ağırlıklı roa arcangel frozen heart banshee son itemi takımındakilere göre ayarlıyabilirsin mesela solo topta bir apc karakter varsa biriniz vota diğeriniz abbys alın ama sakın ona özel bir rune sayfası yapmadan ranked deneme.Son olarak ultine acıma farm yapmak için bile kullanabilirsin nasıl olsa cdsi düşük sadece late gamede her an tf olabiliceği için bekletebilirsin.

Alıntıları Göster
    master yi ile ryzeyi keserim

• M.res veya m.pen(nadiren al) bot
    Tears of God (bir adam manume alıyor garip ama mantıklı geldi ama tabi artık arc angel stackten sonraki uniqe aktif op olduğundan tartışmasız aa al)
    Rod of ages(arch angeldan önce)
    Banshee
    Frozen Hearth
    Rylai,void staff,Guardian angel
  • quote:

Orijinalden alıntı: l FlushRoyaL l

M.res veya m.pen(nadiren al) bot
    Tears of God (bir adam manume alıyor garip ama mantıklı geldi ama tabi artık arc angel stackten sonraki uniqe aktif op olduğundan tartışmasız aa al)
    Rod of ages(arch angeldan önce)
    Banshee
    Frozen Hearth
    Rylai,void staff,Guardian angel
    Öncelikle kesinlikle flash lazım Ryze'a. Range çok düşük olduğu için ofansif anlamda inanılmaz gerekli.

Item'lara gelince ilk olarak Tear of Goddess çık mutlaka. Hem verdiği mana regen hem de stack i archangel staff a transfer olması seni rahatlatacaktır. Sonra cataclyst çık. Bunlar bitince önce Rod of Ages sonra da Archangel'ı tamamlayacaksın. Sonra Frozen Heart çık, hem mana veriyor hem de cdr.

Son 2 itemın ise s3'teki en iyi mage combo itemlarından biri . Önce Rylai sonra Liandry's Torment çıkacaksın. Slow skillin olmadığı için Rylai slow için lazım. Liandry ise karşıdaki heronun %5 hpsini 3 saniye içinde Magic Damage olarak yakıyor. Eğer rakibin üzerinde herhangi bir cc varsa ise bu damage %10'a çıkıyor. Bu da fazladan 2. ignite'ın var demek gibi bir şey. Ultini açarsan bu efekt tekrar %5'e düşüyor ama çok önemli değil, tf'de inanılmaz etkili.

Taktik açısından ise early'de çok sakin oynaman lazım. Oto atağından önce delay olduğu için son vuruş almak zor olabiliyor, o yüzden konsantrasyon lazım. Bunu yaparken de rakibini iyi izleyeceksin. Çok yaklaşırsa mutlaka Q at, free harras yeme. Az canın kalırsa 6 level değilsen base atmaya çalış mümkün olduğu kadar. 6 leveldan sonra canın az kalırsa rakibin ile mesafeni koru, gaza gelip kule rangeine girerse ultini açıp w at sonra skill spamla. Adam ölür sen de aynı canda kalırsın. Diğer lanelere gidip kill alman çok önemli. Zaten snare atması kolay olduğundan çoğu jungledan daha etkili gank yaparsın. Early iyi geçti mi zaten gerisi çok zor değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.