Şimdi Ara

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
6
Favori
40.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an sistemim idare eder.Fx 6350 kullanıyorum ama oyunlarda fln acayip darboğaz yapıyor.1080p 60 fps olsun istemiştim,çok şey istedim herhalde

Sırf bu durum yüzünden ekran kartı almadım.Ryzen sistem toplarım demiştim ama durum ortada.Elimizde para kala kaldık İşlemciyi alsak anakart alamayız,anakart alsak,işlemci alamayız.Daha ram e bile gelemedim düşün artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Hocam şu an sistemim idare eder.Fx 6350 kullanıyorum ama oyunlarda fln acayip darboğaz yapıyor.1080p 60 fps olsun istemiştim,çok şey istedim herhalde

Sırf bu durum yüzünden ekran kartı almadım.Ryzen sistem toplarım demiştim ama durum ortada.Elimizde para kala kaldık İşlemciyi alsak anakart alamayız,anakart alsak,işlemci alamayız.Daha ram e bile gelemedim düşün artık

r5 1600x'i bekleyin. İkinci çeyrekte muhtemelen Nisan'ın 2. haftası çıkacak r3'lerle beraber.

6 çekirdek 12 izlek.

ortalama fiyatı da 900 ile 1200TL arasında olur.

anakart olarak B serisi 400TL'ye dahi var şu anda.

DDR4 ram'lerde ucuz.

1600X'in F/P olacağı muhtemel. Belki 95% bile diyebilirim.

• Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Valla ben oyun oynamıyorum eskisi kadar yaşlandık artık heralde,ama genede iyi bir apu sistem toplama hayaliyle 16 gb corsair vengeance tek modulu aldık onla yatıp kalkıyoz o bana bakıyo ben ona istedikleri başlık parasını bulursam sistemine kavuşturucam armi öyle hüzünlü duruyo garibim.

Valla 1080p 60 fps artık yeni işlemciler ve vega yada nvidia için voltalarla rahat gerçekleşir tabi arkham knight gibiler hariç ona hiçbişey yetmez ama çoğu oyunda rahatlıkla 60 fps alınır 1080pde çünkü artık bunlar 4k için çıkıyorlar-öyle idda ediliyo- hele nbide yanınada freesync aldınmıydı ohh mis gibi olur,şu an herşey çok güzelleşmeye başladıda işte ekonomi vs tabi işimiz zor.

Yaradan yardımcımız olsun hayırlısı neyse o olsun artık ne diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Bende blokladım hala bana hakaret etmeye kalkıyor alıntılayıp,hayır madem Erdi'yi beğenmiyosun bu forumda ne işin var doğru aslında kendini avutuyo sağa sola saldırarak heralde,Erdi'nin dediği gibi hayal aleminde yaşayan biri gerçek hayatta bana öyle diyemeyeceğini kendide biliyor ağlar beni görse korkusundan,altına kaçırır burada kolay tabi,anlamadığım yönetim nasıl banlamıyor hayret böylelerini.

Millete intel kullanmasın dediğim filanda yok fanmışım,isteyen istediğini kullansın ama kullanana da çöp filan denmesin.

İntel'in de core mimarisi çıkacak bekleyenler intel kullanıcıları beklesin derim %15 fark edecekmiş hatta ha ben tercih etmem ben apu kullanıyorum,intelde bu yılın 2. yarısında Amd igpulu apu çıkaracakmış bakacağız artık hangisi daha iyi ise onu alırım,hangisi soket değiştirmiyosa,fiyatı uygunsa.

Hala hakaret ediyor yahu, mesajınıza yaptığı alıntıya bakayım dedim. Ne göreyim hakaret.

Ben olsam bir çıktı alıp, emniyete şikayet ederdim ya da internetten e-devlet yardımı ile de şikayet edebilirsiniz.

Ne de olsa yeni kanunla, polisler dahi KHK yayınlandığı tarihten itibaren internet suçlarına giren her türlü suç için izin almadan soruşturma açabiliyorlar.

• Knisath kullanıcısına yanıt
    Valla bencede en f/p dediğiniz sistem 8-16 gb ram r5 6 çekirdek 12 izlek işlemci,b350 anakart yeterde artar bile uzun süre.

Ben apu yoplamayacak olsam bende aynı şekil toplardım.
  • SW:BF 4k ultrada vega, ryzen 1700x ile 60 fps sabit veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Aldım zaten ekran görüntülerini forum yönetimi bişey yapmassa şikayet ederiz ama işte çoluk çocuk şimdi vicdan meselesi,beni görse ağlayacak biri için çok uğraşmak istemiyorumda biraz daha zorlarsa sabrımı alıntılar elimde.
  • Vatan ön siparişle paraları toplayıp sonra arazi olmasın beklenir Vatan'dan zaten iflas eden edeneyken bu da son vurgunu yapayım demesin.
  • okadar para verdikden sonra intel alırım adı üstünde la amd sonuçta :D
  • Bu fiyatlara amd alınmaz.
  • oooo ızgaracılar toplanmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

En ucuz OC yapılabilecek işlemci+anakart kombinasyonu 2270TL tutuyor. Üstüne DDR4 ram alınacak, 2700-2800 olacak. Öküz alırım o paraya. Ben 2600K'yı bir temizleyeyim, daha uzun bir süre beraberiz anlaşılan

Öküz ile beraber Battlefield 1 mi oynayacaksın yoksa bahsettiğin öküzün LCD girişi var Battlefield oynatabiliyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru ya bu fiyata amd alınmaz 1100 dolarlık aynı performanstaki işlemcisini almak varken

Adamlar yarı fiyatına sunuyor daha fazlasını hala bu fiyata alınmaz diyenler var şaka gibi,neyse sanal izleksiz 7600 alırlar bizde daha az fiyata %69 geçen 6 çekirdek 12 izlekliyi alırız,kimse zorla Amd intel alın demiyor tabi ki.
  • Fiyat üzdü :(
  • Fx 57 gibi koparacağım diye geliyorlar gerçekten koparıyorsalar intelin fiyatı da ister istemez 2. Elde fiyatı düşer fx 8 çekirdeklerin bile fiyatları bayağı düştü .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Onlar büyük oyunu görüp bozanlar, 1250 TL'ye 4 çekirdekli i5 işlemci alan adam gelip buraya zeni beklemediğim iyi olmuş diyor, kafalar paris.
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    Zaten amd fx serisini üretmeye devam edecekmiş ve daha uygun fiyatla satmaya başlayacak o yüzden büyük indirimler görebiliriz fx serisindede.
  • 120+ FPS üzeri oyuncular için bu RYZEN ler ne kadar başarılı olacak merak ediyorum.
    4K 60FPS oyun başarısı çok bir anlam ifade etmiyor sanki oyundaki işlemci gücü için..
    1080P 100-150 FPS arası neler yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Aga bu fiyat nedir ya?Ryzen gelsin yeni sistem toplayalım dedik,bekledik gelen fiyata bak

R5 in fiyatları da böyle olacaksa işimiz var demektir.Ahhh ah bunlar hep dolar kurunun etkileri.Doların yükselmesi bizi etkilemez diyen .......lar hala böyle mi düşünüyor merak ediyorum doğrusu.Ne zaman sistem toplamaya niyetlensem bir aksilik oluyor toplayamıyorum

her zaman bilgisayar toplanır aga, sen gidip son seriye odaklanırsan tabi acıtır
    ama 2 nesil geriye git max 5 fps farkeder, mesela şu an i7 4790k+anakart+ram uygun, en az 3 sene götürür seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 23 Şubat 2017; 18:14:52 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.