Şimdi Ara

Ryzen 3600 4625 MHz Overclock - Warzone Videolu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilader i7 2600k 4.5 de kullanıyo arkadasım cıktıgından beri ne sacmalıyosun sen bos boş konusup canımı sıkma kimin işlemcisi bozulmus bu zamana kadar forum su zihniyetten kurtulamadı gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcaka28

Azuhaha render alınca cakilirmis bebelere baksen soğutucu olsa ucurcam hala ne diyor
    Prime95 smallfft nükleer bomba etkisi yaratabilir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xcaka28 kullanıcısına yanıt
    Üslubuna dikkat et. Canı falan sıkılıyormuş. Hayır ne zannediyorsa kendini, senin ne düşündüğün kimin umrunda?
  • ahmettsezis kullanıcısına yanıt
    olabilir hocam :D 240mm den bu kadar o testler bence gereksiz video işlerken render alıyomu bitti oyunlarda çokme performans kaybı oluyomu bitti gereksiz işlemler.
  • İ7 930 işlemciyi prime95 de 100 derecede stabil kullanıyordum. 100 oluyordu kalıyordu orda ama stabildi tabi onlar çok daha yüksek nanometreli işlemcilerdi ama hani böylede bir anım var.

Gtx 480 ekran kartları 100 derece vuruyordu yükte onlarda fenaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 1 Haziran 2020; 17:18:0 >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Hocam nanometrik izler üzerinde hareket eden elektonlar var, bu hassas olmasın daha ne olsun. Dediğim gibi bunlar bozulmadan biz atıyoruz, o yüzden çok da sorun değil. Benim uğraştığım hani sıvı soğutma yapıyorsak deysin, amaç kasanın hobi tarafı. O bakımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 1 Haziran 2020; 16:20:13 >
  • .V. . kullanıcısına yanıt
    başka konulara yönel bu kafayla fazla yaşamazsın (blok)
  • .V. . kullanıcısına yanıt
    Video attım gördün mü? 80+ derece belki zamanla 90ları bulacak o makine fabrikadan öyle çıkabilmişse sıkıntı yok.

Overvoltaj olmadıktan sonra birşey olmaz.

• Konu nekadar tuhaf bir yere gitmis. ne tartissak donup dolasip cpu sicakligina geliyor.

Kim demis 40 derece iyidir diye allah askina nerde kaynak ne? ben yumurtayi rafadan severim benimki 35.5 ta calissin, yukselen burcum akrep 41 derece ustunde sorun yasar benimki.

CPU en dayanikli parcalardan biridir komponentler icinde oyle kolay kolay bozulmazlar. CPU ya gelene kadar anakart patlar zaten takicak soket bulamayip CPU degistirmeniz gerekir.
  • ilk çıktığı günder beri zaten ürün f/p ürünü diyoduk belli başlı kronik sorunlu bir işlemci, bütçe hesabı yapan için mantıklı bir işlemci hep diyorduk . Sıfırdan sistem alınacaksa bütçe kısıtlıysa güzel bir seçenek bu işlemci fantazi aramaya gerek.
  • lemartes kullanıcısına yanıt
    Ben dedim, sıvı soğutma kuracağım 40'lı dereceleri hedefliyorum. Yapabiliyorsanız 35.5 çalıştırabilirsiniz ama mümkünatı yok.
  • Bende 4.5ghz-1.325v yaptım. R15'de 1787 puan verdi. Maksimum sıcaklık ise 70 oldu. İşin komik yanı anakartım tuf b450 plus. Ryzen master kullanıyorum çünkü biosda manuel voltaj yok sadece offset modu var. Bunu soran bir kaç kişiye youtube yorumlarında falan yazmıştım nedense kimse inanamıyor. Bence bir şeyi çok kurcalarsanız bozarsınız ve bu sözde o.c ustaları her gün farklı şeyler deneyip durdukları için anakart ve işlemcilerinin performanslarını düşürüyorlar.
  • CreedDain C kullanıcısına yanıt
    cool story
  • Şu bilgisayarın başından biraz kalkıp biraz hava alın lütfen. Ufak tefek detaylarda anlaşamayıp işi hakaret noktasına getirdiğiniz için söylüyorum. İsteyen istediği noktada kullansın, kimi suyunu çıkarıp 4.6 yapmak ister, kimi 40 derece tutmak. Aşırı uç noktada takıntı haline getirdiğiniz şeyler bunlar, uzaktan bakınca zaman öldürmek için beyhude bir çaba olarak gözüküyor. İşlemci bölümündeyiz tabi ki istediğinizi konuşun ama bilin ki küçük detaylarla zaman öldürüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcaka28

O kadar emin konusuyosun 4.6 alda gir izleyelim :D sogutucu olsa benchte alır merak etme
    Şaka mısın kardeşim soğutucu olsa bench de alır ne

Neyin olup olmadığı umurumda değil. Ryzen 3600 ü 1.38v ile 4.625Mhz yaptım diyorsun bende sana gir bir cinebench al görelim mavi ekran mı yicen diyorum bu kadar basit. Prime 95 falan hak getire zaten onda daha start a bastığın an yersin maviyi de en kötü bir cinebench al dedik onu da almamak için sen al da görelim gibi komik şeyler söylüyorsun. Ben 1.38v ile 4.6ghz yaptım demiyorum, sen diyorsun

• Kardeşim 240mm radyatorle aşırı ısınan bir işlemciyi rendere sokmak güzel kafalar bu şekilde devam et ben 4.55 render aldım resimde gordugun gibi 4625 yaptım bu arada oyunda yapabilceksen görelim diyorum oyunlarda stabil sorun yok renderla ugrasmadigim içinde ısınmıyor. Videoda gördüğün gibi prime niye sokayım amaç nedir gerçek uygulamalarda karsikalinmiyacak kadar stres amaç nedir yani 7+24 prime mi aliyosun biz oyuncuyuz kardeşim rendercilerin adres belli 3970x konuda anlatıldığı gibi oyun performansı paylaşılmıştır varsa üstü sende paylaş bunu neden bu kadar dert ettinki anlamadım.
  • Oyunlarda tüm çekirdekler yerine iki çekirdeği yapmış olabilir misin ? Bendeki işlemci 1.15 v ile 4.4 oluyor 1.22v ile 4 .5 oluyor tüm çekirdekler ama tum çekirdekler de 4.6 yi göremedim. Bende tum çekirdekler 4.5 1.215 v
    Ryzen 3600 4625 MHz Overclock - Warzone Videolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronotovi -- 1 Haziran 2020; 19:7:29 >
  • xcaka28 kullanıcısına yanıt
    Cool story mi? Dostum galiba x570'e boşa bayılmışsın paranı al bunlar da ss'ler. Isı değerlerine de dikkat edersen boşta 30'lara kadar düşüyor. İşin özü yaptığın pek de marifet değilmiş sanırım.

• Ne çok kişinin elinde golden chip varmış. Patır patır dökülmeye başlamış herkes 😁

• Uzkdur U kullanıcısına yanıt

Çaktırmadan vermiş millet 4500-4600'ü.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.