Şimdi Ara

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
6
Favori
40.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar kötü gibi ama birde alt modellerin fiyatini görmek lazım. İnşallah bu sefer bizi intel tek elliginden kurtarirlar. Umarım eski hatalarından ders çıkarmışlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat konusuna girmiyorum neredeyse yurt dışı fiyatı ile aynı sayılır.Tek beklenmesi gereken nokta oyun testleri ve kullanıcı yorumları.Yeni sistem dizecekler için bulunmaz nimet tabi AMD dediğini yaptıysa.Testlerde aslan,kaplan sonra niyeyse öyle olmuyor.
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Aslan kardesim ben acikladim gene aciklarim AM3+ ile AM4 arasinda cok buyuk farklar var AM3+'lar sadece iyi OC yapiliyor AM3+ neden cop cunku Bulldozer mimarisinin zayifligi ve hatalarindan kaynaklaniyor islemci komut seti performansi dusuk bu iyi birsey degil islemci yuksek enerji ureten isinan islemci hal boyle olunca anakart ile chipset'i bu mimari sayesinde ne performansi var ne ozelligi var chipset desen yuksek enerjiyle calisiyor chipset isiniyor intel'ler bu kadar degil AM3+'da SSD tak az fark hissedeceksin %15 performans artisi goruceksin buna yetmiyecektir intel'in anakartlarinda SSD tak Turbo takmis gibi olursun %60 performansi farki goruceksin AM3+'ya aralarinda 10 kat fark var intel'in anakartlari performansli bir cok ozelliklere sahip chipset'i dusuk enerji uretiyor cok isiniyor simdi ise AM4'ler intel'in tipa tip aynisi oldu hatta az farkla onune bile gecicek anakart ureticileri kendi kafasina gore anakart uretemez anakart ile chipset islemci mimarisine gore islemci performansina gore yapiliyor islemci cok yuksek performans veriyorsa anakart chipset o sekil uretilir ve cok yuksek performans verir AM3+ ile AM4 arasimda cok buyuk farklar var AM3+ suan cabuk bozuluyor intel oyle degil cok dayanikli.

• 6700 i7 e yakın güç sunan kaç tl acaba şu an ?

• çok pahalı olmamışmı dolar kurundan haberim var 5-6 ay evvel 6700 aldım 1170tl idi suandada 1400 1500 sanırım

umarım başarılı ve uzun ömürlü güzel bir işlemci olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 23 Şubat 2017; 23:35:28 >
  • fiyatlar çok yüksek vatan burda resmen fırsatçılık yapmış.bence bir iki ay bekleyin AMD bu belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

çok pahalı olmamışmı dolar kurundan haberim var 5-6 ay evvel 6700 aldım 1170tl idi suandada 1400 1500 sanırım

bu tanıtılanlar intelin en üst seviye işlemcilerine kafa tutacağı söylenen işlemciler oldukları için fiyatlar gayet makul
    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i7-5960x-soket-2011v3-8-cekirdekli-30ghz-20mb-onbellek-140w-islemci.html

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    5-6 ay önce 2.90 civarlarındaydı hocam kur , şimdi 3,60 seviyelerinde . Normal yani bu fiyatlar , belki kampanyalarla falan daha ucuza alınabilir ilerde.

• vatan tabi hemen %50 daha fazla fiyat dayamış şuna bak türkiyeden ürün almamaya özen gösteriyorum sizde sakın almayın
  • Dolar daha düşücek gibi gözüküyor. Bunun yanında işlemci daha yeni çıktı sıcağı sıcağına fiyatı yüksek, Ha yine intele göre iyi ancak belki intel tarafında indirim olur amd nin satışlarına göre. Belki rekabet ortamı oluşur ona göre hareket edilir. Açıkçası ben ryzen işlemcilerden dolayı toplamadım. Doların daha düşeceği kanaatindeyim.
  • Fiyatlara baktımda şaka gibi 1200 e 6700 i7 almıştım herşeyime fazlasıyla yetiyor iyiki intel varmışta zamanında almışım bu kurlarda ucuz olan şey bile uçuk fiyat

• Vatanın tasarımı değişmiş daha yeni görüyorum
  • Sistem topluyorum. Almadıgım son parça işlemci idi. Ne yapsam ki :) tam da 7700k alacakken

• Oha adamlar high end i resmen alınabilir seviyeye çekmiş. Ama yorumlar tam tersi. Çünkü algı yanlış yapılmış.

Bunlar saf oyun işlemcisi değil. Yakında oyun odaklı işlemciler de çıkarırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

çok pahalı olmamışmı dolar kurundan haberim var 5-6 ay evvel 6700 aldım 1170tl idi suandada 1400 1500 sanırım

umarım başarılı ve uzun ömürlü güzel bir işlemci olur

şu anda 1500 TL 6700 ve r 1700, r1700x, r1800x'in intel karşılığı 6800k 6900k.

6800K'nın fiyatı 2000TL

6900K'nın fiyatı 4600TL - R7 1800x'in fiyatı 2200 TL ve 6900K'dan çoklu işlemde %9 daha iyi olduğu iddia ediliyor. Tek çekirdek performansı da aynı.

Arada 2400TL fark. O 2400TL'ye hem x370 anakart + ram + rx 470 ya da rx 480 alma şansınız var.
  • RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !

577x3.57= 2059tl

Vatandakı fıyatı 1800tl

Nasıl Tr den almak %50 daha fazla oluyor anlat bılelım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 24 Şubat 2017; 0:6:43 >
  • İ7 7700k nın gerçek rakibi Ryzen 1600x. yine de daha performanslı hatta tek çekirdek olarak daha iyi olduğu için Ryzen 1700 den oyunlarda vs daha güçlü.. İ7 7700k dan da..
  • aceleniz yoksa sistem falan toplamayın derim. hem fiyat biraz daha düşer
    hem de amd normalde kaliteli oyun kodları falan verirdi işlemci/ekran kartlarıyla beraber.
    bunlarda denk gelen hiçbir promosyon olmadı. ve ürünlerin fiyatı da az değil.
    hani 200 dolarlık ekran kartlarıyla BF1 dağıttılar. yakın zamanda güzel promosyonlar
    denk gelirse alırsınız.
    acelesi olan arkadaşlar için diyecek bir şey yok tabi.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    İşte kafanız boyle calısıyor hıc kımsede demıyor nıye 7700k almak varken 6900k alıyorum dıye.7700k nın tek cekırdek performansı 6900k dan daha ustun hemde coklu cekırdek performansı cok yakın.

1800x + board 3000tl 7700k + board 2500tl aradakı farkada guzel bır ssd cakılır oyunlarda hem 1800x e gore yuksek perf. alınır hemde ssd alınmıs olunur.Yada saglam bır sogutucu alınabılır.
  • Eger sadece oyun icin alacaksaniz tek bakmaniz gereken oyun ARMA 3. Eger i7'nin en iyi islemcisinden full serverda kasaba icinde en az 2k cozunurlukte daha yuksek fps veriyorsa gozunuz kapali alabilirsiniz. Cunku islemciyi arma 3 kadar zorlayan baska baba bir oyun yok. Hic diger oyunlarin benchmarklarina bile bakmaya gerek yok. Yok gta v miş yok bf1 miş... arma 3 un yaninda hikaye bunlar.

Zaten Arma 3 oynamayan birinin ryzen veya i7ye para basmasi sacma olur. Ozellikle 1080p monitor kullaniyorlarsa.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.