< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXENeO -- 1 Ocak 2018; 18:1:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXENeO -- 1 Ocak 2018; 18:1:49 > |
Öncelikle hatayı Osiris: New Dawn gibi ''early access'' furyasından bir oyunun fps değerlerine aldanarak yapıyorsun ve oyun tam anlamıyla bir optimizasyon özürlüsü. Pubg kadar değil ama, baya sıkıntılı bir oyun. Pubg'de nasıl performans testi bir kıyas kabul etmezse, bu oyunla da etmemeli. Steam yorumlarına bakarsanız zaten, sizin gibi sorunlarla karşılaşan bir çok kişi göreceksiniz. Bir de testi optimizasyon sorunu olmayan AAA oyunlarla yapmanızı öneririm. Doom, Gta V, Tomb Raider bunlara örnek olabilir. Sonra da internetteki testleri karşılaştırıp sorunun nerede olduğunu çözmek daha kolay olur diye düşünüyorum.
|
Ryzen değil oynadığın saçma sapan optimize özürlü oyunlar üzüyor
Edit: Ryzen 1600 3.9ghz ve GTX1060 kullanıcısı |
Görev yöneticinin detaylar kısmından öncelik atama var. Oynadığınız oyunun önceliği düşükse en üste getirebilirsiniz. Bu arada attığınız görselde işlemci darboğazı görünmemekte şuçu hemen işlemciden bilmeyin.
|
Ortada darboğaz olsa işlemci de %100 olur. Başka bir sıkıntı var.
|
sorununun yazılımsal olmadığına eminmisin
|
garip bir sorun hocam
https://www.youtube.com/watch?v=SWZlFm1-R0Y burda yüksek fps alıyor siz niye alamıyorsunuz çok çok garip |
bunu yazmak için girmiştim erken erişim oyunda sistem test edilir mi arkadaş
|
1600ü 3.9ghz ve gtx 1070 mis gibi akıyo valla hiç sıkıntı yok
|
Neden herkes yazılım denılınce bu yazılanlar akla gelıyor.Yazılım demek bu degıl arkadaslar.
Bırsuru yerde paylastım ıntel sıstem kullanır gıbı veya ryzenı aldım wındowsu kurayım oyunumu oynayım dersenız yasamadıgınız sorun kalmaz dıye.Aratın bulun artık yazmıyorum bırsey |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 26 Aralık 2017; 18:41:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 29 Aralık 2017; 0:42:4 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 26 Aralık 2017; 19:18:26 > |
|
|
|
|