Şimdi Ara

Ryzen 5 5600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Ryzen 5 5600

Ocak ayında alındı. Tray kutusuz. Garantisi var.

Fiyat 2750 TL sondur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İşlemciyi 2. el olduğu halde sıfır fiyatı ile veya daha fazla fiyata yazmayan bir satıcı . Forumda böyle ilan ve kişileri görmek güzel.

İyi fiyat hayırlı satışlar.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

kimseyi zan altında bırakmak için yazmıyorum sadece bir önyargı oluştu bende bu tarz ürünler için, şuradaki olayı bir göz atın derim,

https://forum.donanimhaber.com/rallyx-nickli-kisiden-uzak-durun--158746744

bu tarz durumlardan dolayı artık fiyatı çok uygun olmadığı sürece ve hassas olmayan ürünler için ikinci el ürün almayı düşünmüyorum artık...

ek bilgi: ayrıca 7 haziran cuma günü incehesap gaming gecesinde 3300 tl den tray satıldı (sıfır olduğu ifade ediliyor, garanti konusu tray olduğu için belirsiz olduğunu düşünüyorum), bunun dışında 3 taksit amazon.com.tr göndericili 3500 den satılıyor şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone -- 8 Haziran 2024; 17:33:4 >

• someone kullanıcısına yanıt

Evet o tarz olaylar üzücü linkteki olay gibi , tabi sizn bıraktınız linkteki olay satıcının sorumsuz ve güvenilmez olduğu ile ilgili bir durum, aslında hepimizi ilgilendiriyor. 2. el biraz kumar gibi oluyor satıcı referansı bol olsa da sıkntılı durumlar olabiliyor keşke olmasa. Az referansı olanda da sıkntı olabiliyor kişilikle ilgili bir durum bu referans sayısı ile olmuyor tabi :)

Bu arada tray işlemcilere karşı ön yargınız varsa kendi adıma bıdı bıdı yapayim. Ben 2 kere 5600 / 1 kere 13400f / 2 defada 7500 f aldım sorun olmadı. Bazı işlemciler başkaları içindi. Tray işlemcilerde garanti durumu aldığınız firma 2 yıl garanti veriyor. Büyük firmalardan alırsanız sorun olmuyor. Ben yaşamadım. İlla bütçem var kutulu stok soğutuculu alırım deniyorsa biraz daha farkla onlarda alınabilir tabi.

• Takip.

• sa işlemci için iletişime geçebilirmisiniz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.