Şimdi Ara

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
6
Favori
40.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok pahalıymış. bir işlemciye 1500-2000 lira değmez.
  • Amd Ryzen 7 1700 Benim olacaksın
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Dunyada en cok sallama ustasi sensin kardesim :) git olum kral'ın gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 23 Şubat 2017; 20:15:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi ryzen yine oyunlarda intel'in ortalama bi islemcisinin gerisinde kalacak, 7700k'yi falan gectim. Cevap vermeyin sadece bekleyin haksiz cikarsam anirip video atacagim

• redoracle R kullanıcısına yanıt
    Hahahahahahahahha cok guldum kralın gelsin oğlum ben 23 yasimdayim.

• biz hala g4560
  • amd'nin işlemci sektöründe "ben hala varım, ölmedim" demesine sevindim inşallah rekabet kızışır. rekabet müşteri için her zaman olumludur ancak ryzen işlemcilerin o kadar pahalı olmasına cidden şaşırdım bakalım ne kadar iyiler bekleyip göreceğiz

son olarak pc master race altın kuralı olan "never pre-order" kuralına dikkat edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 23 Şubat 2017; 20:12:12 >
  • Intel candır gerisi heyecandır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar bir de lansman fiyatlarıymış 6 Mart'a kadar. 6 Mart'tan sonra zam gelince kaç lira olacak kimbilir. Fan değilim. Hangi işlemci parasına göre iyi performans verirse onu alırım. Körü körüne yorum yapmanın anlamı yok. Hele bir gelsin, benchler haricinde günlük kullanımlar ortaya çıksın o zaman fanatikliğinizi yaparsınız.
  • Bu işlemci zorlanınca steak tavasına dönmeyecekse fena olmaz aslında, fiyata vurarak haksızlıkmı ediyoruz acep
  • Arma 3 Multiplayer performansini gormeden inanmam.

• Cpu kullanimi her uygulamada amd muadili intelin daima gerisindedir.

Ornek ayni uygulama da

Amd-%81

Intel-%95

Buda ek islemler yaparken daha kisa surede kullanim sunuyor.

Ben R5 ailesinin dx12 ile cok f/p isler basaracagina eminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyraxus

İlk revizyon yeni cpu lar alınmaz. 2. Nesil hatalardan giderilmiş Ryzen alın alacaksaniz. Oyun oynayan adam zaten 2. El 3770k alsın geçsin. Yeter artar bile.

başa tuttur seçeneği olsa da şu yorumu başa tuttursak
  • intel fanboylarının boş yorumları olmasa güzel konu aslın da.
  • Bf 1 1920x1080 ultra sonucunu merak ediyorum

• Amd doğru olanı yapmış bu sefer. F/p sağladıkları sonra ille de intel demenin mahiyeti kalmıyor. Hele de bazı ürünlerde benzer performanslar baz alındığında amd fiyatı çok daha fazla düşükken...

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

En iyi ryzen yine oyunlarda intel'in ortalama bi islemcisinin gerisinde kalacak, 7700k'yi falan gectim. Cevap vermeyin sadece bekleyin haksiz cikarsam anirip video atacagim

Hocam fazla iddialı oldu sanki

Neyse umalım da dediğiniz olmaz çünkü öyle bir durumda bu fiyatlarla pazar payını bayağı kaybeder amd ve yine intelin merhametine(!) kalırız.
  • Intel'in 7. nesil i5 işlemcileri ile benzer performans verip fiyatı 1 tık aşağıda olursa ülkemizde beklenenden fazla satabilir. Üst modellerden çok orta segmente hitap eden modellerin fiyatını ve performansını merak ediyorum. Gidipte i7 6900k seviyesindeki performansı 50TL ucuza sağlayıp alt sınıflarda çuvallarsa anca %2-3 lik kesimin işine yarar gibi duruyor. Bu jenerasyonda bekleneni veremeseler dahi rekabeti başlatan bir hamle olmuş oldu. Rekabet her halükarda tüketiciye yarar.
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Ne var hocam G4560 mis gibi işlemci 250 liraya. FX 6350'yi döven bir işlemciden bahsediyorsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 23 Şubat 2017; 20:55:12 >
  • Abiler cahilliğimi mazur görün. Bu fiyatlarla kasa toplamak 4 binden başlıyacak. Ps4 pro aralık ayında 1700 liraydı. Onu almak daha mantıklı değilmi?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.