Şimdi Ara

RYZEN 5 2600 --- 900TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Şuanda sistemimde kullandığım Ryzen 5 2600 işlemciyi, 5600x aldığım için satıyorum.

İşlemci 05/09/2019 Tarihinde n11.com aracılığıyla"magic" mağazasından alınmıştır, garantisi devam etmektedir.

Basit bir kullanıcı olduğum için işlemciyi kesinlikle zorlamadım, temiz ve dümdüz kullandım. Kutulu ve fanlıdır.

Oynadığım oyunlarda stok ayarlarında 50-65 derece arasında gezinmekte.

RDR2 gibi çok ağır oyunlarda Full HD çözünürlükte 3060 Ti'ı besleyebiliyor.

Ben daha çok rekabetçi oyunların düşkünü olduğum için bana yeterli gelmedi.

Paket içeriği Ryzen 5 2600 + Stok Soğutucu olmak üzere **Fiyat 1000>>>>>950TL>>>>>900TL'dir VE SONDUR**

Satış, sipariş ettiğim yeni işlemci bana ulaştığında yapılacaktır(Ortalama 2-3 iş günü).

RYZEN 5 2600 --- 900TLRYZEN 5 2600 --- 900TLRYZEN 5 2600 --- 900TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spakyardim1 -- 10 Aralık 2020; 2:8:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam sıfır, kutusu açılmamış, kullanılmamış ve taksit, belki farklı indirim kodlarıyla avantajlı olan bu ürün varken sizden bu fiyata almaları zor. Fiyatınızda revize şart.

• 730 TL kargo dahil, adınıza faturalı, sıfır i3 10100F alabilirsiniz. Hem güncel mimari hem daha iyi performans. Bu R5 1600AF ve 2600 işlemcilere hala 1000-900 TL gibi fiyatlar isteyenlere acıyorum.

• Cbklqn kullanıcısına yanıt
    10100f gerçekten fiyatına göre çok iyi işlemci. Ama İntel inatla çarpan kilidini kapalı tutuyor. Neyin inadı bu? Rakibin artık seni gelip geçmiş. Sal şu işlemcileri de insanlar tercih etsin. Bir diğer eksi taraf anakart. B450 anakartlar ile çok rahat oc yapılabiliyor. Rakibin 3200 mhz en düşük işlemci için ram desteği veriyor hâlâ inat ediyor İntel ama.

Yine de oc yapmayacak, rander işi olmayan adam için 10100f r3 3100 sonrası piyasanın en iyi 2. işlemcisi. Anakart fiyatı ve ram hızı yüzünden 2. bu arada. Yoksa hakikaten iyi işlemci.

Olan bize oluyor tabi. İntel böyle saçmaladığı için AMD fiyatları uçtu gitti.
  • Cbklqn kullanıcısına yanıt
    Sen kim oluyorsun da bana acıyorsun? Ben forumda piyasasını araştırıp 900 TL'ye düşürdüm fiyatı. İsteyen alır, istemeyen almaz. Alacak olan adam da araştırmasını yapar, 10100F işini görüyorsa onu alır. Kimse keriz değil merak etme, özellikle bu forumdaki insanlar keriz değil.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Acınacak durum mu, şaka yapıyor olmasınız hangi kafayla mantıkla söylüyorsunuz ilginç. 2017 de amd x370 alan bir kullanıcı şu an nerdeyse bütün işlemcileri kullanabilirken intel z370 alan bir kullanıcı 2019da sistemin devamlılığını bitirdi. İşin ilginç tarafı 2020 de bile bu durum mevcut, lga 1200 bir sonraki seride gene kullanılmayacak görünüyor. Acı olan intelin müşterileri sağılacak sığır olarak görmesidir.
  • İşlemci tarafımca alınmıştır.. Pazartesi ödeme ve kargo için anlaşılmıştır..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RYZEN 5 2600.....satıldı
    3 ay önce açıldı
    Ryzen 5 3600
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.