Şimdi Ara

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
6
Favori
40.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amd ve intel birbirlerinin kankası olup, yahudi satış politikası 2 firma.
    pepsi-cocacola
    nokia-ericson
    ipana-signal gibi

pazarda tek olursanız birileri mutlaka heveslenir.

size de böyle işte fanatikliği kalır amd-intelin

amd geriden geliyor 2010 da çıkan 32nm intel işlemcileri yeni üretiyor amd denebilir.düne kadar 45nm idi.
    80-286 işlemci
    RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !
  • Faustus F kullanıcısına yanıt
    hangi kafa? ben göremiyorum
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    gönül ister ki 1.5klık işlemci kullanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

En ucuz OC yapılabilecek işlemci+anakart kombinasyonu 2270TL tutuyor. Üstüne DDR4 ram alınacak, 2700-2800 olacak. Öküz alırım o paraya. Ben 2600K'yı bir temizleyeyim, daha uzun bir süre beraberiz anlaşılan

Aynen katılmaktayım fiyatların maşallahı var en iyisi eldeki işlemci candır
  • kardeşim iyi misin ryzen'deki bütün cpular oc oluyor
  • Cevap verecek bir Allah'ın kulu yok mu bilgisi olan arkadaşlar yeni sistem toplamayı düşünüyordum 2500'e şimdi bu Amd nin yeni işlemcileri arasında i5 7500 veya i3 7100 e denk bir işlemci yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

quote:

Orijinalden alıntı: Gscarbon

vatan das ıkıntı var sanırım
    63 tl gözüküyor fiyat RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !

Yurt dışındaki şartlar söz konusu olsaydı 10 tane siparişi patlatırdım hemen.

Eğer şuan para olsaydı 5 tane alıp satardım.Malum ay sonu 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla helal olsun amd ye intelin 1000 dolarlık işlemcisinden daha hızlı işlemciyi 499 dolardan çıkardı . Bizde dolar kuru yüksek olduğu için fiyatlar yüksek geliyor tabi ama ülke gerçekleri yapacak bişey yok . İntelde buna karşı bir hamle getirecektir ki fiyatlarıda seve seve aşağı çekecektir . Rekabet iyidir , her zaman kullanıcıya yarar. Marka fanatikliğinin bir anlamı yok .

• Yok hocam üst seviye işlemciler tanıttılar , mart sonu gibi orta seviye ve giriş seviyesi tanıtılacak diyorlardı ama tam bilmiyorum çıkış tarihlerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyraxus

İlk revizyon yeni cpu lar alınmaz. 2. Nesil hatalardan giderilmiş Ryzen alın alacaksaniz. Oyun oynayan adam zaten 2. El 3770k alsın geçsin. Yeter artar bile.

4-5 yıl kullanılmış 3770k lara 550-600 tl para istiyorlar.

Adam üstüne 150-200 daha koyar gider r5 alır. Sıfır yeni nesil işlemcisiyle akar.

Dolayısıyla çok saçma bir yorum olmuş sizin ki

• 32aslan kullanıcısına yanıt
    Cevab için teşekkürler hocam daha çok var o zaman en iyisi intel bir sistem toplamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt.

Cevab için teşekkürler hocam daha çok var o zaman en iyisi intel bir sistem toplamak

Ryzen orta seviye işlemcileri güçlü ve fp gelirse 2 ay içinde intel %20 kafadan ucuzlar size söyliyeyim.

Dolar kuruda günden güne eriyor. Beklemek mantıklı bir seçenek sizin için

• Aceleniz yoksa bekleyin hocam , aynı fiyata yada daha düşüğe daha performanslı sistem toplayabilirsiniz.

• Kararsız kaldım çok ama sonradan pişman olmaktansa ve zarar etmektensen galiba beklemek daha iyi olacak teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Aceleniz yoksa bekleyin hocam , aynı fiyata yada daha düşüğe daha performanslı sistem toplayabilirsiniz.

O nasil olcak ? Amazondan mi toplamak gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1700 + x370 sipariş verdim.

bakalım o.c potansiyeli nasıl x olmayan modelinin. 4'e voltajsız çıkarsa 1700x'e gerek kalmaz.
  • Neden bu kadar pahalı yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyal -- 23 Şubat 2017; 21:42:32 >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Şimdi intel almayacak , amdnin orta seviye ryzenları bekleyecek , bu şekilde olursa aynı fiyata yada daha ucuza daha yüksek performans alacaktır .

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Görende intelde sorun yok sanır anakartların işlemci soketi bükülüyordu adamlar ilk flex anakartı yaparak tarihe geçti,ilk telefondada iphone yapmıştı
  • Amd sonuna kadar hakediyor parasını
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.