Şimdi Ara

Ryzen 5 2600 cpu B450 chipset Anakart 560ti ekran kartlı siste.in upgrade edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde b450 Anakara takılı Ryzen 5 2600 işlemci ve 16 GB RAM e sahip sistem var. 250 gb M.2 sata SSD de yüklü Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum.

Eskiden ara sıra da olsa açtığım bilgisayarı birax daha yoğun kullanmaya başladım su aralar. Arada PUBG de oynuyorum. İnternet hızım yüksek olsada yoğun zamanlarda (özellikle cm.tesi akşamları) oyuna bağlanmakta sorun yaşıyorum.oyle olunca Sistemi upgrade edeyim dedim. Acaba çok masraf etmeden ufak dokunuşlar la verim alabilirmiyim. Misal PCIe 3.0e kadar anakart SSD desteği veriyor. 1 TB.lik gen 3 SSD 2500 TL civarı. Birde işlemciyi Ryzen 7 5700x ile değiştirmeyi düşünüyorum. 65 w AM4 işlemciler arasında iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

Sizce işlemci upgrade ile kayda değer bir performans alır mıyım. SSD yi değiştirmek genel performansa ne kadar etki eder. Deneyen , tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. İyi günler dilerim.

• coklu cekırdek ıhtıyacı yoksa ryzen 5 5600 alabilirsin performans artısına yapacagın seye gore hıssedersin.
    ssd de kullanacak alanın artmıs olur 1 tb alırsan ,tek slot varsa 1tb alabılırsın
    ztn elımdekı m2 diyorsun performans farkı hissetmezsin (o da gene yapacagın ıse gore)
  • 560ti çok eski kart nvidianın yeni kart alma zamanın gelmiş işlemci idare eder cs2 valo gibi oyunlar oynuyorsan intel almalısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.