Şimdi Ara

ryzen 5 3600 acayip ısınıyor [ÇÖZÜLDÜ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
4
Favori
26.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürünü beğenmedim iade etmek istiyorum diyin ve iade edin
    Kutu sapasağlam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disaccarry

Hocam 1. de bahsettiğiniz macunda temas sorunu olması %1 gibi bir ihtimal ama macun işlevselliğini yitirmiş olabilir bilmiyorum.
    2. olarak kasa içinin gerektiğinden fazla ısınması muhtemel çünkü toplam 2 fan var yarın gidip önüne 2 fan daha alacağım
    3.Sensörlerde vs hata olmasına düşük ihtimal veriyorum ancak başka açıklama kalmadı göndereceğim %90
    4.Benim aklıma takılan birşey var işlemcilere 4 pin takılması yetemiş diye biliyorum ama 4 pin taktığımda bilgisayarı açtığımda anakart uyarı verdi 4+8 veya 8 pin takmanız daha stabil olur acaba onunla alakası var mı ben 8 pin taktım çok güç mü veriyor acaba voltaj ayarını da yaptım ama bilmiyorum.
    Bugün bilgisyarcıya götüreceğim bakalım sorunu anlayabilecek mi olmazsa gönderiyorum incehesaba.
    Hocam boşuna kasaya ek fan falan almayın. Evet kasa içindeki hava döngüsü ve kasayı rahatlatması için iyidir ama sizin sorununuz net söylüyorum ondan dolayı değil. Önceden de yazdım benim kasa hurda kasa para bile almadı benden bilgisayarcı o derece Kasanın kenarlarını falan silikonla tutturdum kasa alacak param yoktu kenarda mecbur böyle yaptım. Soğutucu olarak sadece stok fan kullanıyorum ekstra hiçbir şey yok ve kasa bildiğin milattan önce kasası.

Sen en iyisi işlemciyi değişime veya iadeye ver(problem hala devam ediyorsa). O kadar çözüm denedik ki çoğu da mantıklı çözümlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

hayir hocam elektronik urunlerin kutusunu acsaniz da sikinti olmaz. kutu icerigini ayni sekilde aldiginiz gibi paketleyip iade yapabiliyorsunuz. urunden memnun kalmadim secenegini secin ama iade ederken yoksa ugrasirsiniz.
    Aynen öyle
  • Alperen1034241 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam her şeyi denedim biosdur fandir olmadı kasanin onundeki cami bile söktüm olmadi elimden başka bir şey gelmiyor Pazartesi yolluyorum umarım iade alırlar

• Ben toplu almıştım tüm parçaları islemci kasa psu ram anakart falan sadece işlemciyi iade edebilirim degil mi? Bir de sizce psuyu iade etmeli miyim sadece 1 adet 8lik girişi var

• quote:

Ben toplu almıştım tüm parçaları islemci kasa psu ram anakart falan sadece işlemciyi iade edebilirim degil mi? Bir de sizce psuyu iade etmeli miyim sadece 1 adet 8lik girişi var
    Psu marka ve modeli yazar mısın? Şahsen ben psu'dan ısınma problemi olduğunu hiç görmedim de duymadım da. Psu problemleri genelde ısınma olmadan ani bilgisayar kapanmaları veya sisteme azıcık yük bindiğinde direk kapanma şeklinde oluyor. Bunlar da genelde PSU'nun sisteme uygun olmamasından (yetersiz) kaynaklanıyor.

