Şimdi Ara

Ryzen 5 5600G 2585 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amd Ryzen 5 5600g 3.9ghz 16mb Am4 65w -mpk Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/amd/ryzen-5-5600g-3-9ghz-16mb-am4-65w-mpk-p-213466050?boutiqueId=61&merchantId=417379

40 TL kuponla 2545 TL.son 2 ürün kalmis. Tray işlemci fan dahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedava resmen

• Dayanamadım aldım hocam.bircok kişi AMD indirime gitti dahada düşecek diyor olsada yılbaşından sonra herşeyin çok pahalı olacağını düşünüyorum.Bu fiyatın iki katına bile çıkacağını dusunuyorum

• Almayı düşünüp de kaçıran varsa İtopya'da 2499 TL.

www.itopya.com
    AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm Islemci| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-5600g-39ghz-16mb-onbellek-6-cekirdek-am4-7nm-islemci_u14171
  • Ofis bilgisayarı için biçilmiş kaftan. Al ucuzundan bir B450 anakart + 8gb 3200mhz ram 10 sene arkana bakma.

• fractal design kullanıcısına yanıt

bu avuc ıcı kadar kasada anakart ve psu mevcut ben bunla beraber efsane bır sıstem kurdum. ayrıca hem displayport hemde hdmi cıkısı var buda süper bir artı

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    AsRock Deskmini X300 Socket AM4, HDMI / DP / VGA, 3 Monitör Destekli, USB 3.2, Gigabit Ethernet, Barebone Mini Bilgisayar - Mini Bilgisayar - Bilgisayar | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/mini-bilgisayar/asrock-deskmini-x300-socket-am4-hdmi-dp-vga-3-monitor-destekli-usb-3-2-gigabit-ethernet-barebone-mini-bilgisayar.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 9 Kasım 2022; 12:6:31 >

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt

X300'ün kötü tarafı notebook rami kullanması ve çok sınırlı hdd desteği olması. 2 hdd ve 1 m.2 slotu var. USB çıkışları da ofis için yeterli değil. 2 yazıcı klavye ve fare derken yetmiyor.

Ben de işyerimdeki pc'yi güncellemeyi düşünmeye başladım. Intel i3 4160 var üstünde. 2 çekirdek 4 izlek ve gt710 ekran kartı. Bunun yerine 5600G güzel olur. Kasayı değiştirmeden işlemci, anakart, ram 3'lüsünü değiştirerek yine bir 4-5binlik oluyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fractal design kullanıcısına yanıt

valla bekletiye göre cazibesi artıyor . normal anakartların uygun fıyatlı olanlarında displayport ve hdmi cıkışı bırlıkte yok . benım ıcınde en onemlı unsur kucuk ve 2 cıkışlı olmasıydı . o yuzden x300 tercıh ettım

• Şu an hepsiburada da sepet indirimiyle 2469 a geliyor. Taksitleri şubata erteleme var. Nays kartla peşin 250 tl iadeli alınırsa 2219 a geliyor. Çok iyi fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • waddey22 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu bilseydim açtığım konudakini almazdım çok iyi fiyat valla

• 2200g den 5600g ye upgrade mantıklı mı? Çok sık oyun oynamıyorum ama sanırım fiyat dip..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiseyn kullanıcısına yanıt

Evet. Ağır oyun oynamayacaksanız iyi bir APU.

• waddey22 kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler. Güzel fiyat bekliyordum sayenizde aldım.

• nays ta 1250 limit veriyor nasıl artırıcaz.

• odrin34 O kullanıcısına yanıt

İki defa 1250 tl göndermeyi deneyin

• İsbankasi müşterisi olmadan bir ayda 1250den fazla yükleme yaptırmıyor. Uygulama üzerinden bağlanın 15dkda müşteri oluyorsunuz. Limit 7500e çıkıyor.

• xiseyn kullanıcısına yanıt

alabiliyorken alın bence hocam ekonomi malum, seneye 4k altına bulunmaz muhtelemen.

• Yeri degil biliyorum ama i3 7100 rx460 sistemim var ondan gecmeye deger mi? H110 anakart ile kac para eder eski sistem?

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt

5000₺'ye ikinci elde 1660 superli sistem alınır. Buna bu para kesinlikle verilmez, başlığa sığdırmış resmen tüm özelliklerini 4 usb port hariç.

• Sirchade kullanıcısına yanıt
    Seneye demek çok iyimser olmuş.yilbasindan sonra fiyatlar tavan yapacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.