Şimdi Ara

Ryzen 5 3600 için Soğutucu Tavsiyesi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
11.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biosa girip CPU Ratioyu 40x yapıyorsun, vcore'uda amd overclockinge alıp 1.250 yapıyorsun senin işin bitiyor.
  • İmzamda ki ürünle neden aida64 testinde 89 derece görüyorum. Bunu açıklayabilecek biri var mı 1.24V 4.2ghz sabit. Cooler tek fanlı 2.fanı almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 26 Ocak 2020; 20:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PREKAZKA P kullanıcısına yanıt
    cpu core ratio'dan ayarlarsan çıkar.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    bunu yaptıktan sonra prime95 ile yaklaşık 10 dakikalık testte işlemci 90 dereceyi gördü ve artmaya devam ediyordu sanırım uygun hız ve voltajı bulmam gerekiyor
  • Konu takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • snowman mt6 al hocam.

r5 3600:
    4.2ghz 1.4v cinebench r20 63 derece
    1.325v 4.025ghz small ffts 71-74 derece
    masaüstü fan dönmeden durabiliyor.

n11 ramtech adıyla 180 tl
    Aliexpress turkeypost 120 tl

• LLC en üstün 2 Alt seviyesinde
    Core performans boost ve pbo kapalı
    Cpu ratio 4.00
    Voltaj 1,275 değerlerinde aşşağıdaki 15 dakikalık test sonuçlarını aldım ve birazdan 1 saatlik oyun testi de yapacağım.Aşşağıdaki stress testi sonuca göre sizce bu değerler uygun mudur ?

Not:Şuan masaüstünde sıcaklık 47 dereceye düştü 50yi görmüyor

Ryzen 5 3600 için  Soğutucu Tavsiyesi ?Ryzen 5 3600 için  Soğutucu Tavsiyesi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PREKAZKA -- 26 Ocak 2020; 22:8:32 >

normal bir uygulamada ısıtma programlarının sonucuna ulaşman oldukça zor. oda sıcaklığını bilmiyorum ama bu sonuçlar şu kış mevsiminde işini görür.
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    şimdi önceden denediğim oyunda Apex Legends de deneyeceğim.İlk denediğimde 10 dakika içinde 76 dereceyi görmüştü bende çıkmak zorunda kalmıştım umarım orada da beni üzmez sonucu yazacağım
    ok
  • pc de kaç fan var konumları nasıl
    Anakartın 63 derece olması cidden ilk kez karşılaştıgım bir durum
    İşlemcininde fuma sogutucuya ramen o derecelere cıkması bi terslık oldugunu dusunduruyor bana
    sogutucunun montajı
    termal macun
    kontrol edılmelı bence
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Kasanın ön panelinde 4 birde çıkış için arka tarafında egsoz fanı var.Soğutucunun da kendi 2 tane.Montajda ve macunda sorun olduğunu gerçekten düşünmüyorum çünkü birincisi soğutucu işlemciyi tamamen kaplıyor açıkta kalan bölme yok ve macunu da düzgünce orta kısmına yeterli ölçüde bıraktım.Anakartım ucuz bir anakart onunla ilgili olabilir mi anakart sıcaklığı
  • uzunca test etmedim ancak benım degerler
    4150 mhz all core 1.28v ıle 800rpm fan ıle aşagıdakı gıbı

Ryzen 5 3600 için  Soğutucu Tavsiyesi ?
  • Sıvı soğutma veya iyi bir hava soğutma şart.İşlemci kullanımı yüksek oyunlar oynuyorsan.
  • Aynı işlemci ile pbo ve core performance boost kapalı bilgisayar 10 saattir açık değerler şöyle, Ryzen 5 3600 için  Soğutucu Tavsiyesi ?
    Sizin sıcaklıklar bana fazla geldi pbo ve cpb kapalı halinde okadar ısınmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 26 Ocak 2020; 23:3:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Aynı işlemci ile pbo ve core performance boost kapalı bilgisayar 10 saattir açık değerler şöyle,
    Sizin sıcaklıklar bana fazla geldi pbo ve cpb kapalı halinde okadar ısınmamalı.
    Pbo noluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Pbo noluyo

Alıntıları Göster
    Precision boost overdrive diye geçiyor google'da gerekli bilgiler var
  • r5 3600 u 4 ghz sabıtledım ben ıslemcımı stok fan ıle kullanıyorum kasada 2 tane akasa vıper takılı bırı on bırı arkada pubg de pc kaput sıcaklıktan kendını kapatıyo zaten fanda sureklı ara gazı verıyo herkez de bu bole mı
  • 92 cm küçük etkili kalteili bişey isitiyorsan CM hyper 410 serisi
    https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-h410r-rgb/ rgbli
    https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-h410r-white-edition/ beyaz plasitk beyaz ledli
    https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-h410r/ kırmızı ledli
    https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-h411r/ siyah plastik beyaz led. Ben 170 tl bu modeli indiridme yakaldım. TR de rgb ve kırmız ledlisini bulamamıştım

120 cm lik Hyper 212 serisi var yenilenmiş kit ve modller siyah beyaz ledli rgbli çift fanlı modlleri

Bunlar o işelmci için fazlasıyla yerlimalzeme kaliteis iyi soğutuuclar. hepsi 4 bakır borulu

stok fanla düzügün kullanabileceğin maks hız 4.0 dır belki 4.1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.