Şimdi Ara

ryzen 5 3600 acayip ısınıyor [ÇÖZÜLDÜ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
4
Favori
26.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rindaman

Benim sistem boşta 45-55 derece oynuyor.

Önde 3 tane arctic 12 pwm

arkada 1 tane egzoz

yan kapaktan mobo üstüne bir adet 20 cm cooler master

üstte dışarı atan 2 tane corsair pwm fan var.

Evde diğer sistemler boşta 23 25 bandında çalışırken ryzen serisi ne yazık ki bize o eski sıcaklıkları özlem ile andırıyor.

en basidinden cpuz Stres testine sokunca 74'de kaldı.

İstanbul'da şöyle Üsküdar, Ümraniye'de falan olsaydın gelip bi bakmak, yardımcı olmak isterdim, lokasyonu o yüzden sordum.
    Hocam sizde 7-8 tane falan fan varmış bende 2 :) sizinki zaten ısınsa ayıp eder
  • disaccarry kullanıcısına yanıt
    anakarttaki üstteki cpu yazan yeri yeri diyorsunuz değilmi ? her anakartta farklı o. sizin anakartta 8+4'müş. 8pin veya tüm hepsini takın. 4pin takmayın ama derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 6 Haziran 2020; 11:58:15 >
    Benim sana attiklarima bakmamissin bile.Onlari yapmadan sorunun cozulmez.

Kendin bilirsin ugras dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EREN.SİMSEK

Acaba termal macun vurmayı mı unuttu ?

Aklıma gelen ilk soru şu oldu.
    stok fanın altında sürülü halde macun
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Hocam size dedim ben görmediniz pm bakamıyorum numara doğrulama istiyor numaramı girince de kullanımda diyor bakmamak değil bakamadım
  • İnternetten aldıysan hem işlemciyi hem anakartı iade et garanti olması açısından.
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Bugün bilgisayarciya gittim verdim sorun varsa bakacak bulamazsa incehesaba göndereceğim yapacak bir şey yok

1- Macun yıllarca giden bir şey. MX-4 Sür ve 8 yıl arkana bakma diyor mesela.

2- Kasanda yeterince hava akımı yok. İçeri yollayanlar kadar dışarı atanlar da önemli. En azından 1 arkaya 1 yukarı atsın.

4- Psu'nun verdiği voltaj belli, soketlerin hepsi takılı dursun. Anakart ihtiyaç halinde o soketlerden yük artınca gerektiği kadar akım çeker.

Düşün evine trafodan hat geliyor, trafo tutup da senin sobana çılgın gibi güç yollamıyor, evdeki her şey havaya uçardı. Soba gerektiği kadar akımı şebekeden çekiyor.

Yada arabada akü var, 100 amper akü tutup da tüm elektroniğe çılgın gibi akım yollamıyor.

Soketleri tak anakart hız aşırtma anlarında oradan gerektiği kadar akım çekecek o yüzden için rahat olsun.
    14 gün geçmediyse direk yollasaydın keşke. Koşulsuz iade almak zorundalar.
  • Salı günü geldi daha 5 gün oldu

• Bilgisayarciya gösterdim soğutucu alman lazim dedi ilk olarak incehesaba göndereceğim olmazsa soğutucu alırım

iade işlemi başlatın.

daha sonra yenı ıslemcı alırsınız.
  • Bende de 3600 stok fan ile kullanıyorum, render, warzone, pubg o ısıları görmedim bilgisayar 25 saattir açık

İşlemcide sorun var vs demeden iade etmek istiyorum diyip gönder. Her türlü almak zorundalar 14 gün dolmadığı için. Dediğim gibi bence anakartı da yolla. Soğutucuyla alakası yok stok soğutucuyla çok rahat 70-75 derecelerde tutması lazım oyunlarda.
  • Hocam ben bu anakartın içindeki kablonun falan poşetini açtım işlemcinin kutusunu açtım iade alırlar mı pazartesi göndereceğim

• ryzen 5 3600 acayip ısınıyor [ÇÖZÜLDÜ]
    Kurallarına göre iade almıyorlar ürünü açtım ve 4 gündür uğraşıyorum

• kamisama- kullanıcısına yanıt
    Kutularını açtım ve kullandım iade alırlar mı? Neden anakartı iade etmeliyim ki bence iyi?

hayir hocam elektronik urunlerin kutusunu acsaniz da sikinti olmaz. kutu icerigini ayni sekilde aldiginiz gibi paketleyip iade yapabiliyorsunuz. urunden memnun kalmadim secenegini secin ama iade ederken yoksa ugrasirsiniz.

kanunlara görede seve seve olmasa almak zorundalar.. kutularını yırtmadıysanız tabiki :D
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    ryzen 5 3600 acayip ısınıyor [ÇÖZÜLDÜ] kutu açılırken bunu yirtmak zorundayım kutunun tek yırtığı o ama ürünleri gönderdikleri koli yırtık o sorun olur mu

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.