Şimdi Ara

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
6
Favori
40.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsunbol oc lu günler dilerim

Bol bol test(ısı,oyun,render vs) bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Hayırlısı olsunbol oc lu günler dilerim

Bol bol test(ısı,oyun,render vs) bekleriz.

Sağolun, elimize bir geçsin de bakalım
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Hangi anakart markası, modeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 23 Şubat 2017; 22:12:53 >
  • pahalı diyenler gitsin intel alsın ilk 14 nm amd işlemci devrim lan bu devrim
    Rekabet iyidir
    bilgisayarımı fx 6300 le toplamıştım 2-3 yıldır kullanıyorum sorunsuz
    bu arada 100 milyarımda olsa amd toplarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Knispel

Hangi anakart markası, modeli?

Asus prime x370
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

Dunyada en cok sallama ustasi sensin kardesim :) git olum kral'ın gelsin :)

abim söyledi kod basıyorlarmış bu amd'lere doğru mu ?

iyice kod basınca daha iyi çalışıyorlarmış, valla bak.
    sonra millete hakaret edince de forumdan banlanmıyormuşsun neden ? eşeğin kılından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jin_paci

AMD athlon, fx serilerini kullandım fx serisi cöp cıktılar fp ürünleriydi daha sonra intel 4770k aldım 3 yıldır kullanıyorum bir sıkıntım yok işlemcimle 4.5 stabil kullanıyorum 3 yıldır her oyunada yetiyor 6. nesil 7.nesil görünce gerek duymadım degiştirmeye AMD eski bir amd kullanıcı olarak amd ryzen serisi işlemcileri merak ile bekliyorum bende almak için acele etmiuorum bir çok teknoloji sitesine gelir 1600x ile 1800x kadar olan işlemcilerin tüm oyun perfonmaslarına baktıktan sonra kararımı vericem şuan benim için erken almak bekleyip göreceğiz Anakart kısmına gelirse GA-AX370-Gaming K7 ve k5 serisi diyer anakartlardan alınası daha çaf çaflı olmuş rgb vs faz sayısına bakarsak ise asrock taichi güzel ürüne benziyor bilgisayarını rgb çümbüşüne dönüştürmek istiyorlarsa gigaserisi çok güzel duruyor herkeze slm kavga etmeyi kesin bence arkadaşlar kendi aranızda hep birlikte bekleyip görelim şurda son 10 gün kaldı :) Herkeze hayırlı forumlar.

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !

anakart şekil olmuş.

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    BF1 değil ama çok gerçekçi çobanlık veya kasaplık oynayabilirsin. LCD girişi yok, ot ve su girişi var. Ayağını yerden kesiyor hem
  • Testleri bekliyoruz bakalım sipariş veren varmı acep
    Bende de Z'si var onun. Niyeyse görüntü olarak biraz fakir olmuş ama Z'ye göre. Bakalım işlemciyi almadım daha belki elden çıkarırım. Vrmler falan tamamen aynı değil mi?

Hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 23 Şubat 2017; 22:47:34 >
  • quote:

Essek oglu essek ben kod olayini duzelttim istersen bir daha anlatayim.

Eşek olarak taktığın sıfatı kim hak ediyor herkes biliyor.

Ha bu arada az önce abim aradı çok fena kod basmışlar bu ryzen işlemcilere öyle böyle değil. Felaket kod basmışlar. Esrarengiz bir papaz gelip basılan kodları kutsamış bir de.

FX'te olmayan kodları basmasını salık vermiş. Bolca kod basınca harika overclock potansiyeline kavuşmuşlar, ondan hızlıymışlar. Valla bak, abim aradı söyledi şimdi telefonda. Bilgisayar mühendisi kendisi. 10 yıldır falan çalışıyor şirkette, intel işlemcilere kod basıyor hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Knispel

Bende de Z'si var onun. Niyeyse görüntü olarak biraz fakir olmuş ama Z'ye göre. Bakalım işlemciyi almadım daha belki elden çıkarırım. Vrmler falan tamamen aynı değil mi?

Hayırlı olsun bu arada

Vrmler aynı derken neyi kasttetiniz anlayamadım

Sistem ramleri ise ddr4 de sipariş ettim. gpu ramleri diyorsanız, apu olmayan modelleri bunlar. Elimde RX 480 var onunla kullanacağım.
    Ben basta kod eksikligini anlattim ama oyle demek istemedim tam anlatamadim bir daha anlatayim CMT'de kod eksikligi yok hata'lar var benim kod eksikligi dedigim Windows 7 8 10 icin CMT'yi desteklemeyen eksik kodlar var buna kod eksikligi deniyor ben bunu anlatmaya calistim suan hayla Windows 7 8 10 CMT'yi tanimiyor algilamiyor bu yuzden tek izlek performansi cok dusuk L2 L3'u bile tanimiyor yani kod eksikligi CMT'de degil Windows 7 8 10'da var CMT'le bag kuramiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1800X dediğiniz işlemci Intel'deki rakibine göre yarı fiyatına satılıyor oyun testleride geldiğinde daha net anlaşılır. Bu fiyatları bile beğenmeyenler olursa AMD komple kepenkleri kapatsın adamlar daha ne yapsın anlamadım.
  • quote:

sen intel'in fanboyusun sanada o sifati takanlar var o dedigin kisilere coktan takmis birisiyim simdi yallah.

Sanada kod takmışlar. Valla bak. Abine söyle iyi kod basıyormuş.
    Şu soğutucu kısımlar var ya işlemci çevresinde filan anakartta bazılarında kule gibi yapmışlar hatta o işte vrmler.
  • Yav arkadaş birinizde altta kalın ya ne olacak? Gerçekten hakaret dolu mesajlarınızın tümünü okuduğumuzu mu sanıyorsunuz? Dışarıdan nasıl gözüktüğünüzü söylememe gerek yoktur herhalde tahmin edin.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Teknobiyotik'te AMD Ryzen ™ 7 1700 3.0GHz AM4 İşlemci + Asus Prime B350M-A USB 3.1 AM4 Anakart 1800 TL'lik paket yapmışlar.Intel tarafında çarpan kilidi açık işlemci + anakart en aşağı zaten 1800 civarı tutuyo aşağı yukarı
  • quote:

Sen malsın hemde tam malsın konusmandan kendini ne kadar mal oldugunu belli ediyorsun sen zaten dogustan beyninden engellisin kendin soyluyorsun kendin guluyorsun beyinsiz kafasiz mal Allah'ın malı akıl hastası velet oraya gelirsem senin agzini burnunu kirarim lan Allahsız olum hasta misin lan sen.

bir bok yapamazsın.
  • Fiyatlara bak.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.