Şimdi Ara

Ryzen 3600 4625 MHz Overclock - Warzone Videolu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
5.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wraith spirelar ile kesinlikle işlemci stock halde kullanılmamalı. Benim sistemin wraith prismle stock halde 4.3ghze göre daha sıcak çalışıyor. Ancak basit bir cooler rahat iş görür. Bakalım ben de yakında dark rock slim takabilirim. O zaman sıcaklıkları paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brokengineer kullanıcısına yanıt
    Bence masraf etmeyin hocam hakkı okunu ödemiyor değmez bu işlemciye 4 cu nesil bekliyorum oda bellek gecikmesi sıkıntısı devam ederse komple satcam intele geccem

• quote:

Orijinalden alıntı: xcaka28

Hayırlı olsun warzone 1080p low testi yapmayı unutma :) bende 9600k yi 5.2 kullaniyodum
    Warzone oynamam hocam normal COD oynarım:) Arctic Liquid Freezer II 240mm, 2 adet Arctic P14, P300A kasa ile sıkıntı yaratır mı ki sıcaklık hususunda? çünkü Ryzen bezdirdi. Şimdi MX4 termal macun sipariş edeceğim.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    benim eski kasam panteks p400 dü ön tarafa koydugun işlemci sogutucusunun radyatörünü dışarı uflucek sekılde yapman lazım ön tarafı acmassan sıkıntı olabilir macun olarak ta en iyisi collermaster master maker dir. mx4 kullandım noktuada kullandım en iiyisi dedim gibi collermaster master maker nano diye geciyo şimdiki adı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcaka28

benim eski kasam panteks p400 dü ön tarafa koydugun işlemci sogutucusunun radyatörünü dışarı uflucek sekılde yapman lazım ön tarafı acmassan sıkıntı olabilir macun olarak ta en iyisi collermaster master maker dir. mx4 kullandım noktuada kullandım en iiyisi dedim gibi collermaster master maker nano diye geciyo şimdiki adı heralde
    Aldım artık termal macunu. Radyatör muhabbetini fotoğraflama imkanın var mı?
  • Bence 3600xt ler bu serilerden çikiyor

Bu arada 70c cok diyen arkadaslar i7 3630qm pc yi 95 derecede 7 yil oynadim gunde 5 6 saat en az hala çalisiyor 70 derece sicaklikmi kafayi mi yediniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Bence 3600xt ler bu serilerden çikiyor

Bu arada 70c cok diyen arkadaslar i7 3630qm pc yi 95 derecede 7 yil oynadim gunde 5 6 saat en az hala çalisiyor 70 derece sicaklikmi kafayi mi yediniz
    Hocam iyi misiniz? Sıvı soğutmalar falan kullanıyoruz, 300-400'den aşağıya para bayılmıyoruz o dereceler tabii ki bizi düşündürecek.
    Sizi düşündürsun diye yapiliyor işte
    Bu arada super sogutma bende de var
    Ama bir islemci 80c calisincada bozulmuyor sadece kafa agritir yada max frekansa ulaşamaz ki intelde ulaşiyorduda sadece fan kafa agritiyordu

Ben bozamadim bozabilen varsa yazsin 95c gunde 4 6 saat arasi 7 yil kullandim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    içerden kasa dısına üflücek sekılde yapmanız lazım yanı fanların arka yüzü size bakcak etiketli kısım dısarı
  • 80C'de bile işlemcilere birşey olmaz, o konuda endişelenmeyin. Benim asıl merak ettiğim konu, 6/6 çöp işlemciler oyunlarda nasıl performans sergiliyor. 9600K sahipleri Metro Exodus, The Witcher III, AC serisi, Far Cry 5, RDR 2, GTA V ile test yapabilirsiniz mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Haziran 2020; 13:25:31 >
  • xcaka28 kullanıcısına yanıt
    Ben gayet memnunum test sonuçları da ortada zaten. İntel de geçebileceğin en iyi alternatif i5 10600k z490 ikilisi. Onun için de çook para bayılman lazım. Ryzen içinse yüksek frekansta ziyade iyi ramler daha iyi ölçekler.

Ben sistemimi sipariş etmeden önce dark rock slim almıştım. Bugün de 3 tane p14 fanım geldi. Aida 64 fpu sıcaklıklarım 20 derece düştü. Hava sesi geliyor sadece. Konu açacağım yakında.

• Güç tüketimi efsaneymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Sizi düşündürsun diye yapiliyor işte
    Bu arada super sogutma bende de var
    Ama bir islemci 80c calisincada bozulmuyor sadece kafa agritir yada max frekansa ulaşamaz ki intelde ulaşiyorduda sadece fan kafa agritiyordu

Ben bozamadim bozabilen varsa yazsin 95c gunde 4 6 saat arasi 7 yil kullandim
    Ryzen 3600 4625 MHz Overclock - Warzone Videolu
    Ryzen 3600 4625 MHz Overclock - Warzone Videolu

Anakart biosu güzel. Onu çözdükten sonra güzel bir 5ghz yaparım. Bilen, anlayan varsa şimdiden yardımcı olursa minnettar kalırım.

Boştayken 20-21 derece arası geziyo. 4.7ghz 42 derece üstüne çıkmadı. soğutma: Arctic Liquid Freezer II 240mm modeli.

Edit: Ekran kartının fanlarını ayarlamadım. Yüke girmeden dönmüyor. 60'a sabitleyince oyunlarda falan 52-53'ü geçirtmiyor. Auto yapınca kullanım durumuna göre hızlanıp, yavaşlıyor onu sevmediğimden 60'a sabitledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 7 Haziran 2020; 7:20:43 >

afterburner fps sayacı açık olarak aynı şu şekilde video çek
    yamaci17youtube
    csgo fps test 2700x pbo
    https://www.youtube.com/watch?v=W27qsGyS_j4

özellikle arka tarafa da bak videodaki gibi öbür tarafa bakarak sürekli yüksek fpsde kalmayı nenem de bilir :)

hadi bakalım görelim mucizevi işlemcin 400 mü verecek

• Hocam benim attığım videoda ben sürekli sabit bir yere bakmıyorum ki? Karıştırdınız galiba...

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Hocam benim attığım videoda ben sürekli sabit bir yere bakmıyorum ki? Karıştırdınız galiba...

tamam işte 9600k ile de aynı şekilded video çek diyorum

tüm amacın orada 300 altına düşmemek sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 7 Haziran 2020; 15:12:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

tamam işte 9600k ile de aynı şekilded video çek diyorum

tüm amacın orada 300 altına düşmemek sonuçta

Alıntıları Göster
    Öyle çekeceğim hocam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Öyle çekeceğim hocam zaten

Alıntıları Göster
    yamaci17youtube
    2700x custom settings (ultra environmental details 720p)
    https://www.youtube.com/watch?v=0z5nCIEpsWo

bunu da rica edelim

mod: discovery tour

grafik ayarı: ultra

özel ayarlar: volumetric clouds low

720p %50 scale

aynı şekilde aynı kamera açılarıyla koşulacak

lütfen değişik yerlere koşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 7 Haziran 2020; 15:17:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

https://www.youtube.com/watch?v=0z5nCIEpsWo

bunu da rica edelim

mod: discovery tour

grafik ayarı: ultra

özel ayarlar: volumetric clouds low

720p %50 scale

aynı şekilde aynı kamera açılarıyla koşulacak

lütfen değişik yerlere koşmayın

Alıntıları Göster
    Deneyeceğim hocam hepsini. Bunu indireceğim.

• Bende bloklusun fakat; yazdıklarına katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.