Merhaba işlemci alacağım ancak arada kaldım en iyi işlemciyi almak istiyorum ve sorun yaşamak istemiyorum, hem oyun hem de render performansı olarak. Ryzen 9 7950x3D stabilite sorunları var mı? Intel 13900K mı almalıyım yoksa 7950x3D mi? İkisi arasında render performans farkı çok mu? Ve Intel'i 360mm sıvı soğutma ile soğutabilir miyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68A2E8854 -- 29 Nisan 2023; 0:8:37 > |
Ryzen 9 7950X3D vs Core i9 13900K
-
-
intel candır, ryzenin yanma ihtimali heycandır...
-
İncelemelere bakın,arastırın.Kafanıza yatanı alın.
Altta Ryzen yanar Intel candır denmis.
6 ay sonra 1851 Soket cıktıgında canınız sıkılmayacaksa, Render-Blender-3D de 253W-350W lara kadar tuketim oldugunda 360 AIO Sogutuyorsa 13900K,KS alın.
Simdi 7950X3D alırım 3 sene sonra da en yuksek islemciyi takar aynı Anakartla devam ederim diyorsanız onu da alabilirsiniz.
İncelemeleri inceleyin.her gun yeni birsey cıkarıyorlar dogru mu yalan mı bilmiyorum.
7950X3D bosta 150W tuketiyor,yok yanıyor vs bunlara da bakın kafanıza yatanı alın.
-
öyle intel candır demekle olmuyor
neden candır mesela? açıkla sevgili dostum iki cümle ile işi bitirme
-
7000X3D işlemcilerde şuan bir yanma sorunu var, yeni bir revizyon veya update gelene kadar uzak durun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İncelemelere bakın,arastırın.Kafanıza yatanı alın. Altta Ryzen yanar Intel candır denmis. 6 ay sonra 1851 Soket cıktıgında canınız sıkılmayacaksa, Render-Blender-3D de 253W-350W lara kadar tuketim oldugunda 360 AIO Sogutuyorsa 13900K,KS alın. Simdi 7950X3D alırım 3 sene sonra da en yuksek islemciyi takar aynı Anakartla devam ederim diyorsanız onu da alabilirsiniz. İncelemeleri inceleyin.her gun yeni birsey cıkarıyorlar dogru mu yalan mı bilmiyorum. 7950X3D bosta 150W tuketiyor,yok yanıyor vs bunlara da bakın kafanıza yatanı alın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X