Şimdi Ara

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
6
Favori
40.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen katılıyorum 4790k nın mın 2 sene daha omru var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

Aslan kardesim ben acikladim gene aciklarim AM3+ ile AM4 arasinda cok buyuk farklar var AM3+'lar sadece iyi OC yapiliyor AM3+ neden cop cunku Bulldozer mimarisinin zayifligi ve hatalarindan kaynaklaniyor islemci komut seti performansi dusuk bu iyi birsey degil islemci yuksek enerji ureten isinan islemci hal boyle olunca anakart ile chipset'i bu mimari sayesinde ne performansi var ne ozelligi var chipset desen yuksek enerjiyle calisiyor chipset isiniyor intel'ler bu kadar degil AM3+'da SSD tak az fark hissedeceksin %15 performans artisi goruceksin buna yetmiyecektir intel'in anakartlarinda SSD tak Turbo takmis gibi olursun %60 performansi farki goruceksin AM3+'ya aralarinda 10 kat fark var intel'in anakartlari performansli bir cok ozelliklere sahip chipset'i dusuk enerji uretiyor cok isiniyor simdi ise AM4'ler intel'in tipa tip aynisi oldu hatta az farkla onune bile gecicek anakart ureticileri kendi kafasina gore anakart uretemez anakart ile chipset islemci mimarisine gore islemci performansina gore yapiliyor islemci cok yuksek performans veriyorsa anakart chipset o sekil uretilir ve cok yuksek performans verir AM3+ ile AM4 arasimda cok buyuk farklar var AM3+ suan cabuk bozuluyor intel oyle degil cok dayanikli.

AM3+ Anakart ım var. Evladiyelik anakartlat am3+ lar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trust88

İntel 4790K kullanıyorum sıvı soğutma var en az 3 sene daha kullanırım. FX serisi ve intel i5 serisi kullananlar Ryzen alabilir bana şuan gereksiz

FX 8150 4.5 Ghz oc gta 5 full hd fxaa4 , bütün ayarlar high +30 fps 6850.ekran kartim ile.

Fx lerde rahat 2 yıl götürür.

• Ryzen 7'ler Hepsiburada'da %10 kadar daha ucuza önsipariş alıyor. Bilginize.

1700; 1405
    1700x; 1628
    1800x; 2045
  • RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !

Hala tek çekirdek oyun filan diyenler görsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !

Hala tek çekirdek oyun filan diyenler görsün.

• İntel elındekılerı ne zaman pıyasaya surer acaba hemen mı yoksa bıraz bekler mı?

1800x den %20 perf. cpu cıkarıyor fıyat 459 dolar olur mu olur ama ne zaman olur acaba
  • O değil eğer intel yeni ürünleri ile amd'yi ezerse bu fiyatlar bize boru gibi İntel bu fiyatlara verirmi sanıyorsunuz.
  • Ben amd fx serisinde online oyunlarda neler cektigimi cok iyi bilirim. Forumda bile tercihim hala amd olarak gozukuyor olabilir ama intelden sasmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim için mmorpg performansı önemli 10 tane adam görünce kasmaya başlayan fx serisi gibi olacaksa hayatta almam.

yıllardır amd kullanıyorum ama intel gibi performans vermiyor mmorpglerde. single play oyunlarda fiyat performans ama çoklu oyunda amd batırıyor.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Link atar mısın kaynağa. Google la sözleşmişler gibi single core performance yazıyorum 4 sayfa multi-core gösteriyor.
  • ne tatava dönmüş be her zaman aynı olay he burada yorum yapanların %90'ı alacak parası bile yok faso fiso. türk insanının genel özelliği bu işte ne güzel ortak noktada buluşmussunuz.
  • Fiyat politikası malum dolar kuru ile beraber şişiyor , amma velakin oyun testleri ve render testleri çıkmadan saf 1. kullanıcıdan 1 ay beklenmesini tavsiye ederim
  • millet yine gaza ve oyuna geliyor yahu hemen çıktığı gibi (hatta ön sipariş veren bile dolu tr de) atlayıp kazık fiyata almasanız zaten ilerleyen zamanlarda ucuzlayacak ama bunu her zaman yaptığımız için satanlar da bunu bildiği için veriyorlar coşkuyu fiyata nasıl olsa sazan gibi atlayan çok deyip az bekleyin ya sabredin 2 anakart modeli çıktı henüz durun bir ya bu arada vatana göre hepsiburada.com daha ucuza açmış ön siparişi madem alacaksınız biliyorum bari az daha uyguna alınhttp://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-1800x-3-6ghz-4-0ghz-16mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV000003WJ13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 24 Şubat 2017; 7:14:53 >

• Inventus'ta ön sipariş açıldı.

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    Ekran kartları ve her şey ucuz gtx 1060i 850 900 tlye aldım 6gb nerde bi fiyat ?

• Arkadaş adam gibi şu r5 modellerini çıkarsaydılar ilk. Gene beklicez. Gerçi hoş bizde bu sürede ryzen ve am4 anakartlar hakkında bilgi ediniriz

• adil07 kullanıcısına yanıt
    Amd'nin bu çıkışından sonra "ön sipariş" sistem tavsiyelerine çok kulak asmayın bence. Performans testleri bir iki haftaya kalmaz dökülecektir o zaman tercihiniz çok daha kolay olacaktır

Oyun oynamak için sistem topluyorsanız i5 seviyesinde bir işlemci amd tarafında tam f/p olacaktır. Fantazi olsun diye alıyorsanız zaten amd high END performansı daha alınabilir seviyelere çekmiş görünüyor.

• i5 3570k artık eskidimi yeni nesil ryzen işlemcilere geçmeye gerek var mı ?ne GTA 5 de nede witcher 3 de beni üzmedi henüz (3570k + gtx 1060 için konuşuyorum.)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.