Şimdi Ara

Ryzen 5 3600 ile sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3800-4000 tl bütçem var. Aşağıdaki sistemi topladım ancak bazı sorularım var. Yanıtlarsanız sevinirim.

İşlemci - Ryzen 5 3600
    Anakart - ASUS TUF B450 - PRO GAMİNG
    RAM - Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 CMK16GX4M2D3000C16
    SSD(elimde vardı) - 128 GB Sandisk
    HDD(bu da elimde vardı) - WD Blue 1TB
    PSU - High Power AK HPE-500BR-A12S 500W

---
    1- Bu PSU bu sistemin güç ihtiyacını karşılar mı
    2- Ekran kartı almadım, sonucunu beklediğim bazı sınavları kazanırsam evden gideceğim, meslek itibarı ile de geri döneceğimi sanmıyorum, ben gittikten sonra bilgisayar internette sörf amacıyla falan kullanılacak. Benim bu durumum önümüzdeki yılın nisanında falan netleşmiş olur, o zamana kadar şu son çıkan oyunları falan oynayabilir miyim bu işlemciyle?
    3- RAM-İşlemci-Anakart birbiriyle uyumlu mudur, sıkıntı yaşar mıyım?
    4- Yine o meblağda sistem önerileriniz nelerdir? Teşekkür ederim şimdiden hepinize

• Ana kart için referans konusu:https://forum.donanimhaber.com/x570-x470-b450-anakartlar-tavsiye-konusu-x570-eklendi--137467824
    Ram için anakartın support bölümü.
    Ryzen 5 serisinde dahili grafik arabirimi yok. İşlemciden grafik beklentiniz olmasın (olsa bile).
  • yukarıdaki arkadaşı dinleme grupta 3 5 kişi toplanmış Msi şövalyeliği yapıyorlar ama Msi den dert yananlarada derman olamıyorlar anakartınız iyi bir seçim güle güle kullanın.
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Anakartın support bölümünde bu ramin kodunu bulamadım. Ciddi bir sıkıntı yaşar mıyım yani?
    Bir de Ryzen 5 3600 ve Ryzen 3400Gnin grafik performansını karşılaştırıp video çekmişler, ekran kartı kullanmamışlar sanırım, 3600, 3500G'ye bayağı fark atmış.
    @MogoLKhan teşekkür ederim
  • IstiglalTr kullanıcısına yanıt
    Ram destek listelerine aldırış etmeyin gönül rahatlığıyla belleklerinizi kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.