Isınma sorunu için tavsiyem anakart ve işlemciyi ikisini beraber iade edin. Bir arkadaş yazmıştı yukarda bana da mantıklı geldi okurken.
  • Hocam pm atmışsınız ama ben pm kullanamıyorum telefon numarası istiyor giriyorum kullanımda diyor buradan yazabilir misiniz

Sharkoon 650w 80+ incehesaptan aldim ama iade etme sebebim kablosu kısa zorla yetişiyor anakartı bukmesin diye

Anakartı iade edin diyorsunuz ancak ben hala sebebini anlamadım anakarti ucuza aldim asus prime x570-p 1250 tlye aldım aynı fiyata muhtemelen bulamam

• quote:

Anakartı iade edin diyorsunuz ancak ben hala sebebini anlamadım anakarti ucuza aldim asus prime x570-p 1250 tlye aldım aynı fiyata muhtemelen bulamam
    Psu'dan gelen gücü anakart işlemciye aktarıyor. Voltaj değerlerinde oynamanıza rağmen işlemci sıcaklığı düşmedi. Belki anakarttaki bir problemden dolayı işlemcide fazla yük birikimi veya ısınma olabilir diye düşündüm. İşlemci değişimi yanında anakart değişimi de iyi olacaktır dedim ben de yukarda bir arkadaş yazmıştı hak verdim okuyunca. Tabii değişmek istemezseniz işlemciyi gönderin gitsin bizimki biraz daha garanti olsun muhabbeti daha çok
  • disaccarry kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı psudan var..

4 pin dönüştürücü ile 8+4 yapabilirsin. Sorunun psudan oldugunu sanmıyorum.

Ha iade edip 8+4 pinli daha kaliteli bir psuda alabilirsiniz.

• quote:

Sharkoon 650w 80+ incehesaptan aldim ama iade etme sebebim kablosu kısa zorla yetişiyor anakartı bukmesin diye
    Ciddi anlamda gergin değilse ve çekmiyorsa sıkıntı olmaz bence. 80+ sertifikası olması güzel psu'nun.
    Şöyle anlatayim gerginliğini direkt psuyu monte edince cekip cpu yerine takmadım psuyu çıkarıp kabloyu taktiktan sonra monte ettim psuyu tekrar. Kablo neredeyse hareket edemiyor

• Sorun anakartta degil muhtemelen ama bilmiyorum gönderebilirim

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Ben sorunun psudan olduğunu düşününmüyorum zaten kablosu kısa olduğu için iade etmeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim

• Nasıl ya sorunsuz bir urunu de begenmeyip gonderebiliyormuyuz? Ne yapacaklar peki o ürünü? Tekrar satamazlar size açık kutu gelse alırmısınız? Bana pek mantıklı gelmedi açıkcası ama arkadaşın işlemciyi almak zorundalar sorunluysa tabiki..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d1sable

Nasıl ya sorunsuz bir urunu de begenmeyip gonderebiliyormuyuz? Ne yapacaklar peki o ürünü? Tekrar satamazlar size açık kutu gelse alırmısınız? Bana pek mantıklı gelmedi açıkcası ama arkadaşın işlemciyi almak zorundalar sorunluysa tabiki..
    Sorunsuz bir ürünü de beğenmedim diyip iade edebiliyorsun. Arkadaşın dediği gibi teknolojik ürünlerde kutu içeriği tam olmalı ve ilk 14 gün içinde (sitenin şartlarına göre gün değişebilir) iade edebiliyorsun.
  • Kutu açılmamış olma şartı vardır bence onda e yoksa 15 günlük pc toplayalım begenmedim deyip gonderelim yani hiç aklım almadı benim. Rtx 2080 super alıp 15 gun takılasım geldi siz boyle diyince

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • d1sable D kullanıcısına yanıt
    internetten alinan urunlerin 14 gun icinde kosulsuz iade secenegi var. iade edilen urunu satici firma ya da servis neyse bakiyor eger sorunsuz ise tekrardan uretici firmaya yollayip tekrar 0 sekilde paketleyip bandrollu sekilde satiyorlar. sorunlu ise resmi servisleri tamir edip satiyorlar ya da hic satmiyorlar diye biliyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: d1sable

Kutu açılmamış olma şartı vardır bence onda e yoksa 15 günlük pc toplayalım begenmedim deyip gonderelim yani hiç aklım almadı benim. Rtx 2080 super alıp 15 gun takılasım geldi siz boyle diyince
    Kutuyu açmadan nasıl herhangi bir ürünü deneme fırsatımız olabilir ki :) Bozuk ürünü nasıl anlayacaktı adam?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.