3800-4000 tl bütçem var. Aşağıdaki sistemi topladım ancak bazı sorularım var. Yanıtlarsanız sevinirim.
İşlemci - Ryzen 5 3600 Anakart - ASUS TUF B450 - PRO GAMİNG RAM - Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 CMK16GX4M2D3000C16 SSD(elimde vardı) - 128 GB Sandisk HDD(bu da elimde vardı) - WD Blue 1TB PSU - High Power AK HPE-500BR-A12S 500W
--- 1- Bu PSU bu sistemin güç ihtiyacını karşılar mı 2- Ekran kartı almadım, sonucunu beklediğim bazı sınavları kazanırsam evden gideceğim, meslek itibarı ile de geri döneceğimi sanmıyorum, ben gittikten sonra bilgisayar internette sörf amacıyla falan kullanılacak. Benim bu durumum önümüzdeki yılın nisanında falan netleşmiş olur, o zamana kadar şu son çıkan oyunları falan oynayabilir miyim bu işlemciyle? 3- RAM-İşlemci-Anakart birbiriyle uyumlu mudur, sıkıntı yaşar mıyım? 4- Yine o meblağda sistem önerileriniz nelerdir? Teşekkür ederim şimdiden hepinize
yukarıdaki arkadaşı dinleme grupta 3 5 kişi toplanmış Msi şövalyeliği yapıyorlar ama Msi den dert yananlarada derman olamıyorlar anakartınız iyi bir seçim güle güle kullanın.
aschilA
kullanıcısına yanıt
Anakartın support bölümünde bu ramin kodunu bulamadım. Ciddi bir sıkıntı yaşar mıyım yani? Bir de Ryzen 5 3600 ve Ryzen 3400Gnin grafik performansını karşılaştırıp video çekmişler, ekran kartı kullanmamışlar sanırım, 3600, 3500G'ye bayağı fark atmış. @MogoLKhan teşekkür ederim
IstiglalTr
kullanıcısına yanıt
Ram destek listelerine aldırış etmeyin gönül rahatlığıyla belleklerinizi kullanabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme